gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bu benim aklıma gelir gelir gülerim ben yaa :)
gül gül şaka gbi zaten ne oldugumu sasrdım :D

Adamin elini tutman yetmis demekki Ay gulemiyorum rahatca allahim ilk kez duyuyorum boyle bisey allahtan elini tutmussun ya baska bisey olsaydi napcakti acaba :KK70::KK70:
ayy neliz hiç sorma bende ilk kez yasadım valla ilk ve son oldu korkmaya basladım psikolojmi bozdu evlencegm adam da böyle yaparmı die :D

Neeeeeeeeeeeeeee nasill
bakire kızlarla yatcak işte ama sonra evlenmek zorunda kalırmıyım hukuki olarak hakkı varmı üstmde die arastrms.. bana anlato bende dedim e hukuki hakkı bırak Allah bırakmazkı yazık olur kıza fln hiç umrunda bile değildi

ben ciddi ciddi direkten dndüm yani iyi tırlatmadım çok yıprandım ama şükür bugünüme. bak kızlar biiz güldürdü gittiler Daisyyg Daisyyg X xxoxxoxx :KK70:
Evet hemen erkenden kaciyo bunlar ne yapiyo hergun bu ikisi acaba ayni anda gelip ayni anda gidiyolar cok supheli davranislar bunlar o_O

ya siz çok fenasınız kız Allahtan elini tutmuşum elini tutunca olanlar oldu beni azarladı ib.. :KK70: şimdiki aklım olsa aşağılardım gt tedavi ol sonra beni azarla die :KK70:
Yaaa çok gülüyorum aklımda sadece bu var okuduğumdan beri :D bi de seni azarladı ha :D

Back