- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.521
Kuzu kayınvalide ile anlaşabilen görmedim zaten o yüzden bunu dert etmemeye çalış kendine. Bak sen umursadıkça daha çok yapacak umursamadığında daha aza yönelir. Yani en azından öyle düşünüyorumİmsallah canim amin cümlemiz mutlu mesut yasariz insallah
Tamam kuzum en son demin kafamin icinde kavga ediyodum bana mi sordunuz dugun yaparken diye deKuzu kayınvalide ile anlaşabilen görmedim zaten o yüzden bunu dert etmemeye çalış kendine. Bak sen umursadıkça daha çok yapacak umursamadığında daha aza yönelir. Yani en azından öyle düşünüyorum
Bu bildirim hic birimize gelmiyo galiba hepimiz bundan sikayetciyizHaklısın kuzum zor bi süreç kuzeniminkine bizzat şahit oldum ama dedğn gbi bu bi süreç takma kafaya güzel zamanlar bunlar bi daha geri gelmez tadını çıkar geçmişini unutmaya bak kuzum çok şükür o sıkıntıyı atlattın kafan rahatlasın biraz. Kayınvalidenede he de geç istediğini yap. Ay bu aralar giremedim buraya bi giriyorum bayagı birikmiş bildirimde gelmiyo sanki.
Kuzum karar vermedim daha yaa nişanı bu yıl yaparım da yıl sonuna doğru düğün seneye kalır artık benceTamam kuzum en son demin kafamin icinde kavga ediyodum bana mi sordunuz dugun yaparken diye detamda sen yazmissin aklimi okudun öyle canim ya erkek cocuk dogurmaya korkar oldum böyle kötü bi kadina dönüsmemek icin :))
Sen naptin erteleme şu nişanı yap bendr burdayken kız dikimi de kalici mi gecicimi karar verdin
Sen o yolda ilerle kuzum bende ankara istanbulda olsam gecici dusunurdum bahame de kolay bulursun hemKuzum karar vermedim daha yaa nişanı bu yıl yaparım da yıl sonuna doğru düğün seneye kalır artık benceaileler istiyor olsun diye en azından nişan diyorlar ama ben seneye kalacaksa düğün nişana şimdi ne gerek var modundayım geçici düşünüyorum gibi hala. Belki seneye kadar kalıcı da olabilirim ama nedense kafam hep geçicide
Di mi canım yaa ? Doğru yoldayımdır inşallah... bi de para toparlayabilirsem labioplasty düşünüyorum bu yanlış bi düşünce galiba ama napayım kuzu kafamı çok meşgul ediyor ya da lazerle gençleştirme mi düşünsem ???Sen o yolda ilerle kuzum bende ankara istanbulda olsam gecici dusunurdum bahame de kolay bulursun hem
Kuzum tamam onu da dusun ama su an degil.ikisi bi arada inan cok sancili olur senin icinDi mi canım yaa ? Doğru yoldayımdır inşallah... bi de para toparlayabilirsem labioplasty düşünüyorum bu yanlış bi düşünce galiba ama napayım kuzu kafamı çok meşgul ediyor ya da lazerle gençleştirme mi düşünsem ???
İşlerimi yoluna koyabilirsem inşallah öyle zaten kuzum. Yüz geriyorlar ameliyatsız orayı da ameliyatsız düzeltebilirler sanki yaKuzum tamam onu da dusun ama su an degil.ikisi bi arada inan cok sancili olur senin icinbide olurda bi sorun cikarsa kenarda paran dursun su an estetige harcama bence
Düzelir bence canim aynen artik gelisti bu isler. Yapilir yani neleri yapiyolar bende istiyodum da simdi vazgectim benimkinin sesi cikmiyo o begenince benimde guvenim geldi yani su an ugrasasim yok o paraya az daha katar da makyaj malzemesi kiyafet alirim kizİşlerimi yoluna koyabilirsem inşallah öyle zaten kuzum. Yüz geriyorlar ameliyatsız orayı da ameliyatsız düzeltebilirler sanki ya
Benimki de evlenince tutup da bu ne demez muhtemelen kuzum da işte psikoloji berbat benimDüzelir bence canim aynen artik gelisti bu isler. Yapilir yani neleri yapiyolar bende istiyodum da simdi vazgectim benimkinin sesi cikmiyo o begenince benimde guvenim geldi yani su an ugrasasim yok o paraya az daha katar da makyaj malzemesi kiyafet alirim kizdikim.parasina bile uzuluym bazen ah simdi elimde olcakti neler yapmazdim
Gecceksin gecceksim hepiniz gecceksiniz insallahBenimki de evlenince tutup da bu ne demez muhtemelen kuzum da işte psikoloji berbat benimhayırlısı ile o evreye ben de bi geçebilseydim
Ayy inşallah kuzum yaaa... valla o paralarla bir sürü şey yapabilirdik ama sağlık olsun yine biriktirir yaparız inşallahGecceksin gecceksim hepiniz gecceksiniz insallah
Kiz dugun seneyeyse nisanini yap kurtul niye bukadar kararsizssin canimKuzum karar vermedim daha yaa nişanı bu yıl yaparım da yıl sonuna doğru düğün seneye kalır artık benceaileler istiyor olsun diye en azından nişan diyorlar ama ben seneye kalacaksa düğün nişana şimdi ne gerek var modundayım geçici düşünüyorum gibi hala. Belki seneye kadar kalıcı da olabilirim ama nedense kafam hep geçicide
Gecici dusunuyosan bencede istanbula gerek yok cunku geciciyi hepsi yapabiliyor genclestirme ne kiz onuda ilk kez duydumDi mi canım yaa ? Doğru yoldayımdır inşallah... bi de para toparlayabilirsem labioplasty düşünüyorum bu yanlış bi düşünce galiba ama napayım kuzu kafamı çok meşgul ediyor ya da lazerle gençleştirme mi düşünsem ???
Ay bende rengine takigim ya renk acan krem iyi olur oraya ya valla dikim parasi ah ah neyse saglik olsun giden onla gitsin diyorum bide ben daha oncede bosuna verdim bi ton para yaDüzelir bence canim aynen artik gelisti bu isler. Yapilir yani neleri yapiyolar bende istiyodum da simdi vazgectim benimkinin sesi cikmiyo o begenince benimde guvenim geldi yani su an ugrasasim yok o paraya az daha katar da makyaj malzemesi kiyafet alirim kizdikim.parasina bile uzuluym bazen ah simdi elimde olcakti neler yapmazdim
Ya kizlar acaba kucuk olmasimi guzel oranin buyuk olmasimi benim yapisi cok kucuk yaBenimki de evlenince tutup da bu ne demez muhtemelen kuzum da işte psikoloji berbat benimhayırlısı ile o evreye ben de bi geçebilseydim
Canm krem bende aldim bi ara beyazlasin diye de duzenli kullanmadim duruyo.. bi evleniyim de sonra koca parasi oralara gitcekAy bende rengine takigim ya renk acan krem iyi olur oraya ya valla dikim parasi ah ah neyse saglik olsun giden onla gitsin diyorum bide ben daha oncede bosuna verdim bi ton para ya
Kücuk olmasi iyi benimki buyuk cok itici duruyo emin olYa kizlar acaba kucuk olmasimi guzel oranin buyuk olmasimi benim yapisi cok kucuk ya
Evet yaa gençleştirme neymiş ilk kez duydum ben deGecici dusunuyosan bencede istanbula gerek yok cunku geciciyi hepsi yapabiliyor genclestirme ne kiz onuda ilk kez duydum
Bende ilk kez duydum daEvet yaa gençleştirme neymiş ilk kez duydum ben de