-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.561
Az kaldi heycan yapiyosun canim farkindayim ama kotuyu cagirma canim iyi olcak iyi dusunKızlar ya kafayı yicem ben yaklaştıkça kanamazsa napcam yaaa
İyiyim canim sen nasilsinKızlarr nasılsınız :)
Nolsun canım evse vakit gecirmeceİyiyim canim sen nasilsin
Şöyle böyle canım senKızlarr nasılsınız :)
PAzarları severim aslında ama bugün bir sıkıldım bir sıkıldım vakit geçmek bilmiyorŞöyle böyle canım sen
Hava alsaydın birazcık canımPAzarları severim aslında ama bugün bir sıkıldım bir sıkıldım vakit geçmek bilmiyor
Kuzum kanıcak Allahın izniyle merak etme kötüyü çağırma gerçekten iyi düşün iyi olsun kanamazsa bile en azından doktora gidersiniz doktorla orda konuşursun başımdan bir olay geçti bunu yaptırmak zorunda kaldım diye söylemeyn falan dersin veya güvenmiyosan doktora götür ama bunu bana nasıl yapcaksın falan gibi şeyler söyle veya belki eşin hiç bişey demicek nereden biliyosun kendine çok sıkıntı yapma kendini çok kasma boşver anlıyorum seni zaman yaklaştıkça fenalşıyosun korkuyosun ben bile şuan bazen ayrılmayı düşünüyorum doğrusu ama faydası yok malesef hiç bişeyin öyle yada böyle evlenicez bir şekilde bugün bu olmazsa bir başkasıKızlar ya kafayı yicem ben yaklaştıkça kanamazsa napcam yaaa
Kızlarr altınlardan bahsettinizBogazmanzarasi nın bahsettiklerinin neredeyse aynısı benim başımdada var malesef insanın neler neler yapıp söyleyesi geliyorda susuyorum şimdilik ama nişanlımla altın mevzusunu konuştuğumuzda annesinin çantasına falan koyulcak ya akşam giderken götürcez biz bende ne olur ne olmaz diye altınımı sayıcam vallahi kolumdakileride çıkarmıcam paramıda saymaya çalışıp aşağı yukarı paramı tahmin edicem hengamede nasıl sayılcak bilmiyorum ama bir şekilde başarmam gerekiyor düğüne kadar hiç ses çıkarmıcam düğünde böyle bir taktik uygulayıp param çok daha az çıkarsa paranın altınların falan almışken az alcak değiller herhalde eşime hesap sorucam altınlarınızı isteselerde vermeyin kızlar eşiniz bile olsa vermeyin kesinlikle onlar size ait adet böyle yani kim ne derse desin ayrılmaya kadarda gidebilir yanş hakkınızı savunun o size ait sonuçta kimse bişey diyemez özellikle düğünden sonra ayrılsanızda o altınların hepsi sizin sizin yine evliliğiniz için bir yatırım
Evet aynen öyle canım istediği merciiye başvurabilir En başta Allah katında onlar senin mihrindir kim ne derse desinAltınlar kadınındır bu da yeni moda tövbe yaaa
Millet ne kadar ac gözlü ya
Kız delimisin sakın sakın sakın onu kaynananin cantasina koymayin geri almak zor olur. Kuzenine birine ver sen. Benim bahanem su olcak kiz annesi dugunde fazla oynamiyoya genelde yasta gibi dicem benm annem oturuo altinlar onda kalsin o baksin dugun bitene kadar sonrasi kolay zaten alir giderim Allah belasini versin su kaynanalarin ya hayatimda böyle sinsilik görmedim. Benimki duygu somurusu yapiyo bide . Bende gittim balayina pahali yer begrndim ceyreklerle yapcaz bunu da bil dedim benimkine artik anasina iletsin bu laflarimiKızlarr altınlardan bahsettinizBogazmanzarasi nın bahsettiklerinin neredeyse aynısı benim başımdada var malesef insanın neler neler yapıp söyleyesi geliyorda susuyorum şimdilik ama nişanlımla altın mevzusunu konuştuğumuzda annesinin çantasına falan koyulcak ya akşam giderken götürcez biz bende ne olur ne olmaz diye altınımı sayıcam vallahi kolumdakileride çıkarmıcam paramıda saymaya çalışıp aşağı yukarı paramı tahmin edicem hengamede nasıl sayılcak bilmiyorum ama bir şekilde başarmam gerekiyor düğüne kadar hiç ses çıkarmıcam düğünde böyle bir taktik uygulayıp param çok daha az çıkarsa paranın altınların falan almışken az alcak değiller herhalde eşime hesap sorucam altınlarınızı isteselerde vermeyin kızlar eşiniz bile olsa vermeyin kesinlikle onlar size ait adet böyle yani kim ne derse desin ayrılmaya kadarda gidebilir yanş hakkınızı savunun o size ait sonuçta kimse bişey diyemez özellikle düğünden sonra ayrılsanızda o altınların hepsi sizin sizin yine evliliğiniz için bir yatırım
Evet aynen öyle canım istediği merciiye başvurabilir En başta Allah katında onlar senin mihrindir kim ne derse desin
gecekuşummKızlar sizlere bir sorum olucak şimdi benim bu girişin şekil durumu başımı yakıcak herhalde en çok bu durum beni çok korkutuyorda turgay beyle konuştuğumda gel tek delikli şeklinde yaparız ama boşuna evham yapıyosun bence bir sıkıntı gözükmüyor demişti eğer işlem yaparsam 1000 tl alırım hiç bişey yapmazsam 200 tl alırım demişti adam artık beni beynine kazıdı resmen unutmuyoyani burada belki hiç bişey yapmadan istanbula gidip gelmekte vardı ben mayısta gitmeyi düşünüyordum öncesinde bilet almıştım hatta biletlerim yandı mayısta kesinlikle gidemeyeceğim ve gidemediğim için bende başka bşr doktora gözüktüm ismi Murat Bayram Sancaktar doktor işlemin gayet başarılı dedi biraz bir sarkma var onu gerginleştirmemiz gerekiyor dedi ben geçici işlemde istedim olur dedi toplam 2500 tl ye yapıcak konya bana daha yakın aslında istanbul çok uzak ama şekil yüzünden aklıma takıldı benim ya murat doktorda demiştiki karanlıkta yapıcaksın dedi karanlıkta olamamasından bu yüzden eşiminde şekil yüzünden anlamasından çok korkuyorum kızlar turgay beyde anlaması mümkün değil demişti kadın doğum doktoru olmadığı sürece ya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kızlar istanbula turgay beye gidip işlem yaptırıp tek delikli şeklinde olmasıda var ( ki bu mum ışığı vs de olsa anlamaz tek delikli olduğu için şüphe duymaz diye düşünüyorum) ve turgay beyin işlem yapmama gibi bir ihtimalide var ikinci alternatifim de murat bayram sancaktar bey var buda ışık yok tek kanaman olur aşağıdan et koptuğu için zaten olucak yukardanda geçici dikişi atacağımız için yine olucak bşraz fazla kanaman olucak demişti ya ben şimdi napsam hangisine gitsem yada gitmesem zaman yaklaştıkça kafaya çok takar oldum çok korkmaya başladım kızlar artık evlenmekten dönmeyi bile düşünür oldum ama başka çaremizde yok bu olmazsa başka biriyle evlenicez zaten yani kısaca siz benim yerimde olsanız ne yapardınız T TatliDusler355 Bogazmanzarasi X xxoxxoxx N Nelizz C canommms Daisyyg cicek12345 Tuana599 daha ismni hatırlayamadığım diğer kızlar lütfen sizde benim yerimde olsaydınız bu alternatiflerden hangisini kullanırdınız yardımcı olurmusunuz
O bant koptuğunda zaten fazla kanama olacak canım ekstra geçiciye neden ihtiyaç duyuldu anlamıyorum. İşlem yapmayan bi doktora göstersen mi? O Konya’daki doktordan geçici ile sonuç alan birisi oldu ondan eminim yani de şu an neden ekstra dikiş dedi bir de bi iki dikiş için 2500 çok fazlaKızlar sizlere bir sorum olucak şimdi benim bu girişin şekil durumu başımı yakıcak herhalde en çok bu durum beni çok korkutuyorda turgay beyle konuştuğumda gel tek delikli şeklinde yaparız ama boşuna evham yapıyosun bence bir sıkıntı gözükmüyor demişti eğer işlem yaparsam 1000 tl alırım hiç bişey yapmazsam 200 tl alırım demişti adam artık beni beynine kazıdı resmen unutmuyoyani burada belki hiç bişey yapmadan istanbula gidip gelmekte vardı ben mayısta gitmeyi düşünüyordum öncesinde bilet almıştım hatta biletlerim yandı mayısta kesinlikle gidemeyeceğim ve gidemediğim için bende başka bşr doktora gözüktüm ismi Murat Bayram Sancaktar doktor işlemin gayet başarılı dedi biraz bir sarkma var onu gerginleştirmemiz gerekiyor dedi ben geçici işlemde istedim olur dedi toplam 2500 tl ye yapıcak konya bana daha yakın aslında istanbul çok uzak ama şekil yüzünden aklıma takıldı benim ya murat doktorda demiştiki karanlıkta yapıcaksın dedi karanlıkta olamamasından bu yüzden eşiminde şekil yüzünden anlamasından çok korkuyorum kızlar turgay beyde anlaması mümkün değil demişti kadın doğum doktoru olmadığı sürece ya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kızlar istanbula turgay beye gidip işlem yaptırıp tek delikli şeklinde olmasıda var ( ki bu mum ışığı vs de olsa anlamaz tek delikli olduğu için şüphe duymaz diye düşünüyorum) ve turgay beyin işlem yapmama gibi bir ihtimalide var ikinci alternatifim de murat bayram sancaktar bey var buda ışık yok tek kanaman olur aşağıdan et koptuğu için zaten olucak yukardanda geçici dikişi atacağımız için yine olucak bşraz fazla kanaman olucak demişti ya ben şimdi napsam hangisine gitsem yada gitmesem zaman yaklaştıkça kafaya çok takar oldum çok korkmaya başladım kızlar artık evlenmekten dönmeyi bile düşünür oldum ama başka çaremizde yok bu olmazsa başka biriyle evlenicez zaten yani kısaca siz benim yerimde olsanız ne yapardınız T TatliDusler355 Bogazmanzarasi X xxoxxoxx N Nelizz C canommms Daisyyg cicek12345 Tuana599 daha ismni hatırlayamadığım diğer kızlar lütfen sizde benim yerimde olsaydınız bu alternatiflerden hangisini kullanırdınız yardımcı olurmusunuz
Ayy doğruyu söylüyosun canım ya ben öyle yapıyım en iyisi annemin çantasına koyalım oda güvenmez falan belki ya sanki kendi annesi çok güvenilir neyse inşallah gerek kalmaz bunlara ya aynen bencede canım hepsimi böyle bilmiyorum ama benim annemde kaynana olucak daha kadından görmedim yani gelin kızıma şuda olsun buda olsun diye uğraşıyor nasıl insanlar bilmiyorum hepte bize denk gelmiş herhalde en doğrusunu söylemişsin canım gitsin iletsin annesine şimdi hem söylediğim gibi sakın verme boşver onlar senin sonuçtaKız delimisin sakın sakın sakın onu kaynananin cantasina koymayin geri almak zor olur. Kuzenine birine ver sen. Benim bahanem su olcak kiz annesi dugunde fazla oynamiyoya genelde yasta gibi dicem benm annem oturuo altinlar onda kalsin o baksin dugun bitene kadar sonrasi kolay zaten alir giderim Allah belasini versin su kaynanalarin ya hayatimda böyle sinsilik görmedim. Benimki duygu somurusu yapiyo bide . Bende gittim balayina pahali yer begrndim ceyreklerle yapcaz bunu da bil dedim benimkine artik anasina iletsin bu laflarimi
Şekline takıldım kaldım canım ben ya benimki çok uyanık hemde öyle böyle değil yani bakcam demişti nasıl giricem bakmazsam falan demişti bende üstelemedim kıvıramadımda aynen bende öyle valla şuanki aklım olsa bi saniye durmazdım nikahmış stresmiş beklemek üzülmek ağlamakmış hiç birini yaşamazdım yaptırırdım geçicimi keyfime bakardım ama şimdi ne yapsam bilmiyorum ben olurda esneme olursa diye geçici bi dikiş daha attırcam özel isteğim yani doktorun gerek var dediği bişeyde değil ama garanti olsun istiyorumŞekline hiç takılma canım kanamama ihtimali varmı ? Eğer o ihtimal varsa kesinlikle geçici yaptır
Benim bir arkadas gecıcı yaptırdı gecen cumartesi o gece ilişki yasadı kanamasıda oldu hersey kusursuz ilerledi
Şuanki aklım olsaydı kesinlikle geçici yaptırırdım hem kanıyo hemde stresi 1 günlük
kalıcıda stres cok kanamama ihtimali bile var eee ilişkide zor ilişkiyede zor giriyorsun bana doktor sprey bile kullanabilirsin canın acımasın diye dedi.. Keske gecıcı yaptırsaydım
Kuzum sen ona bakma falan mi dedin o konu senden mi acildi süphelendirme dikkat etŞekline takıldım kaldım canım ben ya benimki çok uyanık hemde öyle böyle değil yani bakcam demişti nasıl giricem bakmazsam falan demişti bende üstelemedim kıvıramadımda aynen bende öyle valla şuanki aklım olsa bi saniye durmazdım nikahmış stresmiş beklemek üzülmek ağlamakmış hiç birini yaşamazdım yaptırırdım geçicimi keyfime bakardım ama şimdi ne yapsam bilmiyorum ben olurda esneme olursa diye geçici bi dikiş daha attırcam özel isteğim yani doktorun gerek var dediği bişeyde değil ama garanti olsun istiyorum
Canım benimki bakar işte belki dudakalrı ayırmaz ama yukardan o ilişki pozisyonunda biraz arkadaki et parçası belli oluyo o yüzden bu kadar kafa karışıklığım orayı açtırırsam daha kötü olmasından korkuyorum aslında çünkü artık eski vajinamız yok kalıcı yaptırdığımız içingecekuşummşuan varya streesını o kadar anlayabılıyor ve uzuluyorumkı ınsan ne yapcagını bılemıyor cok cok haklısın canım orayı actırıp dırek bulundugun yerde gecıcı yaptırsan bu sıkıntıdan da dertten de sende kurtulsan yada turgay hocaya gıdeceksın orayı tekrardan dıkecek eşin orayı acıp bakarmı ya seklı nasılmıs dıyee zannetmıyorum ben ılıskıye gırerken zten kendılernı kaybedıyorlarr acta bır seklıne bakıyım dıye dusunmezz