- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.981
canım ya bir foto attım ama içim rahat etmedi msj attım muneye sağolsun o da yardımcı olamayız dedi bende mecburen sildim sonra ban yemişimNiyeki biriylemi tartisti acaba
Himm anladim canim ay ne degisik kurallar yacanım ya bir foto attım ama içim rahat etmedi msj attım muneye sağolsun o da yardımcı olamayız dedi bende mecburen sildim sonra ban yemişim
Valla canım üzülmemek elde degil yaklasık 2 senedir neler cektim psikolojim bozuldu birsürü seye katlandım ve sonuc elde var sıfır hemde bir ilişkide hiç yaşanmaması gereken sebeblerden ayrıldık ne kadar mücadele ettim kendimi hayata karsı yenik hissediyorum ve giden zaman ömürden gidiyo yaş olarak da küçük degilim artık sanki birdaha mutlu olamıcakmısım kimseye güvenemicekmişim gibi hissediyorumBana buradan bildirim gelmeyince yeni yazabiliyorum ben de ya xxxaaaxxx üzülme Rabbimin vardır bir bildiği
özel olacak ama sorun neydi neden olmadıValla canım üzülmemek elde degil yaklasık 2 senedir neler cektim psikolojim bozuldu birsürü seye katlandım ve sonuc elde var sıfır hemde bir ilişkide hiç yaşanmaması gereken sebeblerden ayrıldık ne kadar mücadele ettim kendimi hayata karsı yenik hissediyorum ve giden zaman ömürden gidiyo yaş olarak da küçük degilim artık sanki birdaha mutlu olamıcakmısım kimseye güvenemicekmişim gibi hissediyorum
Işte benm huyum ben sevdiğimi el üstünde tutarım beni sevenlerde hep el üstünde tutmuştur benimki de öyleydi ama zamanla değişti herşey ve mesafe olunca da taktik odur budur yapamiyorsun zaten ayda yılda 1 görüyorsun olmuyor canm yakınımda olsa zaten boyle olmazdık..
Valla canım üzülmemek elde degil yaklasık 2 senedir neler cektim psikolojim bozuldu birsürü seye katlandım ve sonuc elde var sıfır hemde bir ilişkide hiç yaşanmaması gereken sebeblerden ayrıldık ne kadar mücadele ettim kendimi hayata karsı yenik hissediyorum ve giden zaman ömürden gidiyo yaş olarak da küçük degilim artık sanki birdaha mutlu olamıcakmısım kimseye güvenemicekmişim gibi hissediyorum
Rabbim güzel yazılar nasip etsin işte hepimize canım. Üzülmemek elde değil tabi ki ama yaşadığımız şeylerin hikmetini daha sonra anlıyoruz hep. Dilerim yüzünün yüreğinin güldüğü günlere çabuk kavuşursunValla canım üzülmemek elde degil yaklasık 2 senedir neler cektim psikolojim bozuldu birsürü seye katlandım ve sonuc elde var sıfır hemde bir ilişkide hiç yaşanmaması gereken sebeblerden ayrıldık ne kadar mücadele ettim kendimi hayata karsı yenik hissediyorum ve giden zaman ömürden gidiyo yaş olarak da küçük degilim artık sanki birdaha mutlu olamıcakmısım kimseye güvenemicekmişim gibi hissediyorum
Canim bildirim gelmedi simdi gördum
Off o bende hala varya.. bi formatlayamadim su telefonu ödüm kopuyo isticek diyeSormayın kızlar o biterse düşüncesi bende de var su durum ortaya cıkar diye ödüm kopuyor aslında telefonumda hiçbirşey yok çekinceğim şu steyle ilgili bişey unuturum diye hiç ortada bırakmıyorum yok yere şüphe çekiyorum
keşke telefon değişme imkanın olsa dipten kurtulurdunOff o bende hala varya.. bi formatlayamadim su telefonu ödüm kopuyo isticek diye
Aslında birşey yok yani gecmisi falan siliyorum ama işte gene de insan tedirgin oluyorOff o bende hala varya.. bi formatlayamadim su telefonu ödüm kopuyo isticek diye
aleyküm selamSlm kızlar nasılsınız
Canim tel degisemem babam falan der ben aliyim kullaniyim yepyeni telefon diye. Yani degistrmem de formatlasam yeter yapcam onu da dugunden öncekeşke telefon değişme imkanın olsa dipten kurtulurdun
Nasilsin kuzumaleyküm selam
Selam canim iyiyiz cok sukurSlm kızlar nasılsınız