gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Anlıyorum valla çok iğrenc bir his en sonunda dayanamayıp aradım :) sonra aksam seni arıcaktım dedi
az daha sabır etseydım keske seninkide yarın arar bence
Tutamdin demi kendini ay bende oyleyim iste ama bazen cok guzel tutuyorum ay bide ariycaktim demiyolarmi uyuz oluyorum ya neyse yarinda o arar seni sira onda su halimizi gorseler ne gulerler halimize sık sık gorusuyomusunuz canim

bende varım kızlar :)) aynen bende takvim yapraklarını sayıyorum hatta geçtiğimiz ayrılıkta kaç gün sonra aramıştıyı resmen oturup saydım geçen gün ama şunu net biliyorum hanımlar bir erkeğin size geri dönmesini istiyorsanız asla aramayıp sessiz kalacaksanız ama işte o aradaki zmn resmen işkence

Tutamdin demi kendini ay bende oyleyim iste ama bazen cok guzel tutuyorum ay bide ariycaktim demiyolarmi uyuz oluyorum ya neyse yarinda o arar seni sira onda su halimizi gorseler ne gulerler halimize sık sık gorusuyomusunuz canim

inanın kızlar hepsi böyle. aynen bende seni arayacaktım bende sana yazacaktım ne zmn yazacaksa bence onlarda öyle kamufle yapıyor işte ya biz ne zaman mutlu olacağız

Kuzum bende ayni durumdayim nerdeyse rest cekcem yani o derece canimi sıkıyo here3ye kosturmak cok zor bi yandan kaynana cekmek cok zor. Gerizeklai simdiden dugundeki altinlarima göz koydu gozü cikasica.
Napyim canim su aralar mutsuzum ben oturuyorum sen napiyosun
Kuzummm mutsuz olma o adam buraya gelrcrkkkk.. ama sen ezdirme kendini bak tamam isleri yogundur da o srni elinde gordugu icin arayip sormuyo.. isi yogunsa bu adam yemek de mi yemiyo valla arayan tuvalate girince bile arar sesini duyuyum der. Inanma kesinlikle.
Xxo hanimcim siz olmussunuz valla olmussunuz benim yazcaklarimi yazmissin. evet bunlara böyle davrancaksin alttan alttan yürutceksin benimkine köprüyü nasilsa gectik diye bazen anlatiyorum hey yavrum hey sen uyu az mi gizemli kızı oynadik diyorum hadi canim diyo yaa bak diyorum sonuc bu yüzügü gostererek valla öyle yapcan dürüst olunca kaybediyosun erkkler coook düz mantik aslinda cok kolay ama bizim de duygularimiz baskin dizginledigimiz an basari garanti kizlar simartmayiin valla bunu bilir bunu söylerim.. hoslandiklari bi kiz olunca nasil dibine düsüyolar hic ilgi bekliyolarmi? Erkeklerde av hissiyati var her zaman birakin o sizinle ilgilensin o begendirmeye calissin kendini size.

Bende simdi kaynana faktörünü alt etmeye calsiiyorum kadin duygu sömürüsü yaparak biseyleri elde etmeye calisiyo sinir krizine giryorum kactir tartisiyoruz benimkiyle daha dogrusu ben bagiriym o haklisin diyo cunku hakliyim. Sunun da bi formülünü bilen varsa yazsin

inanın kızlar hepsi böyle. aynen bende seni arayacaktım bende sana yazacaktım ne zmn yazacaksa bence onlarda öyle kamufle yapıyor işte ya biz ne zaman mutlu olacağız
Aynen canim ya o bir aramiyosa sen üc aramicaksin. Geri cekceksin kendini. Trip atmadan soguk bi sekilde mesajlascaksin bisrymi oldu derse isim vardi da deyip kaybol sende dönme 1 gün boyu bakalim napcak..

Eveeet tüm kaynana stilleri gibi desene kuzum. Benim eski kaynana adayı da çok fenaydı böyle duygu sömürüsü yapıp fikrini değiştirir oğlunun utanmadan da bana ben değiştirdim hem de şöyle böyle yaparak diye arar söylerdi çıldırırdım. O kadına da bir damla su verdiysem helal edemiyorum o yüzden neyse aslında ben sinir olmak yerine ılımlı gibi davranıp düzgün kelimeler kullanabilsem bu kadar işleyemezdi oğlunu bence. Çünkü oğluna bağırıp çağırıp ya da inatla bir şey yaptırmam mümkün değildi bi de anneci oluyorlar malum hep.. sanırım onu da stratejik oynamak gerekiyor. Nasıl yapıyorlar kaynana adayları benim kaynana adayı oğlu varken kuzum balım kızım idi yokken suratıma bakmazdı mesela konuşma şekli de çok itici oluyordu. İkili oynamak çözüm değil de sınırları aşmadan tepki gösterip eş ya da eş adayıyla yakınlığı korumakta çalışmak lazım. Başkalarından sebep onunla tartışma çıkmasına izin vermemek tatlılıkla ona sorunu anlatmak falan filan... şimdi sen kayınvaliden etkisiyle eşinle tartışsan kaynananın ekmeğine yağ sürersin, oğlunu daha kolay işler. Oğlu da daha kolay işlenmeye hazır olur

Ya şöyle bende mahcup oluyorum altinlari alma konusunda annem yanlis yapiyo biliyorum diyo ama bi yandan verelim kurtulalim diyo bi yandan senin yaninda olurum ben her türlü diyo..bilmiyorum yani bende sasirdim artik. Valla niyetlendim dedim baslarim dugunune de altinina da diye.
Güzellikle anlatmak mümkün degil sinirleniyorum. Instagramda falan sürekli paylasiyo yok anne hakki yok bu gerizekali

ya canım ne altını vermesi ya olur mu öyle şey adı üstünde düğün bu kimin düğünü senin düğünün yani sana ait bi toplanma o gün. Sakın verme altınlarını ya öyle şey mi olur ileride belki kendine yatırım yapacaksın belki çocuğuna yapacaksın sana ait olmalı bunun tasarrufu

Yuh Altınlar senin hakkın cnm sakın kimseye verme ne kadar sacma ya ne kadar aç gözlüler tövbe tövbe

Normal orta şeker cnm :) İnsallah bu kadar cabamızın sonu hayırlı olur yanı karsılıgını alırız ins:)

En kötü ihtimalle baktın altınları kurtaramıyorsun kendi tarafından takılanları verme kuzu. Onları da annene verebilirsin. İhtiyacı varsa borcunu harcını kapatır yoksa zaten senin için saklar. Konuşursunuz zaten. Eşine de anneme verdim saklıyo demezsin zorunda da değilsin senin ailene veriyorsak bu da onların hakkı der çıkarsın ortadan. Ben ev alırız şöyle yatırım yaparız diye düşünmüştüm dersin artık ne düşündüysen. Böyle olacaksa da adil olsun istiyorum dersin.

Yuh Altınlar senin hakkın cnm sakın kimseye verme ne kadar sacma ya ne kadar aç gözlüler tövbe tövbe
Hic sormayin kizlar inat ettim vermicem bana soran da yok zaten kendi kafasinds kurmus plani.. dugun salonunda alcam elinden daha. Benimkinr de söyledim dugun salonunda da arkamda dur diye. Tamam dedi bakalim cok sinir bozucu bisy kizlar kaynana gercekten kaynar kazana atasi geliyo insanin. Daha genc benimkide masallah diri

Anlamıyorum gerçekten evladına bi düğün yapıyo o da oğlundan aldıklarıyla değilse tabi onu da fitil fitil getirmenin manası nedir anlamıyorum ya..

Anlamıyorum gerçekten evladına bi düğün yapıyo o da oğlundan aldıklarıyla değilse tabi onu da fitil fitil getirmenin manası nedir anlamıyorum ya..
Ben getircem onun burnundan fitil fitil. Babama söz verdi biz yapcaz karimsicaz altinlara diye. Simdi sinsi sinsi planlar. Nisanda taktigi altinlari bile benim salaga kredi cektirip aldirmis ben şok evlenince ben ödücem yani kendi altinlarimi ama sorsan millete hava atar oglumun dugununu nisanini ben yaptm diye ayyy cok sinirleniyorum ya duramiyorum. Dur bende laf sokucu bi paylasim yapiyim instagramdan catlicam yoksa

canım çok dikkat et çok yakın bir arkadaşım takı sonrası erkek tarafı toparlamaya giriyor ve keseyi onlar aldı dedi sonra gelini bırakma bahanesiyle düşün düğün gece bitti bi de siz gelinle eve gelin kız diyo ki eve geldik gelinlik üzerimde daha hüngür hüngür ağlıyorum gelin psikolojisi işte (babası vefat etmişti) annemden ayrıldığıma onu yalnız bıraktığıma vesair ben ağlarken kolumdan altınları aldılar dedi birkaç yıl sonra kavga dövüş kuttarabilmişti bu arada erkek tarafınında maddi durumu gayet yerindeydi kaynananın bahaneside siz gençsiniz harcarsınız ben sizin adınıza saklayayım. benim kocamın aşkından ölmem gerek bunlara eyvallah demem için büyük konuşmamayım yinede
dikkat et yani sende

Haha sakin ol ve çiçeğin söylediklerine kulak ver gözünü aç yani. Benim bi arkadaş da takı takıldı keseyi koluna taktı pistten alabilene aşk olsun vermedi valla kadın peşinde gezdi yine vermedi

Haha sakin ol ve çiçeğin söylediklerine kulak ver gözünü aç yani. Benim bi arkadaş da takı takıldı keseyi koluna taktı pistten alabilene aşk olsun vermedi valla kadın peşinde gezdi yine vermedi
Aynen bende cok yakin birine kuzenime anneme birine vercem ya da keseyi elinde tasimak da iyi fikirmis de sayim yapiliyomus o sira kapabilir dicem ablama verin diye. Bahane bulcak bende sert konuscam. Niye böyleler ya ne kadar ayip bisey.

Bu arada nasil vermedi kız ver kızım rajat ahat oyna der benim yılan kaynana sinsice alir nasil reddettiki

burada bence kesinlikle erkeğin duruşu çok önemli yani bizzat anasına danasına “hayırdır” diyebilmeli ama sen yine de eşinle kavga etme, ortak kararla orada koruyabildiğiniz kdr koruyun birbirinizi ve en mutlu zmnlar çok güzeldir muhakkak evliliğin başı ilk günleri keyfini tadını çıkar mutlu olmaya bak Bogazmanzarasi

Bu arada nasil vermedi kız ver kızım rajat ahat oyna der benim yılan kaynana sinsice alir nasil reddettiki
Koluna taktı kayınvalidesi versin diye yanına gitti istedi rahat oyna dedi kuz da beni rahatsız etmiyor dedi kese kolunda devam etti oynamaya kadın bi daha gidemedi yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…