- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.541
İçine geçici doğuyorsa vardır hayır cnm boşuna değildir ama şu nişan düğün işini nolur erteleme artık kızıyorumKuzum karar vermedim daha yaa nişanı bu yıl yaparım da yıl sonuna doğru düğün seneye kalır artık benceaileler istiyor olsun diye en azından nişan diyorlar ama ben seneye kalacaksa düğün nişana şimdi ne gerek var modundayım geçici düşünüyorum gibi hala. Belki seneye kadar kalıcı da olabilirim ama nedense kafam hep geçicide
Faydasi olan biseyse bende alcam ak pak olsunCanm krem bende aldim bi ara beyazlasin diye de duzenli kullanmadim duruyo.. bi evleniyim de sonra koca parasi oralara gitcek
Himm tamam o zaman onuda kafaya takiyodumKücuk olmasi iyi benimki buyuk cok itici duruyo emin ol
Biz biraz cahil kaldik yaEvet yaa gençleştirme neymiş ilk kez duydum ben de
Evlenince kendi evimde dener söylerim sonucunu canim :))) simdi annem falan geliyo maske yaparken rahat edemiyorumkiFaydasi olan biseyse bende alcam ak pak olsun
Ay evet ya denersen faydasini gorursen banada soyle evlenince rahatca her istedgini yaparsin kendineEvlenince kendi evimde dener söylerim sonucunu canim :))) simdi annem falan geliyo maske yaparken rahat edemiyorumki
Yok kuzum acimiyo artik kayganlastirici falan da kullanmiyorumAy evet ya denersen faydasini gorursen banada soyle evlenince rahatca her istedgini yaparsin kendinecanim rahatlikla iliskiye giriyomusun artik canin aciyomu
Bilmiyorum ki canım hep geçici düşünüyorum nedense başta kalıcıda çok ısrarcıydım hani o ısrarımı kırabilecek bir şey de olmadı ama ne bileyim hayırlısı gerçekten. Ertelemeyim di miiiİçine geçici doğuyorsa vardır hayır cnm boşuna değildir ama şu nişan düğün işini nolur erteleme artık kızıyorum
Himm alistin o zaman peki delik aciliyomu canimYok kuzum acimiyo artik kayganlastirici falan da kullanmiyorum
Kuzum bak benden cesaret al bende aynı durumdayım ve sözlendim uzattıkca bi faydasını göremicez cünküBilmiyorum ki canım hep geçici düşünüyorum nedense başta kalıcıda çok ısrarcıydım hani o ısrarımı kırabilecek bir şey de olmadı ama ne bileyim hayırlısı gerçekten. Ertelemeyim di miii
Haklısın canım hadi bi cesaret xxo diye motive ediyorum kendimi yapacağım yakında inşallahKuzum bak benden cesaret al bende aynı durumdayım ve sözlendim uzattıkca bi faydasını göremicez cünkü
Kuzum içibi ferah tut bu kadar insanın kanadı senin mi kanamıcak üzme kendni artıkKızlar ya kafayı yicem ben yaklaştıkça kanamazsa napcam yaaa
Kuzum kanayacak aksi söz konusu değiş şeytan sana vesvese veriyor. Allah yardımcın olacak İnan bunaKızlar ya kafayı yicem ben yaklaştıkça kanamazsa napcam yaaa
İnş Kızlar sağolun sizin desteğinizle ayaktayım İnan’ın yoksa hicbir sey yapamazdımKuzum kanayacak aksi söz konusu değiş şeytan sana vesvese veriyor. Allah yardımcın olacak İnan buna
İnş cnm cok sağolun siz de olmasanız inş hepimiz sırayla atlatırızKuzum içibi ferah tut bu kadar insanın kanadı senin mi kanamıcak üzme kendni artık
Kızlar ya kafayı yicem ben yaklaştıkça kanamazsa napcam yaaa
Sagol cnm inş hepimiz inşAllah korusun kuzu ya inşallah geçeceksin sende geride kalacak bugünler
Azıcık sabır son stresli günlerin Allah güzel yarınlar nasip edecek inşallah son dipler öyle düşün nolurSagol cnm inş hepimiz inş