gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

İşte ben kanama olmamasından korkuyorum canım esneme vs olduysa diye birde doktor gerek duyduğundan değil aslında ben söyledim geçicide yapılabilir mi diye oda yukardan yapılabilir dedi canım bencede çok fazla bi dikiş atıcak bide gerginleştirme olucak ama işte doktor öyle söyledi canım fiyat olarak

Kuzum sen ona bakma falan mi dedin o konu senden mi acildi süphelendirme dikkat et
Yok canım ben öyle bişey söylemedim kendi söyledi bakcam falan diye bende niye dedim oda nasıl giricem falan dedi girebilmem için görmem lazım falan dedi bende üstelemedim şüphelenmesin falan diye ama sanırım yinede bence şüphe çekiyo gibiyim ister istemez

Canim bence sekline hic takilma isigi kapat sekline bakip soyle boyle diycek hali yok bence o an onu dusunmez zaten onlar o an beyinleri baska seye calistigi icjn senin icin onemli olan kanaman olmasi bu halde kanaman olcaksa garanti sknti yapma eger az kanar fln diyolarsa yada kanamaz diyolarsa gecici mantikli

Nasil yani muayene eder gibi acip bakicakmi ey allahim ya deligin nerde oldgunu bilmiyomu sanki bakcakmis bide

Ben okudum ama sorununu anlamadım kızlık zarı dikimi falan mı

ilk işlemi hangi doktora olmuştun hatırlamıyorum ama Turgay Beye git. Bak aylardır vesvese yapıyorsun tamam korkuların var haklısın ama panik olmak insanı bi işler karıştırıyormuş havası verir. Herkeste, hepimizde aynı kaygı var ne olacak acaba diye. ama benim sana tavsiyem turgay beye direk git, gitmeden evvel zaten anlatmışsın bir daha izah et ve sakin ol

CANım bende gecici yaptırıxam tek avuntum gidebilmek için nişanlımın uykuyu cok sevmesi sabah erkenden yaptırır gelirim diye düşünüyorum inşallah :)

CANım bende gecici yaptırıxam tek avuntum gidebilmek için nişanlımın uykuyu cok sevmesi sabah erkenden yaptırır gelirim diye düşünüyorum inşallah :)

En iyisi valla keşke bende geçici yaptırsaydım belli olurmu diye teredütüm vardı ama hiç belli olmuyormus
O dediğim kız öyle yapmış aynı günde ilişki yaşadı sende atlatırsın ıns cnm:)

Ben şekline takığım canım bakmak istediği için girmem için bakmam lazım diyo ne alaka ise bakmadan giremiyo herhalde tövbe tövbe o yüzden mum ışığı veya telefon ışığı falan tutarsa ben kendim baktığımda anlıyorum arkadaki et parçasını biraz görebiliyorum oda görür illaki diye düşünüyorum kanama olur diyolar 3 gittiğim domtorda akın beyde yani asistanı turgay bey de olur dedi murta beyde eti hafif yukarı alıcaz yani gerginleştiricez biraz orayı kanar dedi ama bilmiyorum ben işim sağlam olsun geçici garanti diye yapılabilir mi bana diye sordum oda yapılabilir dedi geçicide istedim o yüzden

Bende öyle düşünüyorum ama turgay bey işlem yapmayada bilir zaten az bi vaktimde kaldı yapsada nasıl iyileşecek daha kötüsü olursa çok belli olursa korkusuda var ayy çok yoruldum canım düşün düşün nasıl yapıcam diye kafayı yemek üzereyim gerçekten ilk işlemimi turgay beye olmuştum ikinci işlem için akın beye gitmiştim ben bende salaklık ilk işlemini yaptırdın madem niye ikinci bir doktora gidiyosun anlamıyorum bazen kendimi gerçekten neyse turgay bey işlem yapmazsa uçak parası yolu Vs bir sürü masraf çıkıcak ardındanda turgay bey bişey yapmayınca bu murat beye giderim onun içinde bir sürü masraf çıkıcak o yüzden arada kaldım nasıl yapsam diye size sormak istedim

İlla yapacaksan geçici yaptır madem canım. Aksi halde tatmin olmuyorsun çünkü.

Canim bi erkek illede bakcam bakmadan giremem diyosa icinde suphesi vardir bizi salak sanmasinlad gozu kapali bile bulurlar onlar orayi senin zaten sorunun sekli galiba onu kafaya takiyosun canim kanama zaten olur sonucta et yirtilcak orda komple gecicimi ypatirsan acaba seklide duzelcekmiymis canim

Sen cok sitreslisin uzun zamandir cok zor bi durum canim ya kuzum gecici dikis atarlarsa garanti olsun diye seklinde bisey degiscekmi

Murat beye gitsen gerdirse orayı ki oyle demiş sanırım sana ama senin için bence yine rahat etmeyecek cnm geçiciyi yaptır derim tamamen aklen rahat olacaksan ama şekli yine düzelmeyecek G Gecekusu123

Ben olsam hiç birsey yaptırmazdım acıkcası 3 doktordan onay almış
2 kez yaptırmış bence tuttuğuna dua etmeli geçici yaptırırsa bilmem yine şeklinde bir orjinallık olmaz
ama bir daha kalıcı yaptırırsa artık tutmaz çünkü her işlemden sonra basarı sansı azalıyo
ayrıca bu doktorların hepsi kadın doğumcu adamların amacı kanama saglamak
sekline cok takıldıysa bir plastik cerrah bulmalı
ama onun yerinde olsam hic birsey yaptırmam erkekte oraya bakıpta hiçbirsey anlamaz bence

Sen cok sitreslisin uzun zamandir cok zor bi durum canim ya kuzum gecici dikis atarlarsa garanti olsun diye seklinde bisey degiscekmi

Canım orasıda et parçası sonucta 3 kez işlem yaptırırsa tutmaz bence ama üzerine gecıcı yaptırırsa bılemem
bence hiç birsey yapmamak en güzeli sonra bugünleri aramasın

Evet canım bakcakmış niye bilmiyorum çok saçma geliyo banada ama üsteleyemedim korkudan şüphelendirmemek için
Murat beye gitsen gerdirse orayı ki oyle demiş sanırım sana ama senin için bence yine rahat etmeyecek cnm geçiciyi yaptır derim tamamen aklen rahat olacaksan ama şekli yine düzelmeyecek G Gecekusu123
Ya istedigi kadar baksin incelesin bi erkegin anlamasi im kan siiizzz. Lütfen yapmayin böyle. G Gecekusu123 canim bak ne geliyosa panikten geliyo basina bak sen diktirdin tuttu su an sorun nedir? Eger hala icin rahat degilse herseyi bozdur gecociye yönel ama bi karara var böyle olmaz. Bak o zamn da ben seni uyardim madem turgaya gittin ona devam et dedim beni cogu yanlis anladi zaten millet reklam demeye dünden razi. Benim demek istedgm bi rota ciz onda ilerle akinsa akin muratsa murat kimse iste. Murat bey kim bu arada ilk kez duydum nerde?
Benimki de ilk iliskiye giremeyince ben yanlis yeremi baski yapiyorum diye bakti. Baya inceledi. Ee sonra? Cok dar dedi bisey anlamadi. Ya imkansiz ben bile tanimiyorum o bolgemi o nasil anlasin. Bosa panik yapmayin bi erkek anlamaz imkansiz bu kadar netim bu konuda. O tecrübeliyiz bilmem.neyiz ayaklariyla gelenlere de inanmayin hadi anlasin yiyosa. Yalan. Tecrübeliyim diye gozdagi veriyolar.

Oraya bakmak isteyen erkekte bi sknti vardir zaten ya anlamadim oraya bakmak nedir ya benim erkek arkadasimdan hic oyle bisey duymadim cok sukur cok garip geliyo ya bakmak nedir ya yuh mallar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…