gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yavrum erkekler öyle sarkiyla laf sokmaktan ne anlar sende onlara direkt tane tane anlatcan. Ne yazikki bizim kadar zeki degiller

Benimki ne zaman sürpriz yapxam dese sacma biseyle geliyo beklentiyi yuksek tutma nolur nolmaz
Ay evet ya banada bi kac kere suprizim var dedi ya adam lokantada kapakli bi bakirdan seyler oluyo ondan getirdi garson kesin yuzuk dedim ay neydi o hayalim ya adama diyorum ne var icinde acin bakin diyo korkmayin ama diyo hayvan flnmi var icinde dedim ama diyorum kesin yuzuk icimden malim ya kapagi bi actimki alip o bakir seyi once garsonun kafasina sonra benimkinin basina gecircektim ne yzugu icinden cicek cikti

Deli ya insallah evlenme teklifidir canim kiz seninle insan yaslanmazda vallahi kaybetmesin seni
Bencede benimle kahkaha atabiliyor yani eğleniyoruz ama uzaktan ne kadar eğlenebilir ki insan. Uzak ilişki çok zor kızlar ya bir dönem 6 ay görüşmedik yeminle amcamın oğlu gbi görmeye başladı o donem

Kızlar bana anlık sınır geliyor bazen böyle yani bana çiçekle gelirse sadece gerçekten ağzına falan sokarım diye korkuyorum . Aslnda kendimden korkuyorum yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…