- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Evet hemen erkenden kaciyo bunlar ne yapiyo hergun bu ikisi acaba ayni anda gelip ayni anda gidiyolar cok supheli davranislar bunlar
Evet azarladı beni yaaYaaa çok gülüyorum aklımda sadece bu var okuduğumdan beribi de seni azarladı ha
Ayy gecmis olsun canim surekli evdeysen bol bol uyu dinlen bitki caylarina yardir gecck bende korkmaya basladim herkes hasta cevremde yaben hala hastalıkla boğuşuyorum canım valla
Topik "Havadan Sudan" topiğindeki gibi doktor paylaşımlarına dönmez, yalnızca günlük kadın sohbetlerinden ibaret olur, argo, küfür, hakaret, aşağılama, kurum/kişi kötüleme vb içerikler olan yazışmalar olmazsa topiğinile ilgili sorun yaşanmaz.Konuyu kapatmazlar inşallah kuzum burdan konuşuruz hem herkeste herşeyi görmemiş olur :)
Günaydin güzel anneGünaydın kızçeler
Teşekkür ederim canım :) dikkat et yakalanınca bırakmıyor :)Ayy gecmis olsun canim surekli evdeysen bol bol uyu dinlen bitki caylarina yardir gecck bende korkmaya basladim herkes hasta cevremde ya
Hayırlı uğurlu olsun Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin AllahGünaydın kızçeler
Haklisin canim calisiosun dimi Allah yardimcin olsun bize de hayirli bi rızık kapisi nasip etsin insallahCnm ben gündüz cok yoruluyorum yaa ondan gece bellli bir saatte kayıp gidiyorum olduğum yerde tlf elimde kalıyo
Amin cnm inş isteyen herkese nasip etsin olanların da işigücü rast gitsin inşHaklisin canim calisiosun dimi Allah yardimcin olsun bize de hayirli bi rızık kapisi nasip etsin insallah
Aynen benim de modum dusuk sıkıldım yaKizkar yaa bu kış ayı nezaman bitecek yaa.. herkez hasta herkez hasta
Hayırlı uğurlu olsun Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin Allah
Günaydin güzel anne
Nöttürelim valla tezimi bitirdim savunmam var haftaya slayt hazirlamaya calisiyorum ama aslinda dizi izliyorum falan ısrarla hazırlanmiyorumnöttürünüz ?
Nöttürelim valla tezimi bitirdim savunmam var haftaya slayt hazirlamaya calisiyorum ama aslinda dizi izliyorum falan ısrarla hazırlanmiyorumsiz nöttürünüz
Canim memurmusun sen ozel sektordemsin? Haftasonlari calismiosun galiba da ondan sordum :)aynı hepp benim iş ev işteee nossunnn