gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bana buradan bildirim gelmeyince yeni yazabiliyorum ben de ya xxxaaaxxx üzülme Rabbimin vardır bir bildiği
Valla canım üzülmemek elde degil yaklasık 2 senedir neler cektim psikolojim bozuldu birsürü seye katlandım ve sonuc elde var sıfır hemde bir ilişkide hiç yaşanmaması gereken sebeblerden ayrıldık ne kadar mücadele ettim kendimi hayata karsı yenik hissediyorum ve giden zaman ömürden gidiyo yaş olarak da küçük degilim artık sanki birdaha mutlu olamıcakmısım kimseye güvenemicekmişim gibi hissediyorum

Valla canım üzülmemek elde degil yaklasık 2 senedir neler cektim psikolojim bozuldu birsürü seye katlandım ve sonuc elde var sıfır hemde bir ilişkide hiç yaşanmaması gereken sebeblerden ayrıldık ne kadar mücadele ettim kendimi hayata karsı yenik hissediyorum ve giden zaman ömürden gidiyo yaş olarak da küçük degilim artık sanki birdaha mutlu olamıcakmısım kimseye güvenemicekmişim gibi hissediyorum
özel olacak ama sorun neydi neden olmadı

@As
Işte benm huyum ben sevdiğimi el üstünde tutarım beni sevenlerde hep el üstünde tutmuştur benimki de öyleydi ama zamanla değişti herşey ve mesafe olunca da taktik odur budur yapamiyorsun zaten ayda yılda 1 görüyorsun olmuyor canm yakınımda olsa zaten boyle olmazdık..

Kız görünmüyorsun ??

Biliyorum cnm senin yasadığın duyguyu bende düğüne günler kala ayrılmıstım
aradan 5 yıl geçti çok zordu allahım düşmanımın basına vermesin ama bu duygular geçici belkide barısırsınız yine

Rabbim güzel yazılar nasip etsin işte hepimize canım. Üzülmemek elde değil tabi ki ama yaşadığımız şeylerin hikmetini daha sonra anlıyoruz hep. Dilerim yüzünün yüreğinin güldüğü günlere çabuk kavuşursun

Sormayın kızlar o biterse düşüncesi bende de var su durum ortaya cıkar diye ödüm kopuyor aslında telefonumda hiçbirşey yok çekinceğim şu steyle ilgili bişey unuturum diye hiç ortada bırakmıyorum yok yere şüphe çekiyorum
Off o bende hala varya.. bi formatlayamadim su telefonu ödüm kopuyo isticek diye

X