gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bir şey sormak istiyorum bu işlemi yapınca geçmişin izlerini sildiğiniz için özgür mü hissediyorsunuz yoksa vicdan azabı çekiyo musunuz?

Kızlar bir şey sormak istiyorum bu işlemi yapınca geçmişin izlerini sildiğiniz için özgür mü hissediyorsunuz yoksa vicdan azabı çekiyo musunuz?
Cekmiyosun canm. Ben cekmedim ilk bi ceker gbi oldum baktm erkekler haketmiyo cekmiyorum artik.onlar da cekmiyo cunku birsuru kizla yatip kalkarken

Ha Allaha karsi vicdan azabi cok cekiyorum o ayri. Töbe ediyorum sürekli dua ediyorum. İnsallah affeder. Sonucta buyuk gunahti benimki. Onun disinda esime karsi hissetmiyorum vicdan.

Cekmiyosun canm. Ben cekmedim ilk bi ceker gbi oldum baktm erkekler haketmiyo cekmiyorum artik.onlar da cekmiyo cunku birsuru kizla yatip kalkarken
Yani kendini özgür hissettin geçmişteki hatandan kurtulduğun için... diktirirse evlendikten sonra çenemi tutmak, vicdan azabı yaşamamam lazım...

Ha Allaha karsi vicdan azabi cok cekiyorum o ayri. Töbe ediyorum sürekli dua ediyorum. İnsallah affeder. Sonucta buyuk gunahti benimki. Onun disinda esime karsi hissetmiyorum vicdan.
İnşallah Allah affeder bu durumu hatamızı gizler.. ben hayatıma biri girmeden hemen diktircem bi işe girim ailem bildiği için o konuda sıkıntım yok ailemle yaşıyorum ve ailem bilmeseydi sorun olurdı

İnsan inanılmaz rahat hisediyor zaten bu olay basına hiç gelmemiş gibi
Vicdanımda cok rahat :) erkek arkadasımla cıddı duruyoruz ve inanılmaz rahatım :)

İnşallah Allah affeder bu durumu hatamızı gizler.. ben hayatıma biri girmeden hemen diktircem bi işe girim ailem bildiği için o konuda sıkıntım yok ailemle yaşıyorum ve ailem bilmeseydi sorun olurdı
Evet canim biliyorum senin durumunu daha once konusmustuk.
İnsallah hakkinda hayirlisi oksun Rabbim herkesi kurtarsin bu stresten ama su da bi gercek gercekten seven birini bulursan kabul edicektir. Benim onu aramaya gucum yoktu sadece.

Aynen cnm bende Allaha karsı vicdan azabı çekiyorum ama erkek arkadasıma karşı vicdanım cok cok rahat
Ama tövbe ettik insallah allah afeder

Canim o zaman iliskiye girdik deme hic. Onu dedikten sonra kanar demeni dinlemicektir bence. Direkt zaten bu konular acilir gecmiste yani bende biseyler yasadim her insan gibi sürtunme tarzi falan de ileri gitmedik de. O zar orda durdugunu bilsin aman ödleri kopuyo biriyle iluskiye girmstr diye.
Aynen cnm bende Allaha karsı vicdan azabı çekiyorum ama erkek arkadasıma karşı vicdanım cok cok rahat
Ama tövbe ettik insallah allah afeder
Amin amin kuzm insallah❤

O zaman hem diktiririm vicdan azabı çekmemek için sürtünme tarzı bişe oldu derim tabi sorarsa ama ileri gitmedik derim dediğim gibi illa ben bozacam diyorlar o zarı kan takıntıları var

Ama ne kadar saçma demi öpmeyi herşeyi kabul ediyorlar. Ama o zar dursun orda salaklar yemin ederim

Ama ne kadar saçma demi öpmeyi herşeyi kabul ediyorlar. Ama o zar dursun orda salaklar yemin ederim
Ya bide buna bu kadar anlam yuklemenin geregi varmi cogumuz ilkimizi yassdgmz kisilerden nefret ediyrouz zaten. Ne saniyolar bzi hala onlari falan mi hatrliyoruz saniyolar.. cok sacma

bana bi kadın mesaj attı evlendikten sonra başına kakmış dayısına demişki ben bunu böyleyken aldım...
Benimde bu durumumu eski erkek arkadaşım biliyordu bir keresinde bu konuya geldi mevzu yani insan oğlı ciğ süt emmiş kızınca dünyaları bile yakar o yüzden kimseye güven yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…