- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.841
Bende kilo alırsam biterimm yemeğe dikkat etmem lazım nişanlıgın arkasını ipli istemedim giremezsek birde yandıkBugün de tarti gunum insallah eksi cikarim da moralim duzelirbi 55 i goreydim az kald ama 58 de raziyim :)))
Aaa keske ipli olsaymis kiz belin daha ince gorunurdu. Ama evet eger oyleyse kilonu koru aman diyim onlar incecik kadinlara coook yakisiyoBende kilo alırsam biterimm yemeğe dikkat etmem lazım nişanlıgın arkasını ipli istemedim giremezsek birde yandık
Biraz gec gordum ama gidilir canim.kızlar şehir dışına çıktım kontrolede gitmek istiyorum ama regl oldum bu şekilde gidilir mi kontrole
Kiz sana noldu nereye gittin sen
Oturuyorum kuzum tv izliyorum ben sen napiyosunKizlar napiyosunuz
Yok böyle bsey ya küfür bile yazmadm argo bi kelime ettm diye 2 gün uzaklaştırma yedimKiz sana noldu nereye gittin sen
Noldu canmKızlar ben yoruldum artık ya hiçbirşey yolunda gitmiyor
N Nelizz
Bogazmanzarasi
T TatliDusler355
Tuana599
Hayatımda herşey tepetaklak birde üstüne sevgili derdi var ben çok yoruldum bu adamı anlamaya çalışmaktan..Noldu canm
Noldu kuzumKızlar ben yoruldum artık ya hiçbirşey yolunda gitmiyor
N Nelizz
Bogazmanzarasi
T TatliDusler355
Tuana599
Anlamayi birkatigin zaman cabalamayi biraktigin zaman o sana geliyo canimHayatımda herşey tepetaklak birde üstüne sevgili derdi var ben çok yoruldum bu adamı anlamaya çalışmaktan..
İsten neden ciktin canim ne is yapiyodun keske boyle bi zamanda cikmasaydin is bulmak zor simdi ua sevdgin icin vazgecemiyosun ama gercekten hic bi caba sarfetme o zaman o senin icin ugrasmaya basliycakVazgeceyim diyorum kalbim acıyor vazgecmiyim dayaniyim diyorum üzülüyorumisten de dun çıktım işsiz kaldm birde ustune
Artık pes ettim Neliz hiçbirşey yapmayacagm çok tükendim.. ışyerinde sorunlar oldu psikolojik daha kötü oldum çıkmak zorunda kaldm malesefİsten neden ciktin canim ne is yapiyodun keske boyle bi zamanda cikmasaydin is bulmak zor simdi ua sevdgin icin vazgecemiyosun ama gercekten hic bi caba sarfetme o zaman o senin icin ugrasmaya basliycak
Hayrolsun cnm endişe etme hemen dur bakalım bazen boyle her sey üst üste geliyo en dayanılmaz anlar gibi hissediyorsun ama Allah büyükVazgeceyim diyorum kalbim acıyor vazgecmiyim dayaniyim diyorum üzülüyorumisten de dun çıktım işsiz kaldm birde ustune