gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar günaydın kadir geceniz mübarek olsun Allah tüm günahlarımızı affetsin bizi tüm sıkıntılardan kurtarsın inşallah
Amin canim senin de kadir gecen mübarek olsun insallah bütün sıkıntılarınız son bulsun..
Bana da dua edin bi an önce zayıflıyım

ben özellikle gelmiyorum sayfaya kontrole gitmedim hala durumum ne bilmiyorum aynı zamanda bu durumu unutmak istiyorum hiç aklıma gelmesin istiyorum özel hayat diye birşey kalmadı zaten bir yıldır Rabbimin verdiği süreyi dolduruyorum işte

Anliyorum canim hepimizin pskolojisi allaj bullak iste allah seninde hepimizin yardimcisi olsun canim

Ne zaman gitceksin canim kontrole

Amin amin canım. gerçekten düşününce çoğu kez herşeyi kelimelerin bile nasibi kalkıyor insandan hepimiz aynı haldeyiz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun çok bayramlar göresunuz :))

Kızlar diğer yere yazdım ama sanki burdan çok daha yardımcı olursunuz gibi geldi. Çok çok samimi olduğum bir arkadaşım anlattı ve çok kararsız size danışmak geldi aklıma. Arkadaşım bakire değil ve erkek arkadaşı var. Bunlar sürtünme olayı yaşamıslar. Çocuk bakire biliyor arkadaşımı. Arkadaşımdan 6 7 damla kan gelmiş ve çocukta görmüş. Arkadaşım bi gün sonra hasta olmuş. Çocuk bilmiyor bunu. Arkadaşım da acaba bişey mi oldu falan mi demis. Çocukta yok tahris olmuştur falan demiş ama olduysa ne yapalım demiş.konu kapanmış. Şimdi diktirsem yoksa orda olmuş diye geçiştirsem diye kararsız sizce anlar mi gerçek ilişkide

yani durumu ilişkilerinin boyutunu bilmiyorum ama ben yorum yapmayayım çünkü gerçeklerin anlatılması taraftarıyım kızlsr daha net yardımcı olacaklardır doktora gitse doktor b.. olmadığını sürtünmeyle birşey olmayacağını söyleyebilir kendi bakire olduğunu söylesin evlenirlersede o zaman geçici yaptırsın yalana bulaştıkça maf olur

Canim bu su anki beraber oldugu cocukla sürtunme yasamis ve bozuldugundan mi supheleniyo yoksa öncesinde zaten bakire degilmiydi o kismi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…