-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.601
Sy bende bilemedim cok zor durumu ya cok karismis akli adama baktirmazssa hic bi sknti olmaz bence yaCanım orasıda et parçası sonucta 3 kez işlem yaptırırsa tutmaz bence ama üzerine gecıcı yaptırırsa bılemem
bence hiç birsey yapmamak en güzeli sonra bugünleri aramasın
Ay onlarin tecrubesine ben ya pislikler ya nasil bi beyin var bunlarda nasil calisiyo boyle her halti yesinler sonra bakcam gorcek yerini bulamam her halti yiyonuz okadar tecrubelisinizde yerini nasil bulamiyosunuzYa istedigi kadar baksin incelesin bi erkegin anlamasi im kan siiizzz. Lütfen yapmayin böyle. G Gecekusu123 canim bak ne geliyosa panikten geliyo basina bak sen diktirdin tuttu su an sorun nedir? Eger hala icin rahat degilse herseyi bozdur gecociye yönel ama bi karara var böyle olmaz. Bak o zamn da ben seni uyardim madem turgaya gittin ona devam et dedim beni cogu yanlis anladi zaten millet reklam demeye dünden razi. Benim demek istedgm bi rota ciz onda ilerle akinsa akin muratsa murat kimse iste. Murat bey kim bu arada ilk kez duydum nerde?
Benimki de ilk iliskiye giremeyince ben yanlis yeremi baski yapiyorum diye bakti. Baya inceledi. Ee sonra? Cok dar dedi bisey anlamadi. Ya imkansiz ben bile tanimiyorum o bolgemi o nasil anlasin. Bosa panik yapmayin bi erkek anlamaz imkansiz bu kadar netim bu konuda. O tecrübeliyiz bilmem.neyiz ayaklariyla gelenlere de inanmayin hadi anlasin yiyosa. Yalan. Tecrübeliyim diye gozdagi veriyolar.
Ben size diyorum yalan yalan. Yediremiyolar gururlarina sen he de gecAy onlarin tecrubesine ben ya pislikler ya nasil bi beyin var bunlarda nasil calisiyo boyle her halti yesinler sonra bakcam gorcek yerini bulamam her halti yiyonuz okadar tecrubelisinizde yerini nasil bulamiyosunuz
Ya istedigi kadar baksin incelesin bi erkegin anlamasi im kan siiizzz. Lütfen yapmayin böyle. G Gecekusu123 canim bak ne geliyosa panikten geliyo basina bak sen diktirdin tuttu su an sorun nedir? Eger hala icin rahat degilse herseyi bozdur gecociye yönel ama bi karara var böyle olmaz. Bak o zamn da ben seni uyardim madem turgaya gittin ona devam et dedim beni cogu yanlis anladi zaten millet reklam demeye dünden razi. Benim demek istedgm bi rota ciz onda ilerle akinsa akin muratsa murat kimse iste. Murat bey kim bu arada ilk kez duydum nerde?
Benimki de ilk iliskiye giremeyince ben yanlis yeremi baski yapiyorum diye bakti. Baya inceledi. Ee sonra? Cok dar dedi bisey anlamadi. Ya imkansiz ben bile tanimiyorum o bolgemi o nasil anlasin. Bosa panik yapmayin bi erkek anlamaz imkansiz bu kadar netim bu konuda. O tecrübeliyiz bilmem.neyiz ayaklariyla gelenlere de inanmayin hadi anlasin yiyosa. Yalan. Tecrübeliyim diye gozdagi veriyolar.
Sy bende bilemedim cok zor durumu ya cok karismis akli adama baktirmazssa hic bi sknti olmaz bence ya
Aynen biz de hic öyle bi muhabbbete girmemistik bakarsin bakmazsin die. Süphelendimi napti anlamadimki cok panik yapti ya :/Benim aklıma takılan şu bu adam neden oraya bakmak için bu kadar takıntı yaptı
çok panik yapıyo kendi kendini ele veriyor bence
bence bu panikle ne yaptırsa pişman olacak :\ bir erkek oranın şekline neden takar benim aklım almıyo
çok enteresan
Aynen biz de hic öyle bi muhabbbete girmemistik bakarsin bakmazsin die. Süphelendimi napti anlamadimki cok panik yapti ya :/
Diyet iyi gidiyo canim sadece regl döneminde olmak biraz zorladi bugün :) 1 bucuk ayda 7 kilo verdim canim ama ramazan araya girdi diye öyle oldu yoksa daha da verirdimSorma cnm banada çok garip geliyor bu arada diyet nasıl gidiyo:)
benimde 8 kilo fazlam var cnm yaa belki bu yaz nişan falan yaparız belli olmaz
sanki balık etlı olmaya basladım sen ne kadar süre içinde ne kadar kilo verdin cnm?
Manken gibi olmam lazım :)
Diyet iyi gidiyo canim sadece regl döneminde olmak biraz zorladi bugün :) 1 bucuk ayda 7 kilo verdim canim ama ramazan araya girdi diye öyle oldu yoksa daha da verirdim
Canim belli bi diyet yok zayiflama takimindayim istersen gelebilirsin sende. Orda menunu yaziyosun her aksam ne yedigimi eger kacamak varsa spor cezasi veriyo kaptan güzel bi sistem muhabbet sohbet gidiyo öyle :)Ciddimisin ? okadar verebildinmi ? Maşallah neler yaptın banada söyle cnm yaa
ben arastırdım biraz günden sabah ögle aksam limonlu su içicem ekmeği bugun bıraktım sadece sabahları azcık yıyorum
ben 7 kilo atsam resmen havalara ucarım
senin diyet nasıl?
Hatta takima gelmek istemezsen menülerimi yazidgim bi sayfa var oraya gel oku örnek menü olarak kendine kullanabilrsinCiddimisin ? okadar verebildinmi ? Maşallah neler yaptın banada söyle cnm yaa
ben arastırdım biraz günden sabah ögle aksam limonlu su içicem ekmeği bugun bıraktım sadece sabahları azcık yıyorum
ben 7 kilo atsam resmen havalara ucarım
senin diyet nasıl?
O kesin olucak canım ama napsam bilmiyorum ya benim nişanlım gerçekten çok sıkıntılı benceİlla yapacaksan geçici yaptır madem canım. Aksi halde tatmin olmuyorsun çünkü.
Bencede bi şüphesi var canım ama bı şüphe nerden kaynaklanıyo bimiyorum o kadarda şey yaptım üstelemedim üzerine düşmedim şüphelenmemesi için ama halada şüphleniyosa ben daha bişey söyleyecek bişey bulamıyorum bende anlamıyorum bakıcam dedi ya bende o an bütün filmler koptu zatenCanim bi erkek illede bakcam bakmadan giremem diyosa icinde suphesi vardir bizi salak sanmasinlad gozu kapali bile bulurlar onlar orayi senin zaten sorunun sekli galiba onu kafaya takiyosun canim kanama zaten olur sonucta et yirtilcak orda komple gecicimi ypatirsan acaba seklide duzelcekmiymis canim
Sanırım şeklinde bi değişiklik olmucak canımSen cok sitreslisin uzun zamandir cok zor bi durum canim ya kuzum gecici dikis atarlarsa garanti olsun diye seklinde bisey degiscekmi
Murat beye gitsen gerdirse orayı ki oyle demiş sanırım sana ama senin için bence yine rahat etmeyecek cnm geçiciyi yaptır derim tamamen aklen rahat olacaksan ama şekli yine düzelmeyecek G Gecekusu123
Aslında sıkıntı geçici yaptırıp yaptırmamak değil canım sadece şekil umrumda değil artık yani kanama olsun olmasın ben orda doktora götürürse söylerim eğer anlarsa başımdan olay geçti yaptırdım söylemeyin diye ama nişanlım bakarda şeklinden şüphelenecek olursa diye sıkıntı yapıyorum kendime
Ya canım tutmasında bi sıkıntı yok evet çok şükür tuttu 3 doktordanda onay aldım ama şekil mevzusu daha doğrusu nişanlımın bakıcam demesi beni çok korlutuyor erkeklerin beklediği tek bir tane delik var ve ordan girecekler bildikleri tek şey ister tecrübeli olsun yada olmasın birde ışık mevzusu varki tabi bununda sonu yine şekile dayanıyo yani aslında en büyük sorunum bu yani gördün resimlerimi seninki gibi değil mesela tamamen kapalı olup tek ufak bir açıklık olsa inanın bi saniye kendimi daha fazla üzmem ama şekil farklı olunca herşeyimi altüst ediyo inşallah söylediğiniz gibi anlamaz neyse ben burada daha fazla aynı konu üzerinde sizleri sorunumla daha fazla meşgul etmicem kusura bakmayın sonucum ne olursa olsun yazacağım yine güzel haberlerinizide bekleyeceğim inşallah hepimiz güzel haberlerle gelmek üzere hoşçakalın Allaha emanetsiniz herşey gönlünüzce olur umarımYa istedigi kadar baksin incelesin bi erkegin anlamasi im kan siiizzz. Lütfen yapmayin böyle. G Gecekusu123 canim bak ne geliyosa panikten geliyo basina bak sen diktirdin tuttu su an sorun nedir? Eger hala icin rahat degilse herseyi bozdur gecociye yönel ama bi karara var böyle olmaz. Bak o zamn da ben seni uyardim madem turgaya gittin ona devam et dedim beni cogu yanlis anladi zaten millet reklam demeye dünden razi. Benim demek istedgm bi rota ciz onda ilerle akinsa akin muratsa murat kimse iste. Murat bey kim bu arada ilk kez duydum nerde?
Ya canım tutmasında bi sıkıntı yok evet çok şükür tuttu 3 doktordanda onay aldım ama şekil mevzusu daha doğrusu nişanlımın bakıcam demesi beni çok korlutuyor erkeklerin beklediği tek bir tane delik var ve ordan girecekler bildikleri tek şey ister tecrübeli olsun yada olmasın birde ışık mevzusu varki tabi bununda sonu yine şekile dayanıyo yani aslında en büyük sorunum bu yani gördün resimlerimi seninki gibi değil mesela tamamen kapalı olup tek ufak bir açıklık olsa inanın bi saniye kendimi daha fazla üzmem ama şekil farklı olunca herşeyimi altüst ediyo inşallah söylediğiniz gibi anlamaz neyse ben burada daha fazla aynı konu üzerinde sizleri sorunumla daha fazla meşgul etmicem kusura bakmayın sonucum ne olursa olsun yazacağım yine güzel haberlerinizide bekleyeceğim inşallah hepimiz güzel haberlerle gelmek üzere hoşçakalın Allaha emanetsiniz herşey gönlünüzce olur umarım
Hatta takima gelmek istemezsen menülerimi yazidgim bi sayfa var oraya gel oku örnek menü olarak kendine kullanabilrsin
Bulabildin mi kız helal olsun baya icerlerde bi yerdecanım o sayfayı takip ettim :) insallah bende 8 kilo atarım en kısa sürede
Canim bu sana özel bisey degil akin beye yaptranlarin hepsinin öyle. Sen zaten turgay beyinki cok kapali gibi diye icine sinmedi gittin ona yaptrdin yani bilerek isteyerek yaptirdin bak tuttu da artik sadece kanamaya odaklan nisanlin anlamaz herkesin sekli farkli birsuru sekli var o bolgeninYa canım tutmasında bi sıkıntı yok evet çok şükür tuttu 3 doktordanda onay aldım ama şekil mevzusu daha doğrusu nişanlımın bakıcam demesi beni çok korlutuyor erkeklerin beklediği tek bir tane delik var ve ordan girecekler bildikleri tek şey ister tecrübeli olsun yada olmasın birde ışık mevzusu varki tabi bununda sonu yine şekile dayanıyo yani aslında en büyük sorunum bu yani gördün resimlerimi seninki gibi değil mesela tamamen kapalı olup tek ufak bir açıklık olsa inanın bi saniye kendimi daha fazla üzmem ama şekil farklı olunca herşeyimi altüst ediyo inşallah söylediğiniz gibi anlamaz neyse ben burada daha fazla aynı konu üzerinde sizleri sorunumla daha fazla meşgul etmicem kusura bakmayın sonucum ne olursa olsun yazacağım yine güzel haberlerinizide bekleyeceğim inşallah hepimiz güzel haberlerle gelmek üzere hoşçakalın Allaha emanetsiniz herşey gönlünüzce olur umarım