-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.501
Kiz bu erkekler zaten bes kurus etmez ya insan bi anasina sus der ya bu nedir ya ben burda sinirlendim yeminle yaMalesef canim malesef bogup atcam sonunda kaynanayi.
İste imtihan kuzum hepsi peygamber efendimiz bile binbir türlü dertle gelmis gecmis bu dünyadan.
Erkeklere yüz vermiceksin gercekten zerre kiymet bilmiyolar.. sonra o yaptiklarin uzuldugin günler üzülmeseydin ben mi üzül beni bekle dedim olur
Tabiki verme canim oh uyaniga bak sen ya kzin altinlarini alcak elinden nah alir o ay nefret ediyorum boyle insanlardan ben yaVermicem canim inat ettim bende. O nasl sinsice kendi kendine plan yapiyosa bende yapcam ve vermicem. O vercegimi sansin daha. Vermek zorundaymisim gibi davranmasi beni cileden cikaran
Et hic cekinme soyle bana takilcak altinami goz diktin de evlenince de evine bile sokma oyle kaynanayiDicem canim gerekirse israr ederse hrkesin icinde rezil ederim onu.
Bende simdi sakin olduğuma bakma ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim geçen..Et hic cekinme soyle bana takilcak altinami goz diktin de evlenince de evine bile sokma oyle kaynanayi
Dugune gelsene kiz ablamla seni gorevlrndircem altinlari tutun diyeTabiki verme canim oh uyaniga bak sen ya kzin altinlarini alcak elinden nah alir o ay nefret ediyorum boyle insanlardan ben ya
Yani oglun evleniyo gelinin altinanami guvendin sen ne bicim erkek babasisun sen insan utanir bunu demeye yemiyodu bi tarafiniz madem yapmasaydiniz sen guvenilir birine teslim et altinini canim bizim bi tanidgimiz vardi kizin altinini dugunde kaynana aldi vermedi geri kiz ne aglamisti ya ay bide altin takilmisti cevreleri coktuBende simdi sakin olduğuma bakma ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim geçen..
Dedim almam eve diye. Ya kocasina ne demeli? Erkegim diye geciniyo hayr altinlarsiz nasil yapcaz dugunu diyomus sanki bana sordun dugun yaparken oglun evleniyo yani napalim simdi.
Valla bilmiyorum egerki o hengamede alirlarsa ortalik karisir küsmeye kadar gider istemiyroum hayatimda böyle arsiz insanlr ya.
Kiz ben orda olsaydim var ya hayatta kimse alamazdi altinlari benden parcalarim ben yok canim valla ters dusmekle alakasi yok kendini ezdirme basta nasil giderse oyle gider yarin bi gun gelir evinin icinede karisir senin bence haddini yerini bilsinDugune gelsene kiz ablamla seni gorevlrndircem altinlari tutun diyekeske annem de senin gibi celallense aman kizim kaynana saygili ol ters düsme bosver diyo bana gelenler geliyo daha cok sinirleniyorum. Annem de yumusak yüzlü
Vermicem canim inat ettim bende. O nasl sinsice kendi kendine plan yapiyosa bende yapcam ve vermicem. O vercegimi sansin daha. Vermek zorundaymisim gibi davranmasi beni cileden cikaran
Ay bi ben degilmisim yasayan bu durumu cok mutlu oldumay o beklemek yokmu beklemek izdirap resmen izdirap ohhh sigaraya bile geri basladim bunun yuzunden
Ayy siz iyiki varsiniz güldürdünuz beni valla :)))Kiz ben orda olsaydim var ya hayatta kimse alamazdi altinlari benden parcalarim ben yok canim valla ters dusmekle alakasi yok kendini ezdirme basta nasil giderse oyle gider yarin bi gun gelir evinin icinede karisir senin bence haddini yerini bilsin
Ah ah ben evlencemde hamile kalcamdahayır kuzu ya içmee bıraktıysan kır paketi bak yaş alıyor gebelik bile otuzdan sonra hiç doğum yapmayanlarda riske giriyor ki sigara da buna en önemli etkenlerden biri
Valla cok sinirlendik burda kadini yolasimiz geldi sende iyiki varsin canimAyy siz iyiki varsiniz güldürdünuz beni valla :)))
Ah ah ben evlencemde hamile kalcamda
Nedense su aralar cok umtusuzum yorgunum bitkinimde cok guzel gunlerdeyiz evet duami eksik etmiyorum tabiki allah kabul etsin geri cevirmesin insallah ayyy yerim senihayır kuzum umutsuzluk şeytandandır. bak çok önemli zamandan geçiyoruz her saniyesi bile başka bir sevap olan. şu gün ve gecelerde Kadir gecesi saklı. Duaların asla red olmadığı bu değerli günleri çok dua ederek ve ısrarla hayırlısıysa diye Rabbimizden isteyerek geçirmeliyiz. hem senden inşallah çok güzel bir eş ve anne olur canım benim
Nedense su aralar cok umtusuzum yorgunum bitkinimde cok guzel gunlerdeyiz evet duami eksik etmiyorum tabiki allah kabul etsin geri cevirmesin insallah ayyy yerim seninasip olur insallah evlenmek anne olmak canim hepimize nasip olsun hayirlisiyla
Amin insallah canim insallah Allahin veridigi bugüne sukurler olsun allah bugunlerimizi aratmasin daha kotu dertler sıkıntilar vermesin en onemlisi bu gercektenAmin Amin inşallah canım benim.
Hepimize oluyor aslında öyle hayatın inişleri çıkışları bir gün diğerini karşılamıyor bazen ama herşeye çok şükür. İnşallah güzel olur herşey hepimiz ve herkes için
Haklısın kuzum zor bi süreç kuzeniminkine bizzat şahit oldum ama dedğn gbi bu bi süreç takma kafaya güzel zamanlar bunlar bi daha geri gelmez tadını çıkar geçmişini unutmaya bak kuzum çok şükür o sıkıntıyı atlattın kafan rahatlasın biraz. Kayınvalidenede he de geç istediğini yap. Ay bu aralar giremedim buraya bi giriyorum bayagı birikmiş bildirimde gelmiyo sanki.Aslinda en güzeli maddi olarak kendi ayaklarinin üstünde durduktan sonra bekar kalmak.. daha ayni evde yasamaya baslamadan sogudum evlilikten.. su an yalnizlik cazip geliyo mis gibi bi isim olsaydi gezer tozar harcardim.. simdi o ne dedi bu ne dedi hzuurum kacti. Dua etsin benimkini seviyorum yoksa bi dk katlanilcak dert degil bife bizim yasadiklarimiz ekstra bonus yani gecmisimiz. Zaten kafa normal degil
Bana da gelmiyo canim bildirim arada bi niyeyseHaklısın kuzum zor bi süreç kuzeniminkine bizzat şahit oldum ama dedğn gbi bu bi süreç takma kafaya güzel zamanlar bunlar bi daha geri gelmez tadını çıkar geçmişini unutmaya bak kuzum çok şükür o sıkıntıyı atlattın kafan rahatlasın biraz. Kayınvalidenede he de geç istediğini yap. Ay bu aralar giremedim buraya bi giriyorum bayagı birikmiş bildirimde gelmiyo sanki.
İmsallah canim amin cümlemiz mutlu mesut yasariz insallahAllah kolaylık versin cnm zor dönem inş her sey istediğin gibi gelir geçer de mutlu mesut yaşarsınızBogazmanzarasi