- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.001
hamd olsun tatlım sen nasılsın iş bulmana sevindimNasilsin kuzum
Napiyim canım pek giresim gelmedi bizim ilişki btti 20 gün olacak. En azından hergun kendimi üzmüyorum. Değmeyecek bir adammış boşuna harcamışım 3 yılı ama olsun zararin neresinden dönsek kardır diyerek hayatıma bakıyorum:) siz neler yaptiniz@As
Kız görünmüyorsun ??
Napiyim canım pek giresim gelmedi bizim ilişki btti 20 gün olacak. En azından hergun kendimi üzmüyorum. Değmeyecek bir adammış boşuna harcamışım 3 yılı ama olsun zararin neresinden dönsek kardır diyerek hayatıma bakıyorum:) siz neler yaptiniz
Napiyim canım pek giresim gelmedi bizim ilişki btti 20 gün olacak. En azından hergun kendimi üzmüyorum. Değmeyecek bir adammış boşuna harcamışım 3 yılı ama olsun zararin neresinden dönsek kardır diyerek hayatıma bakıyorum:) siz neler yaptiniz
İyiyim bende canim sagol iyi oldu cok sukur buldum yahamd olsun tatlım sen nasılsın iş bulmana sevindim
Duzelmene sevindim canim insallah hersey daha guzel olur senin icinNapiyim canım pek giresim gelmedi bizim ilişki btti 20 gün olacak. En azından hergun kendimi üzmüyorum. Değmeyecek bir adammış boşuna harcamışım 3 yılı ama olsun zararin neresinden dönsek kardır diyerek hayatıma bakıyorum:) siz neler yaptiniz
Kiz sen ne yaptin taktikler nasil gidiyoAyrıca cnm geçiyo valla ben ilişkiler bitirdim 5 yıllık nişanlımdan ayrıldım o bile geçti
şimdi allahtan evlenmedim diyorum seninkide gececek çok mutlu olacagın biri mutlaka cıkacak karsına
hem cok seviyorsa geri döner dediklerinide yapar yapmayacaksa dönmesin ne bu yaaa sana yazık
Sürpriz falan yapicakti hani ya evlilik teklofo degilmiymisNapiyim canım pek giresim gelmedi bizim ilişki btti 20 gün olacak. En azından hergun kendimi üzmüyorum. Değmeyecek bir adammış boşuna harcamışım 3 yılı ama olsun zararin neresinden dönsek kardır diyerek hayatıma bakıyorum:) siz neler yaptiniz
Kiz sen ne yaptin taktikler nasil gidiyo
Canim birak ya samimi olmasinlar senle fazla daha iyi. Benimki her dk burnumun dobinde herseye müdahale ediyoKızlar ya eşim olacak insanla şükür hiç sorunumuz yok ama ailesi hiç hayal ettiğim gibi değil hiç samimiyet yok sanki el gibiymişim gibi davranıyorlar bana
Yabenimki eltim var daha yani adı konmadı ama ona ayrı bi ilgililer Allahtan nişanlım anlıyor beni ailesinin ağzına bakmıyorCanim birak ya samimi olmasinlar senle fazla daha iyi. Benimki her dk burnumun dobinde herseye müdahale ediyo
Ayy bende nefret ediyorum eltimden. Evlenince mesafeni koyarsin kuşum kendileri bilirler. Bak sonra nolur biliyo musun o eltinle samimiyetin dozunu kacirirlr isin seyi cikar aralari bozulur sonra aaa tatli dusler melek gibiymis diye sana dönerler. Bu şaşmaz kuraldirYabenimki eltim var daha yani adı konmadı ama ona ayrı bi ilgililer Allahtan nişanlım anlıyor beni ailesinin ağzına bakmıyor
Bende öyle düşünüyorum kuzum öyle olsun da görsünler iyiler kazanmıyor şu dünyada gerçektenAyy bende nefret ediyorum eltimden. Evlenince mesafeni koyarsin kuşum kendileri bilirler. Bak sonra nolur biliyo musun o eltinle samimiyetin dozunu kacirirlr isin seyi cikar aralari bozulur sonra aaa tatli dusler melek gibiymis diye sana dönerler. Bu şaşmaz kuraldir
Kiyamam sana üzülme üzülme. Bugubler de gecer. Bzimkide surekli beni rekabet halinde tutuyo. Artik cok afedersin o tuvalaete gitse beni de gonderiyo. Cunku eltim oyle yapti rekabetBende öyle düşünüyorum kuzum öyle olsun da görsünler iyiler kazanmıyor şu dünyada gerçekten
Kaçacak yeri kalmadi sıkıştirdım oda anasını sözünü dinledi galiba. Seviyormuş ama korkakmis bende korkak adamla isim yok dedim bitti isteCanım herseyde vardır bir hayır o yüzden sakın üzülme
bende bu kızın sesi neden cıkmıyor diyordum
ne oldu neden bittiki? evlenmeyecekse bitsin ne bu yaa üzülmeye bile değmez
Inşallah canm benm çok teşekkür ederim kendime geldim merak etmeyin :)Duzelmene sevindim canim insallah hersey daha guzel olur senin icin
Canm supriz vakti yaklaştı ya onuda yapamadı yemedi tek dediği laf bana ben korkagim yani. Bide benle konuşmadan önce anasıyla 1 saat konustu ondan aldı emirleri uyguladı. Bende hakkimi helal etmiyorum birdaha bana ağlayarak gelme dedim.Sürpriz falan yapicakti hani ya evlilik teklofo degilmiymis
Bu analar niye böyle ya. Kendi bilir sonra cok pisman olurCanm supriz vakti yaklaştı ya onuda yapamadı yemedi tek dediği laf bana ben korkagim yani. Bide benle konuşmadan önce anasıyla 1 saat konustu ondan aldı emirleri uyguladı. Bende hakkimi helal etmiyorum birdaha bana ağlayarak gelme dedim.
Yabenimki eltim var daha yani adı konmadı ama ona ayrı bi ilgililer Allahtan nişanlım anlıyor beni ailesinin ağzına bakmıyor