gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Senin paylastıgını bulamadım cnm yaaa :KK43: sadece o sayfayı buldum paylastıgın için link atarmısın bana?
Burasi listelermizi yazdgmz yer

Burasi da sohbet muhabbet motivasyon :) takima girmesen bile gel sohbete acayip motive ediolar benden söylemesi🤩

Burasi listelermizi yazdgmz yer

Burasi da sohbet muhabbet motivasyon :) takima girmesen bile gel sohbete acayip motive ediolar benden söylemesi🤩
:KK16:

Takibe aldım insallah basarıcaz kilo vericez

O kesin olucak canım ama napsam bilmiyorum ya benim nişanlım gerçekten çok sıkıntılı bence
Nişanlını gözünde büyütme artık bence. Şekil 1 tane olan bir şey değil herkesin orijinali bile farklı ve her yerde kendine özel yazıyor zaten. Bak nişanlını gözünde çok büyüttüğün için çok fevri davranıyorsun kanar diyorlarsa işlemlerle uğraşma artık bence.

Erkek arkadasın aradı dimi :KK70: kacıncı günde ??
Şu adamları ne zaman nikah masasına oturtucaz yaaa
yaz geliyor hala evlilik teklifi almadık:) Ne biçim sans var bizde ya
Bunlar ne zaman bize evlılık teklıfı edecekler yaaa
Kiz aramiycam ben artik yeter o kossun pesimden iyce nazlaniyo arayinca bu ne be tutcam kendimi aramiycam artik ben cok kararliyim kzum :sinirli:ay sorma bu evlenme teklif edicek cesareti bulamadi kendilerinde bunlar gitcez baskalarini bulcaz kalcaklar ortada sap gibi

Sorma cnm banada çok garip geliyor bu arada diyet nasıl gidiyo:)
benimde 8 kilo fazlam var cnm yaa belki bu yaz nişan falan yaparız belli olmaz
sanki balık etlı olmaya basladım sen ne kadar süre içinde ne kadar kilo verdin cnm?
Manken gibi olmam lazım :)
Kiz teklif ettimi evlenmeeeeeee

Bencede bi şüphesi var canım ama bı şüphe nerden kaynaklanıyo bimiyorum o kadarda şey yaptım üstelemedim üzerine düşmedim şüphelenmemesi için ama halada şüphleniyosa ben daha bişey söyleyecek bişey bulamıyorum bende anlamıyorum bakıcam dedi ya bende o an bütün filmler koptu zaten
Keske oyle diyince biraz tepki gosterseydin bakicam ne demek fln diye mal ya bunlar gercekten su anki hali nasil bilmiyorumda anlamaz belki kuzum ya

Kiz aramiycam ben artik yeter o kossun pesimden iyce nazlaniyo arayinca bu ne be tutcam kendimi aramiycam artik ben cok kararliyim kzum :sinirli:ay sorma bu evlenme teklif edicek cesareti bulamadi kendilerinde bunlar gitcez baskalarini bulcaz kalcaklar ortada sap gibi

Al bendende o kadar:) seninki aramadımı hala kız ?

Kızlar bazen nişanlanınca herşey daha sıkıntıya girebiliyor ya aileler işin içine girinxe bazı şeyler değişik oluyor ha diyince bişey olunca bitti diyemiyorsun mesela
Öyle tabi ki de ayrılanlar var. Rabbim doğru insanla nasip etsin başımıza gelmesin yani ben bir daha o psikolojiyi kaldıramam şahsen canım

Öyle tabi ki de ayrılanlar var. Rabbim doğru insanla nasip etsin başımıza gelmesin yani ben bir daha o psikolojiyi kaldıramam şahsen canım

Bende aynı şeyi yasadımda bizimkiler yine nişan istıyor eee belli bu senede evlenemıcem büyük ihtimal nısanlı kalıcam
sen ne yapacaksın? nişan yapmıcakmısın?

Bende aynı şeyi yasadımda bizimkiler yine nişan istıyor eee belli bu senede evlenemıcem büyük ihtimal nısanlı kalıcam
sen ne yapacaksın? nişan yapmıcakmısın?
Ben erteledim ya artık bu yaz düğün yapacak yer bulunmaz ondan dolayı kışın düşünüyorum uzun süre nişanlı olmamak için canım

Ya canım tutmasında bi sıkıntı yok evet çok şükür tuttu 3 doktordanda onay aldım ama şekil mevzusu daha doğrusu nişanlımın bakıcam demesi beni çok korlutuyor erkeklerin beklediği tek bir tane delik var ve ordan girecekler bildikleri tek şey ister tecrübeli olsun yada olmasın birde ışık mevzusu varki tabi bununda sonu yine şekile dayanıyo yani aslında en büyük sorunum bu yani gördün resimlerimi seninki gibi değil mesela tamamen kapalı olup tek ufak bir açıklık olsa inanın bi saniye kendimi daha fazla üzmem ama şekil farklı olunca herşeyimi altüst ediyo inşallah söylediğiniz gibi anlamaz neyse ben burada daha fazla aynı konu üzerinde sizleri sorunumla daha fazla meşgul etmicem kusura bakmayın sonucum ne olursa olsun yazacağım yine güzel haberlerinizide bekleyeceğim inşallah hepimiz güzel haberlerle gelmek üzere hoşçakalın Allaha emanetsiniz herşey gönlünüzce olur umarım
Canim kusura bakilcak bisey yok mesgulde etmiyosun hepimizin skntisi bir sonucta bizde ayni durumu yasadik tabiki anlatcaksin paylasicaksin oyle dusunme kendini yalniz caresiz hissetme

X