gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Özlem hanıma bende kontrole gitmeyi düşünüyordum ya kızlar benim işim daha garip bir doktora gidiyorum bakiresin kanaman olur diyor bir doktora gidiyorum değilsinde demiyor çentiklerin var kanaman olmayadabilir diyor net bişeyde yok
Doktora eşimle birlikte olursam eğer kanama olmazsa hastaneye gtsek doktor ne der diye sordunmu yeni yırtılmış der mi mesela çünkü çentiklerin var sadece

Ben senin yerinde olsam kanaman olacak diyen doktordan bekaret raporu alırdım. Eşimde sorarsa derdim küçük bir kaza oldu az kan geldi gttim doktor sorun yok dedi icim rahatlasın diye raporu da verdi derdim
Evet bu mantikli ama iste esegin aklina karpuz kabugu dusurmek gibi de olabilir bi yandan erkek suphe de duyabilir aman ne bilim

Bilirim ben onu canm benimki de anacı. Anası ne derse o. Hep o anasından etkileniyor. Onun anası varya anasi resmen kotuluklerin anası:KK11::kızgın:
Zaten regl olcam sinirliyim valla mumkunse gozume gorunmesin. Simdi oturmaya gelcejmis bide. O kadr sogudumk kadina bi bardak cay koyasim yok

Zaten regl olcam sinirliyim valla mumkunse gozume gorunmesin. Simdi oturmaya gelcejmis bide. O kadr sogudumk kadina bi bardak cay koyasim yok
Gıcıklığına çok iyi ol ve hep gülümse canm . Içinde yasa duygunu sonra sen kötü olursun eşinle sık dişini 2 saatcik sen ne zorluklarla baş ettin onun anası vız gelir tırıs gider:halay:

Doktora eşimle birlikte olursam eğer kanama olmazsa hastaneye gtsek doktor ne der diye sordunmu yeni yırtılmış der mi mesela çünkü çentiklerin var sadece
O gittiğim doktor zaten mustafa beydi kanaman olucak diyen bana güven dedi parmağını göstererek bu kadar değilse eşinin penisi olur dedi ama işte beynimi kemiriyor bende ocsk gibi kontrole gidicem gerekirse gecici bir iki dikiş isticem 😂

O gittiğim doktor zaten mustafa beydi kanaman olucak diyen bana güven dedi parmağını göstererek bu kadar değilse eşinin penisi olur dedi ama işte beynimi kemiriyor bende ocsk gibi kontrole gidicem gerekirse gecici bir iki dikiş isticem 😂
Sen bilirsin bebeğim istersen bnm doktora da baktır ama hicbsey deme sadece merak ediyorum zarımı ondan geldim de bakalm ne dcekler

Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi kuzum bende diyete başlamak istiyorum 2 ay sonra nişanım var azcık zayıflayayım burdan nasıl takkip ediyorsun evde hergün zumba yapıyorum ben sadece 😂
Canim takimla beraber yapinca zor olmadi istersen kailabilirsin sende :) kuzum zumba tamam ama yediklerin daha önemli biz menülrrimzii her aksam yaziyoruz bugün sabah oglrn aksam.bunu yedim diye yazcagmi bildigim icin cok yiyrmiyorum:KK70: zararli bisey yersem kaptan ceza veriyo :KK70:

Canim takimla beraber yapinca zor olmadi istersen kailabilirsin sende :) kuzum zumba tamam ama yediklerin daha önemli biz menülrrimzii her aksam yaziyoruz bugün sabah oglrn aksam.bunu yedim diye yazcagmi bildigim icin cok yiyrmiyorum:KK70: zararli bisey yersem kaptan ceza veriyo :KK70:
Yemege dikkat etmek cok sıkıntı bende çlışıyorum ne gelirse onu yiyoruz tabi az yemek lazımm

Yemege dikkat etmek cok sıkıntı bende çlışıyorum ne gelirse onu yiyoruz tabi az yemek lazımm
Evet canim pilavi makarnayi günde 1 kasik ya yiyorum ye yemiyorum. Genelde firinda sebze güvec ya da evde ne varsa yiyorum fasulye baklagil hersey. Sadece pirinci az yiyorum bide ekmegi pek yemiyorum ama diyet icin degil pek sevmiyorum aramiyorum zaten :)
Bide leslie sansone videolarini öneririm canim cok guzel sıkılastriyo benim resmen totom falan sekil almaya basladi :KK8:

X