gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Senin paylastıgını bulamadım cnm yaaa sadece o sayfayı buldum paylastıgın için link atarmısın bana?
Burasi listelermizi yazdgmz yer

Burasi da sohbet muhabbet motivasyon :) takima girmesen bile gel sohbete acayip motive ediolar benden söylemesi

Takibe aldım insallah basarıcaz kilo vericez

O kesin olucak canım ama napsam bilmiyorum ya benim nişanlım gerçekten çok sıkıntılı bence
Nişanlını gözünde büyütme artık bence. Şekil 1 tane olan bir şey değil herkesin orijinali bile farklı ve her yerde kendine özel yazıyor zaten. Bak nişanlını gözünde çok büyüttüğün için çok fevri davranıyorsun kanar diyorlarsa işlemlerle uğraşma artık bence.

Kiz aramiycam ben artik yeter o kossun pesimden iyce nazlaniyo arayinca bu ne be tutcam kendimi aramiycam artik ben cok kararliyim kzum ay sorma bu evlenme teklif edicek cesareti bulamadi kendilerinde bunlar gitcez baskalarini bulcaz kalcaklar ortada sap gibi

Kiz teklif ettimi evlenmeeeeeee

Keske oyle diyince biraz tepki gosterseydin bakicam ne demek fln diye mal ya bunlar gercekten su anki hali nasil bilmiyorumda anlamaz belki kuzum ya

Al bendende o kadar:) seninki aramadımı hala kız ?

Kızlar bazen nişanlanınca herşey daha sıkıntıya girebiliyor ya aileler işin içine girinxe bazı şeyler değişik oluyor ha diyince bişey olunca bitti diyemiyorsun mesela
Öyle tabi ki de ayrılanlar var. Rabbim doğru insanla nasip etsin başımıza gelmesin yani ben bir daha o psikolojiyi kaldıramam şahsen canım

Öyle tabi ki de ayrılanlar var. Rabbim doğru insanla nasip etsin başımıza gelmesin yani ben bir daha o psikolojiyi kaldıramam şahsen canım

Bende aynı şeyi yasadımda bizimkiler yine nişan istıyor eee belli bu senede evlenemıcem büyük ihtimal nısanlı kalıcam
sen ne yapacaksın? nişan yapmıcakmısın?

Bende aynı şeyi yasadımda bizimkiler yine nişan istıyor eee belli bu senede evlenemıcem büyük ihtimal nısanlı kalıcam
sen ne yapacaksın? nişan yapmıcakmısın?
Ben erteledim ya artık bu yaz düğün yapacak yer bulunmaz ondan dolayı kışın düşünüyorum uzun süre nişanlı olmamak için canım

Canim kusura bakilcak bisey yok mesgulde etmiyosun hepimizin skntisi bir sonucta bizde ayni durumu yasadik tabiki anlatcaksin paylasicaksin oyle dusunme kendini yalniz caresiz hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…