gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Gereken ilgiyi goremiyorum erkek arkadasimdan kendimi yalniz hissediyorum

Bunlar hepsi aynı cnm bende biraz yüz verdimm, hemen sımarıyo
ama sevdiğini bıldığim ses cıkarmıyorum oruclu bide üstüne gitmiyorum
seninkide oruc tutuyorsa ondan kaynaklanıyo olabılır

Bunlar hepsi aynı cnm bende biraz yüz verdimm, hemen sımarıyo
ama sevdiğini bıldığim ses cıkarmıyorum oruclu bide üstüne gitmiyorum
seninkide oruc tutuyorsa ondan kaynaklanıyo olabılır
Yok benimki oruc tutmuyo dayanamiyo isle ilgili skntliri var onun niye biz mutlu olamiyoruz anlamadim ya aramiyorum aramiycam inat ettim

Dun ve bugunya biz zaten surekli telefonda konusmuyoruz o calisiyo yogun oluyo benim gibi bos bos oturmuyo ama ilgi bekliyorum iste bende

valla inanmayaksın ama bızdede cumartesi ve pazar günü öyle oldu
bu bir hafta hep kendi aradı yazdı ben yazdıkca cevap verdım cumartesı aramadı pazar günü dayanamadım 4 te aradım
neden aramadın dedım belkıde senden bekledım dedı
şimdi normale girdi belkıde senınkıde senden beklıyo

Dun ve bugunya biz zaten surekli telefonda konusmuyoruz o calisiyo yogun oluyo benim gibi bos bos oturmuyo ama ilgi bekliyorum iste bende
Erkek düz mantık kuzum ilgiye ihtiyacı var mı diye düşünmez. Sorsan bunu mu dert ediyorsun ben aramıyorsam sen ara içinde bir şeyler biriktirip bana gard alma der kuzum. Akıl edemiyorlar çoğu şeyi zamanla düzeliyor böyle şeyler

Aynen öyle valla :) sende yasamıssın anlasılan ?

Sendede oldu yani ? sen nasıl çözdün cnm:) valla bu erkekler bizi deli ediyor :)
Aramıyorum eskisi gibi bi problem mi var diye kendisi arıyor tuhaflar gerçekten.. ya da yazıyorum yazıyorum sonra en heyecanlı yerde ortadan kayboluyorum bir iki saat yani soru sorup cevabı umursamıyorum mesela o da sinir oluyor ama düzeldi böyle böyle

Bende yapim bari belki düzelir ...
Sinir oluyorum gercekten kac aydır beaberız cocuk oyunu gibi
E ne yapalım caresiz bizde oynayacağız:)

hep benden bekliyo zaten hep ben simartiyim ay cok seviyorum kucagimda bile uyuturumda insan biraz ilgi sevkat bekliyo bide su aralar cok duygusalim o yuzden bekliyorum ay sende benim gibi gunlerin hesabini tutuyosun bende oyleyim nerdeyse centik atcaz

Evet sen arasaydin bekliycegine der kendini doldurup doldurup bana saldirma der Kizlar bana akil verin artik aklim yetmiyo bana dusune dusune butun baglantilar koptu bende fittir fittir calisirdi aklim durdu artik calismiyor

Caniim cozmus biri olarak degerli bilgilerini bizimle paylasirmisin
Cepte hissi vermeyeceksin özetle kuzum. Önemli bi konu için yazışırken ortadan kaybol mesela bi anda sonra bahane sunarsın bahanen kaliteli olmayacak çok ama tartışsın bırak bu muydu neden diye. Gerçi çok tartışmaya girmiyorlar da bu konularda malum düz mantıklar. Zamanla düzelir

Ya ben aramayinca benimki taktik yaptigimi anliyo inat ediyo aramiyo dayanamayip arayinca ben niye boyle seyler yapiyosunki diyo bana cok zeki adam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…