gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Hicbisey yapamiyosun bebegim öyle donup kaliyosun yuzunde bi tebessümle
Yok Walla yaparim canm girtlagima kadar doluyum bu sefer . Yuzukle gelse bile derim ailen nerde niye tek geldin diye. Bu lise ergenleri gbi aileden habersiz bana yüzük takip giderse bu seferde bekle dur 2 sene istemelerini aman yarabbi sonra da beni botox forum sayfalarında takılırken bulursunuz kızlar

Benim kuzeniminde vardı böyle sevgilisi. Çocuk evlilikten falan bahsetmiyordu. Kuzenim beni artık istemeye geliyorlar. Babami annemi idare edemiyorum. Niye istemiyorsun diye sıkıştırıyorlar. Benimde yaşım geçiyor istemiyorsan yoluma bakayım demişti. Çocuk 2 hafta sonra ailesini yolladı.

Kız ben onuda denedm ailemde çok sıkıştırdı cidden. Ama bırakmadı yakamı sürekli ha bugun ha yarın diye diye 3 yıl etti wala tebrik ediyorum buradan onu . Adam da beyin veya algılama yok ama muhteşem salak yapma ve oyalama taktikleri var. Bende kendimi uyanık sanıp dolanıyorum ağzıma azcik bal çalıyor bende salya akita akita dolanıyorum Walla ya anlatırken halime acıdım bi an baya acıklı bir durumdaymisim kızlar ben ya

İnş istediğin teklif ve yüzükle gelir cnm Allah gönlüne göre verdin ve tüm bekleyenlere

Gercekten evlenmicekse zamanını boşa harcama ben o salaklığı yaptım gelecek diye bekledim ama o okulu işi bahane etti hep sonunda da bitti çok şükür şimdi çok mutlu bir birlikteliğim var o insan bu durumumu biliyordu ama bir adım öteye gecememistik bile bazen zorlamanın anlamı kalmıyor

Benimki süpriz yapcam demiyor valla evlenmeden karı koca hayatına bağladık tek hobimiz yemek yemek ve nişan hazırlıkları için koşturmak
Bu ara bizde öyleyiz canim ayni eve girince nasil olcak cok merak ediyorum benim sıkılgan bi yapim var cok sıkılırım ya bide malum ev isi falan hep kadinin ustunde bakalim napcaz

Bi ara baya bi olay oldu o canim kimin nesi o da belli degil bos beles insan oldugu kesin.
Valla anlamadim amaclari ne hala sinirleniyorum yani aklima gelince. Turgay beyi de anlamiyorum zaten isinde iyi degil misin neden bu reklam meraki yani?

Bi ara baya bi olay oldu o canim kimin nesi o da belli degil bos beles insan oldugu kesin.
Valla anlamadim amaclari ne hala sinirleniyorum yani aklima gelince. Turgay beyi de anlamiyorum zaten isinde iyi degil misin neden bu reklam meraki yani?
Böyle yapınca şüphe uyandırıyor yani harun bey akin bey de ıyi onlar hakkında da olumlu var ama konulmamış olması bu işi turgay beyin yaptırdığı anlamına geliyor ne yazık ki.. Inşallah bende ileride güzel bir sonuç alırım da izmirden bir doktor övmüş olurum. Izmirde ve yakın illerde yaşayanlarda nasiplenmiş olur

Bogazmanzarasi Aslinda bu işi yaptıran o kadar çok insan var ki canm anlatamam benm doktorda nerdeyse her gün ortalama 3 5 kişiye falan yapiyomus. Ama millet galiba sadece okuyor. Hiç girip bende oldum sonuç nasıl olacak bekliyorum yada sonuç alma sürecini anlatmıyor. Yada izmirde olanlar bu forumu hic blmiyor yani tuhaf geliyor bana

İnsallah canim evet bu konuda hata yapiyo yani. Gerci simdi haksizlik yapmiyim diger doktorlarnda cok reklami döndü de burda aman ne bilim yapilmamasi lazim.
İzmirde senin doktoru bende dusunmustum de bi ara cedaret edemedim bana yakin biri gorur falan diye. Okurken yaptrdm o yizden.
Mustafa bey dimi

Evet cogu kisi yazmiyo zaten canim

Hayir canm mustafa bey olsa yine yorum var 3 5 tane. Benim doktorum ozlem gültekin. Tv programlarına çok çıkıyor doğum konusunda çok övüyorlar herkes memnun ama bu operasyon icin hic yorum yok. Kadın reklam yapmak istese her türlü yapardı ama hiç yapmamış. Hastaları da hic yorum yapmamış ama olumsuz sonuçlanan birileri olsa kesinlikle foruma girip şikayet ederdi diye düşünüyorum çünkü ben öyle bsey yaşasam olumsuz yorumlar yapıp kimsenin ona gitmemesini mağdur olmamasını saglardm

Özlem hanıma bende kontrole gitmeyi düşünüyordum ya kızlar benim işim daha garip bir doktora gidiyorum bakiresin kanaman olur diyor bir doktora gidiyorum değilsinde demiyor çentiklerin var kanaman olmayadabilir diyor net bişeyde yok

Ben senin yerinde olsam kanaman olacak diyen doktordan bekaret raporu alırdım. Eşimde sorarsa derdim küçük bir kaza oldu az kan geldi gttim doktor sorun yok dedi icim rahatlasın diye raporu da verdi derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…