-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.921
Kuzum duygusal olarak su an kotsun insan o anlarda bitti hersey donusuyo yok gibi dusunuyo bi birak dusuncelerini bakalim nolcak bekle biAynen öylee benim emekler boşa canm seni blmiyorum ama biz ayrilmak uzere gbiyiz
Bakalm ne olacak ..Kuzum duygusal olarak su an kotsun insan o anlarda bitti hersey donusuyo yok gibi dusunuyo bi birak dusuncelerini bakalim nolcak bekle bi
Cekmiyosun canm. Ben cekmedim ilk bi ceker gbi oldum baktm erkekler haketmiyo cekmiyorum artik.onlar da cekmiyo cunku birsuru kizla yatip kalkarkenKızlar bir şey sormak istiyorum bu işlemi yapınca geçmişin izlerini sildiğiniz için özgür mü hissediyorsunuz yoksa vicdan azabı çekiyo musunuz?
Ha Allaha karsi vicdan azabi cok cekiyorum o ayri. Töbe ediyorum sürekli dua ediyorum. İnsallah affeder. Sonucta buyuk gunahti benimki. Onun disinda esime karsi hissetmiyorum vicdan.Kızlar bir şey sormak istiyorum bu işlemi yapınca geçmişin izlerini sildiğiniz için özgür mü hissediyorsunuz yoksa vicdan azabı çekiyo musunuz?
Yani kendini özgür hissettin geçmişteki hatandan kurtulduğun için... diktirirse evlendikten sonra çenemi tutmak, vicdan azabı yaşamamam lazım...Cekmiyosun canm. Ben cekmedim ilk bi ceker gbi oldum baktm erkekler haketmiyo cekmiyorum artik.onlar da cekmiyo cunku birsuru kizla yatip kalkarken
İnşallah Allah affeder bu durumu hatamızı gizler.. ben hayatıma biri girmeden hemen diktircem bi işe girim ailem bildiği için o konuda sıkıntım yok ailemle yaşıyorum ve ailem bilmeseydi sorun olurdıHa Allaha karsi vicdan azabi cok cekiyorum o ayri. Töbe ediyorum sürekli dua ediyorum. İnsallah affeder. Sonucta buyuk gunahti benimki. Onun disinda esime karsi hissetmiyorum vicdan.
Canim sen eger itiraf ederim tutamam diyosan bastan et benceYani kendini özgür hissettin geçmişteki hatandan kurtulduğun için... diktirirse evlendikten sonra çenemi tutmak, vicdan azabı yaşamamam lazım...
Kızlar bir şey sormak istiyorum bu işlemi yapınca geçmişin izlerini sildiğiniz için özgür mü hissediyorsunuz yoksa vicdan azabı çekiyo musunuz?
Evet canim biliyorum senin durumunu daha once konusmustuk.İnşallah Allah affeder bu durumu hatamızı gizler.. ben hayatıma biri girmeden hemen diktircem bi işe girim ailem bildiği için o konuda sıkıntım yok ailemle yaşıyorum ve ailem bilmeseydi sorun olurdı
Ya şey diyebilirim aslında ben briiyle ilişkiye girdim doktor kanayabilirde kanayamazda dedi ama diktirip kanamasını sağlatabilirim çünkü onlar biliyor dar olmasını istiyor derimki sürtünme ile oldu kanıcak mı bilmiyorum derimCanim sen eger itiraf ederim tutamam diyosan bastan et bence
Ha Allaha karsi vicdan azabi cok cekiyorum o ayri. Töbe ediyorum sürekli dua ediyorum. İnsallah affeder. Sonucta buyuk gunahti benimki. Onun disinda esime karsi hissetmiyorum vicdan.
Canim o zaman iliskiye girdik deme hic. Onu dedikten sonra kanar demeni dinlemicektir bence. Direkt zaten bu konular acilir gecmiste yani bende biseyler yasadim her insan gibi sürtunme tarzi falan de ileri gitmedik de. O zar orda durdugunu bilsin aman ödleri kopuyo biriyle iluskiye girmstr diye.Ya şey diyebilirim aslında ben briiyle ilişkiye girdim doktor kanayabilirde kanayamazda dedi ama diktirip kanamasını sağlatabilirim çünkü onlar biliyor dar olmasını istiyor derimki sürtünme ile oldu kanıcak mı bilmiyorum derim
Amin amin kuzm insallah❤Aynen cnm bende Allaha karsı vicdan azabı çekiyorum ama erkek arkadasıma karşı vicdanım cok cok rahat
Ama tövbe ettik insallah allah afeder
O zaman hem diktiririm vicdan azabı çekmemek için sürtünme tarzı bişe oldu derim tabi sorarsa ama ileri gitmedik derim dediğim gibi illa ben bozacam diyorlar o zarı kan takıntıları varCanim o zaman iliskiye girdik deme hic. Onu dedikten sonra kanar demeni dinlemicektir bence. Direkt zaten bu konular acilir gecmiste yani bende biseyler yasadim her insan gibi sürtunme tarzi falan de ileri gitmedik de. O zar orda durdugunu bilsin aman ödleri kopuyo biriyle iluskiye girmstr diye.
Amin amin kuzm insallah❤
Ama ne kadar saçma demi öpmeyi herşeyi kabul ediyorlar. Ama o zar dursun orda salaklar yemin ederimCanim o zaman iliskiye girdik deme hic. Onu dedikten sonra kanar demeni dinlemicektir bence. Direkt zaten bu konular acilir gecmiste yani bende biseyler yasadim her insan gibi sürtunme tarzi falan de ileri gitmedik de. O zar orda durdugunu bilsin aman ödleri kopuyo biriyle iluskiye girmstr diye.
Amin amin kuzm insallah❤
Ya bide buna bu kadar anlam yuklemenin geregi varmi cogumuz ilkimizi yassdgmz kisilerden nefret ediyrouz zaten. Ne saniyolar bzi hala onlari falan mi hatrliyoruz saniyolar.. cok sacmaAma ne kadar saçma demi öpmeyi herşeyi kabul ediyorlar. Ama o zar dursun orda salaklar yemin ederim
Benimde bu durumumu eski erkek arkadaşım biliyordu bir keresinde bu konuya geldi mevzu yani insan oğlı ciğ süt emmiş kızınca dünyaları bile yakar o yüzden kimseye güven yokbana bi kadın mesaj attı evlendikten sonra başına kakmış dayısına demişki ben bunu böyleyken aldım...