gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yalan o uzaklaşıyor demeleri niyeti varsa yakınlaşır ya seven herşeyi yapar. Dediğim gbi Benmki devlet başkanı gbi hep konusuyor bi ton vaatler veriyor ama uygulamaya geçemedi. Bitmeyen köprü gibi adam 😁 Bir mucize şarkısını yolladim ona geçen anlasin diye. Şarkıda diyor ya bir mucize tanrım bize hayat biraz gülsün diye. Bana verdiği cevap şarkı çok güzelmiş askm offf offf ya salağı oynuyor yada salak 😁 ama çok seviyorum lanet olsun içimdeki hayvan sevgisine😑😁
Yavrum erkekler öyle sarkiyla laf sokmaktan ne anlar sende :KK70: onlara direkt tane tane anlatcan. Ne yazikki bizim kadar zeki degiller🙄

Benimki ne zaman sürpriz yapxam dese sacma biseyle geliyo beklentiyi yuksek tutma nolur nolmaz :KK70:
Ay evet ya banada bi kac kere suprizim var dedi ya adam lokantada kapakli bi bakirdan seyler oluyo ondan getirdi garson kesin yuzuk dedim ay neydi o hayalim ya adama diyorum ne var icinde acin bakin diyo korkmayin ama diyo hayvan flnmi var icinde dedim ama diyorum kesin yuzuk icimden malim ya kapagi bi actimki alip o bakir seyi once garsonun kafasina sonra benimkinin basina gecircektim ne yzugu icinden cicek cikti :sinirli:

Deli ya insallah evlenme teklifidir canim kiz seninle insan yaslanmazda vallahi kaybetmesin seni :KK70:
Bencede benimle kahkaha atabiliyor yani eğleniyoruz ama uzaktan ne kadar eğlenebilir ki insan. Uzak ilişki çok zor kızlar ya bir dönem 6 ay görüşmedik yeminle amcamın oğlu gbi görmeye başladı o donem:-)

Ay evet ya banada bi kac kere suprizim var dedi ya adam lokantada kapakli bi bakirdan seyler oluyo ondan getirdi garson kesin yuzuk dedim ay neydi o hayalim ya adama diyorum ne var icinde acin bakin diyo korkmayin ama diyo hayvan flnmi var icinde dedim ama diyorum kesin yuzuk icimden malim ya kapagi bi actimki alip o bakir seyi once garsonun kafasina sonra benimkinin basina gecircektim ne yzugu icinden cicek cikti :sinirli:
Kızlar bana anlık sınır geliyor bazen böyle yani bana çiçekle gelirse sadece gerçekten ağzına falan sokarım diye korkuyorum . Aslnda kendimden korkuyorum yaparim :rapci:

X