gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

burada bence kesinlikle erkeğin duruşu çok önemli yani bizzat anasına danasına “hayırdır” diyebilmeli ama sen yine de eşinle kavga etme, ortak kararla orada koruyabildiğiniz kdr koruyun birbirinizi ve en mutlu zmnlar çok güzeldir muhakkak evliliğin başı ilk günleri keyfini tadını çıkar mutlu olmaya bak :KK200: Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi
Kesinlikle katılıyorum

burada bence kesinlikle erkeğin duruşu çok önemli yani bizzat anasına danasına “hayırdır” diyebilmeli ama sen yine de eşinle kavga etme, ortak kararla orada koruyabildiğiniz kdr koruyun birbirinizi ve en mutlu zmnlar çok güzeldir muhakkak evliliğin başı ilk günleri keyfini tadını çıkar mutlu olmaya bak :KK200: Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi
Canim benimki de karsi cikiyo ama babasi hayir deyip kalkip gidiyomus konsuurken bilmiyroum ne bicim aileye düstüm.
Koluna taktı kayınvalidesi versin diye yanına gitti istedi rahat oyna dedi kuz da beni rahatsız etmiyor dedi kese kolunda devam etti oynamaya 😆 kadın bi daha gidemedi yanına
Aferin kız ona iyi fikir :KK70:

bende varım kızlar :)) aynen bende takvim yapraklarını sayıyorum hatta geçtiğimiz ayrılıkta kaç gün sonra aramıştıyı resmen oturup saydım geçen gün ama şunu net biliyorum hanımlar bir erkeğin size geri dönmesini istiyorsanız asla aramayıp sessiz kalacaksanız ama işte o aradaki zmn resmen işkence
Ay bi ben degilmisim yasayan bu durumu cok mutlu oldum :KK70:ay o beklemek yokmu beklemek izdirap resmen izdirap ohhh sigaraya bile geri basladim bunun yuzunden

inanın kızlar hepsi böyle. aynen bende seni arayacaktım bende sana yazacaktım ne zmn yazacaksa bence onlarda öyle kamufle yapıyor işte ya biz ne zaman mutlu olacağız
Evet hep ne tesadufse ay bende seni ariycaktim diyolar salagiz ya sanki yiyoruz biz valla bende bilmiyorum su mutluluk bize ne zaman ugrar ce yapip kaciyo resmen

Kuzum bende ayni durumdayim nerdeyse rest cekcem yani o derece canimi sıkıyo here3ye kosturmak cok zor bi yandan kaynana cekmek cok zor. Gerizeklai simdiden dugundeki altinlarima göz koydu gozü cikasica.

Kuzummm mutsuz olma o adam buraya gelrcrkkkk.. ama sen ezdirme kendini bak tamam isleri yogundur da o srni elinde gordugu icin arayip sormuyo.. isi yogunsa bu adam yemek de mi yemiyo valla arayan tuvalate girince bile arar sesini duyuyum der. Inanma kesinlikle.

Xxo hanimcim siz olmussunuz :KK70: valla olmussunuz :KK70: benim yazcaklarimi yazmissin. evet bunlara böyle davrancaksin alttan alttan yürutceksin benimkine köprüyü nasilsa gectik diye bazen anlatiyorum hey yavrum hey sen uyu az mi gizemli kızı oynadik diyorum hadi canim diyo yaa bak diyorum sonuc bu yüzügü gostererek :KK70: :KK70: valla öyle yapcan dürüst olunca kaybediyosun erkkler coook düz mantik aslinda cok kolay ama bizim de duygularimiz baskin dizginledigimiz an basari garanti :KK70: kizlar simartmayiin valla bunu bilir bunu söylerim.. hoslandiklari bi kiz olunca nasil dibine düsüyolar hic ilgi bekliyolarmi? Erkeklerde av hissiyati var her zaman birakin o sizinle ilgilensin o begendirmeye calissin kendini size.

Bende simdi kaynana faktörünü alt etmeye calsiiyorum kadin duygu sömürüsü yaparak biseyleri elde etmeye calisiyo sinir krizine giryorum kactir tartisiyoruz benimkiyle daha dogrusu ben bagiriym o haklisin diyo cunku hakliyim. Sunun da bi formülünü bilen varsa yazsin
Ay ben bu erkeklerin topunun ya kiz sen kac gundur nerelerdesin sesin cikmiyo hic al bak sendede kaynanan skntisi var yok bi tane ben cok mutluyum diyen

Ay ben bu erkeklerin topunun ya kiz sen kac gundur nerelerdesin sesin cikmiyo hic al bak sendede kaynanan skntisi var yok bi tane ben cok mutluyum diyen
Malesef canim malesef bogup atcam sonunda kaynanayi.
İste imtihan kuzum hepsi peygamber efendimiz bile binbir türlü dertle gelmis gecmis bu dünyadan.

Erkeklere yüz vermiceksin gercekten zerre kiymet bilmiyolar.. sonra o yaptiklarin uzuldugin günler üzülmeseydin ben mi üzül beni bekle dedim olur

Aslinda en güzeli maddi olarak kendi ayaklarinin üstünde durduktan sonra bekar kalmak.. daha ayni evde yasamaya baslamadan sogudum evlilikten.. su an yalnizlik cazip geliyo mis gibi bi isim olsaydi gezer tozar harcardim.. simdi o ne dedi bu ne dedi hzuurum kacti. Dua etsin benimkini seviyorum yoksa bi dk katlanilcak dert degil bife bizim yasadiklarimiz ekstra bonus yani gecmisimiz. Zaten kafa normal degil

Ya şöyle bende mahcup oluyorum altinlari alma konusunda annem yanlis yapiyo biliyorum diyo ama bi yandan verelim kurtulalim diyo bi yandan senin yaninda olurum ben her türlü diyo..bilmiyorum yani bende sasirdim artik. Valla niyetlendim dedim baslarim dugunune de altinina da diye.
Güzellikle anlatmak mümkün degil sinirleniyorum. Instagramda falan sürekli paylasiyo yok anne hakki yok bu gerizekali :KK70:
Oyle ismi var beb takilan altin gelinindir bu boyledir yani

Hic sormayin kizlar inat ettim vermicem bana soran da yok zaten kendi kafasinds kurmus plani.. dugun salonunda alcam elinden daha. Benimkinr de söyledim dugun salonunda da arkamda dur diye. Tamam dedi bakalim cok sinir bozucu bisy kizlar kaynana gercekten kaynar kazana atasi geliyo insanin. Daha genc benimkide masallah diri:kızgın:
Vermiyceksin tabi o altinlar senin hakkin yeni adetmi cikarmislar

Aynen bende cok yakin birine kuzenime anneme birine vercem ya da keseyi elinde tasimak da iyi fikirmis de sayim yapiliyomus o sira kapabilir dicem ablama verin diye. Bahane bulcak bende sert konuscam. Niye böyleler ya ne kadar ayip bisey.
Canim bak sakin altinlarini guvendigin birine emanet et elinden hic birakmasin dugun bitiminde hemen al millet bu ne yapcagi belli olmaz terbiyesiz kadina ba senin altininami goz dikmis utanmiyoda rezil

X