gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

E tamamda niye evlenmiyormus ? sebebi neymiş ? evlenmeyecekseniz cıkmanın ne anlamı var? canım olmayacaksa zamanını bosuna harcama tavrını koy olmuyorsa 2 ay ıcınde ayrıl seviyorsa ne yaparsan yap bırakmaz
eee bizede yazık yani zaman gecıyo evlenmeyecek cıkmanın ne anlamı var ? benımkı yenı sayılır 5 aylık ama bu süre bıle yettı gari :) evlenıp cocuk sahıbı olmak ıstıyorum artık

Ne bileyim onlar hep bir arada sıkı sıkı aile ve akraba ilişkileri. Bizim dağınık ve uzak. Babamda ben cocukken baska kadinla gtti falan belki hoşlarına gitmemiştir bu durum
Yok canim oyle dusunme ya bizimde akraba baglari kopuktur hatta biz baba tarafiyla hic bi sekilde gorusmuyoruz herkes birbirine bagli olcak diye bisey yok yani babanla seni yargilamalarida yanlis eger oyle bisey dusunuyolarsa tabi

Dogru soyluyosun gevsek davrandikca bunlar iyce bi genis genis davraniyolar zaten biz konusmuyoruz bi kac gundur kavgaliyiz aramiyorum aramiycam yani ya o ariycak yada aramiycaksa boyle biticek yeter hep ben yaptim cunku benimde sabrim tasti artik gercekten seviyosa ugrasir

Senink, niye evlenme teklif etmıyor yaa 5 yıl artık yeter daaa
niye böyle sebebi ne?

Ya bide sey diyolar surekli bi erkege evlilik evlilik demeyin iyce uzaklasiyo diyolar sen tepkini koy ve geri cek kendini bakalim ne yapcak canim gerci ben evlilik muabbeti hic yapmadim evleneckmiyiz diyip durmadim gerci yine bi sonuc yok

Senink, niye evlenme teklif etmıyor yaa 5 yıl artık yeter daaa
niye böyle sebebi ne?
Vallahi sabrettim bekledim dedim cesaret edemiyodur kendine guvenmiyodur sonra parasal sikntlri dedim pskolojisi dedim ama yetti bana daha benimle evlenicekse kesin bisey desin ya yuzukle gelsin su zaman olcak desin yada bende kalbime gomcem baska carem kalmadi

En azından olmuyorsada baska fırsatları degerlendirirsin yazık sana kendine manzeret üretme artık bence acık net konus artık olmuyorsa baskalarını degerlendır hepimizin hedefi yuva kurmak diger türlü zaman kaybı zaman kaybına artık halimiz kalmadı aradıgında acık ve net konus olmuyorsa yola gıtsın zaten sevıyorsa gelir hersekılde

Ya bide sey diyolar surekli bi erkege evlilik evlilik demeyin iyce uzaklasiyo diyolar sen tepkini koy ve geri cek kendini bakalim ne yapcak canim gerci ben evlilik muabbeti hic yapmadim evleneckmiyiz diyip durmadim gerci yine bi sonuc yok
Yalan o uzaklaşıyor demeleri niyeti varsa yakınlaşır ya seven herşeyi yapar. Dediğim gbi Benmki devlet başkanı gbi hep konusuyor bi ton vaatler veriyor ama uygulamaya geçemedi. Bitmeyen köprü gibi adam Bir mucize şarkısını yolladim ona geçen anlasin diye. Şarkıda diyor ya bir mucize tanrım bize hayat biraz gülsün diye. Bana verdiği cevap şarkı çok güzelmiş askm offf offf ya salağı oynuyor yada salak ama çok seviyorum lanet olsun içimdeki hayvan sevgisine

Aynen canm cok dogru diyorsun bu son sansi zaten. Bakalm ne olacak

Bende bu durumu yuz yuze konusmak istiyorum hersey bi netlige kavussun istiyorum seviyosa hayatindan cikmamam izin vermesin yani

Ya ben seni yerim ya cok tatlisin ya laflara bak kiz bunlar sinir hastasi yapar insani ya vallahi bence bu salaga yatiyo canim farkinda herseyin haha bende cok seviyorum

Ya ben seni yerim ya cok tatlisin ya laflara bak kiz bunlar sinir hastasi yapar insani ya vallahi bence bu salaga yatiyo canim farkinda herseyin haha bende cok seviyorum
Farkında tabi hepsi herşeyin de işlerine mi gelmiyor anlayamıyorum ah ahhh bu kara bahtım bu kara talihim

Ben böyle bakıyorum etrafıma herkes evinde işinde gücünde hayalleri var. Benim konuştuğum kimse bile yok. Hayalim yok umudum yok. Şuan deseler 1 saat sonra öleceksin keşke şunu da yapsaydım dediğim hiç bişey yok. Değişik bi psikolojideyim.

Wala bende öyleyim ama şuan keşke şunu da yapsaydım diyeceğim evlenmek mutlu olmak falan yani ama hayaller ve hayatlar iste..

Katiliyorum kizlar bu zamana kadar beklemeniz hata nolur ezdirmeyin kendinizi ya.
N Nelizz kuzum bence dene yani gelirse seviyodur gelmezse de gercek yuzunu gorursun kaybetcegn bisey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…