-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.941
Nasil ailen biliyoİnşallah Allah affeder bu durumu hatamızı gizler.. ben hayatıma biri girmeden hemen diktircem bi işe girim ailem bildiği için o konuda sıkıntım yok ailemle yaşıyorum ve ailem bilmeseydi sorun olurdı
Ben manik depresif hastasıyım o yüzden kızmadılar galiba.Aileme açık açık anlattımNasil ailen biliyo
Himm anladim canim gecmis olsunBen manik depresif hastasıyım o yüzden kızmadılar galiba.Aileme açık açık anlattım
Yok artik daha neler kalmis mi bunlardan hala. Bide ailecek bekliyolar öylemi tobe yarabbimAz önce okuldan bir arkadaşla karşılaştım. Bizim okulda bi kız vardı evlenmiş düğün günu babasının evine geri gelmiş. Niye dedim ben kızla görüşmüyorum. Kız 2 düğün yapmış. Son düğünde ailesi düğün bitiminde dönecekmis kızın kayınvalidesi gitmeyin kızın annesine gitmeyin o iş olsun öyle gidin demiş. Ne olur ne olmaz demiş. Annesi babasına söylüyor kızı alıp geliyorlar.
Ne insanlar var dünyada lafa bak ya ne olur ne olmaz. Rezillik ya duyduğumdan beri tüylerim diken dikenYok artik daha neler kalmis mi bunlardan hala. Bide ailecek bekliyolar öylemi tobe yarabbim
Oha ya o nasil is ya bu devirde yaAz önce okuldan bir arkadaşla karşılaştım. Bizim okulda bi kız vardı evlenmiş düğün günu babasının evine geri gelmiş. Niye dedim ben kızla görüşmüyorum. Kız 2 düğün yapmış. Son düğünde ailesi düğün bitiminde dönecekmis kızın kayınvalidesi gitmeyin kızın annesine gitmeyin o iş olsun öyle gidin demiş. Ne olur ne olmaz demiş. Annesi babasına söylüyor kızı alıp geliyorlar.
Böyle şeyler duyunca çok korkuyorum Allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallahAz önce okuldan bir arkadaşla karşılaştım. Bizim okulda bi kız vardı evlenmiş düğün günu babasının evine geri gelmiş. Niye dedim ben kızla görüşmüyorum. Kız 2 düğün yapmış. Son düğünde ailesi düğün bitiminde dönecekmis kızın kayınvalidesi gitmeyin kızın annesine gitmeyin o iş olsun öyle gidin demiş. Ne olur ne olmaz demiş. Annesi babasına söylüyor kızı alıp geliyorlar.
Niyeki biriylemi tartisti acabaMasalruya ban yemis hayirdir
Dun konu actydi da resm atmisti sac rengibicin. O resmi silmis icerik silmek yasak diye yedi galiba ya da bilmiyrmNiyeki biriylemi tartisti acaba
Cnm senin isteğin önemli tabiki illa damar yada daha slow olacak diye bir sey yok
Mesela burdaki 5. Dakikadan itibaren olan dans cok mu kötü olur? Benim cok hosuma gitti ama millet ayiplicaksa da anlami yok
Sagol canim benim. Sen hangi sarkiyi sectin fikir olsunCnm senin isteğin önemli tabiki illa damar yada daha slow olacak diye bir sey yok
Alala odami yasakmisDun konu actydi da resm atmisti sac rengibicin. O resmi silmis icerik silmek yasak diye yedi galiba ya da bilmiyrm
Bence gayet guzel sarki anlamlida ille damar olmasi gerekmiyo benceKizlar Allah rizasi icin bana bi fikir verin. Sizce ilk dans muzigi illa damar mi olmali? Ben cok sıkılıyorum öyle olunca
Mesela toygar isikli birak sende kaybolayim kötü mü olur?
Guzel aslinda ama kiz cok zipliyo
Mesela burdaki 5. Dakikadan itibaren olan dans cok mu kötü olur? Benim cok hosuma gitti ama millet ayiplicaksa da anlami yok
Guzel aslinda ama kiz cok zipliyoama dans guzel
iyiyim canim calisiyorum sen nasilsin napysnGünaydın tatlım
nasılsın?