Kuzum bende ayni durumdayim nerdeyse rest cekcem yani o derece canimi sıkıyo here3ye kosturmak cok zor bi yandan kaynana cekmek cok zor. Gerizeklai simdiden dugundeki altinlarima göz koydu gozü cikasica.
Kuzummm mutsuz olma o adam buraya gelrcrkkkk.. ama sen ezdirme kendini bak tamam isleri yogundur da o srni elinde gordugu icin arayip sormuyo.. isi yogunsa bu adam yemek de mi yemiyo valla arayan tuvalate girince bile arar sesini duyuyum der. Inanma kesinlikle.
Xxo hanimcim siz olmussunuz
valla olmussunuz
benim yazcaklarimi yazmissin. evet bunlara böyle davrancaksin alttan alttan yürutceksin benimkine köprüyü nasilsa gectik diye bazen anlatiyorum hey yavrum hey sen uyu az mi gizemli kızı oynadik diyorum hadi canim diyo yaa bak diyorum sonuc bu yüzügü gostererek
valla öyle yapcan dürüst olunca kaybediyosun erkkler coook düz mantik aslinda cok kolay ama bizim de duygularimiz baskin dizginledigimiz an basari garanti
kizlar simartmayiin valla bunu bilir bunu söylerim.. hoslandiklari bi kiz olunca nasil dibine düsüyolar hic ilgi bekliyolarmi? Erkeklerde av hissiyati var her zaman birakin o sizinle ilgilensin o begendirmeye calissin kendini size.
Bende simdi kaynana faktörünü alt etmeye calsiiyorum kadin duygu sömürüsü yaparak biseyleri elde etmeye calisiyo sinir krizine giryorum kactir tartisiyoruz benimkiyle daha dogrusu ben bagiriym o haklisin diyo cunku hakliyim. Sunun da bi formülünü bilen varsa yazsin