gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kesinlikle katılıyorum

Canim benimki de karsi cikiyo ama babasi hayir deyip kalkip gidiyomus konsuurken bilmiyroum ne bicim aileye düstüm.
Koluna taktı kayınvalidesi versin diye yanına gitti istedi rahat oyna dedi kuz da beni rahatsız etmiyor dedi kese kolunda devam etti oynamaya kadın bi daha gidemedi yanına
Aferin kız ona iyi fikir

Ay bi ben degilmisim yasayan bu durumu cok mutlu oldum ay o beklemek yokmu beklemek izdirap resmen izdirap ohhh sigaraya bile geri basladim bunun yuzunden

inanın kızlar hepsi böyle. aynen bende seni arayacaktım bende sana yazacaktım ne zmn yazacaksa bence onlarda öyle kamufle yapıyor işte ya biz ne zaman mutlu olacağız
Evet hep ne tesadufse ay bende seni ariycaktim diyolar salagiz ya sanki yiyoruz biz valla bende bilmiyorum su mutluluk bize ne zaman ugrar ce yapip kaciyo resmen

Ay ben bu erkeklerin topunun ya kiz sen kac gundur nerelerdesin sesin cikmiyo hic al bak sendede kaynanan skntisi var yok bi tane ben cok mutluyum diyen

Ay ben bu erkeklerin topunun ya kiz sen kac gundur nerelerdesin sesin cikmiyo hic al bak sendede kaynanan skntisi var yok bi tane ben cok mutluyum diyen
Malesef canim malesef bogup atcam sonunda kaynanayi.
İste imtihan kuzum hepsi peygamber efendimiz bile binbir türlü dertle gelmis gecmis bu dünyadan.

Erkeklere yüz vermiceksin gercekten zerre kiymet bilmiyolar.. sonra o yaptiklarin uzuldugin günler üzülmeseydin ben mi üzül beni bekle dedim olur

Aslinda en güzeli maddi olarak kendi ayaklarinin üstünde durduktan sonra bekar kalmak.. daha ayni evde yasamaya baslamadan sogudum evlilikten.. su an yalnizlik cazip geliyo mis gibi bi isim olsaydi gezer tozar harcardim.. simdi o ne dedi bu ne dedi hzuurum kacti. Dua etsin benimkini seviyorum yoksa bi dk katlanilcak dert degil bife bizim yasadiklarimiz ekstra bonus yani gecmisimiz. Zaten kafa normal degil

Oyle ismi var beb takilan altin gelinindir bu boyledir yani

Vermiyceksin tabi o altinlar senin hakkin yeni adetmi cikarmislar

Aynen bende cok yakin birine kuzenime anneme birine vercem ya da keseyi elinde tasimak da iyi fikirmis de sayim yapiliyomus o sira kapabilir dicem ablama verin diye. Bahane bulcak bende sert konuscam. Niye böyleler ya ne kadar ayip bisey.
Canim bak sakin altinlarini guvendigin birine emanet et elinden hic birakmasin dugun bitiminde hemen al millet bu ne yapcagi belli olmaz terbiyesiz kadina ba senin altininami goz dikmis utanmiyoda rezil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…