- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.441
Sevgili yaptın kaç nişan yaptın kaç evlen kaçKizzz ne yapcaz simdi sonuc olarak kaciyomuyuz kovaliyomuyuz ay sunlarin yaninda bide kullanma kilavuzu olsa ne iyi olurmus
İnsallah canim tamam bunuda yapiyim her yolu deniyorum bunuda deniyimCepte hissi vermeyeceksin özetle kuzum. Önemli bi konu için yazışırken ortadan kaybol mesela bi anda sonra bahane sunarsın bahanen kaliteli olmayacak çok amatartışsın bırak bu muydu neden diye. Gerçi çok tartışmaya girmiyorlar da bu konularda malum düz mantıklar. Zamanla düzelir
Sabredeceksin taktik yaptığın hissiyatı olmayacak o zaman. Sen dayanamadığın için öyle. Cem Yılmaz ın dediği gibi yalan söyleyemeyene yalancı denir. Yalan söyleyebilen zaten söylemiştir:) bunu çeviriyoruz taktik yapamayana taktik yaptın denir yapan zaten yapmıştırYa ben aramayinca benimki taktik yaptigimi anliyo inat ediyo aramiyo dayanamayip arayinca ben niye boyle seyler yapiyosunki diyo bana cok zeki adam ya
Hep kacacaz yani bisey diymmi sen surekli kaciyosun adam seni kovaliyo hakkaten bence bu taktik ise yariyo sen orneksin saygiyla egliyorumSevgili yaptın kaç nişan yaptın kaç evlen kaç
Ay cok hosuma gitti ya bilmiyodum bunu ben evet sabir sabir sabrimin sonu selamet olcak taktik yaparken bile taktik yaptigimi belli etmemem gerekiyo dogal olmak sartSabredeceksin taktik yaptığın hissiyatı olmayacak o zaman. Sen dayanamadığın için öyle. Cem Yılmaz ın dediği gibi yalan söyleyemeyene yalancı denir. Yalan söyleyebilen zaten söylemiştir:) bunu çeviriyoruz taktik yapamayana taktik yaptın denir yapan zaten yapmıştır
Aynen kuzum bi de işleme çözümüm olaydı iyi olurduAy cok hosuma gitti ya bilmiyodum bunu ben evet sabir sabir sabrimin sonu selamet olcak taktik yaparken bile taktik yaptigimi belli etmemem gerekiyo dogal olmak sart
Onada olcak insallah onuda halledersin sen ben sana guveniyorumAynen kuzum bi de işleme çözümüm olaydı iyi olurdu
İnşallah kuzum ona gelince elim kolum bağlı oluyoOnada olcak insallah onuda halledersin sen ben sana guveniyorum
Aslinda bagli olcak bi durum degil bizler kafamizda okadar imkansiz hale getirmiszki bunu okadar buyutup yuk etmisizki adim atinca gercekten gerisi geliyomus artik hayatini erteleme mutlulugunu erteleme bak senin evlenme durumun var ne guzel bu mutlulugu yasamak varken kendine haksizlik etme biz hayal kuruyoruz belki olmuycak ama sen olabilcek guzel bi hayalini erteleme artikİnşallah kuzum ona gelince elim kolum bağlı oluyo
Evet cepte hissi vermemek lazım kesinlikle kaybetme korkusu hep olmalı erkeklerde ama bunu en baştan yapmak gerekiyor sonradan verebileceğin bir sey degil sonradan ne yaparsan yap nafile fayda etmiyorAy cok hosuma gitti ya bilmiyodum bunu ben evet sabir sabir sabrimin sonu selamet olcak taktik yaparken bile taktik yaptigimi belli etmemem gerekiyo dogal olmak sart
Zihnen imkansızlaştırıyorum kuzum dediğin gibi bi adım atabilecek cesaretim bi de yetecek kadar param olsa ahhhAslinda bagli olcak bi durum degil bizler kafamizda okadar imkansiz hale getirmiszki bunu okadar buyutup yuk etmisizki adim atinca gercekten gerisi geliyomus artik hayatini erteleme mutlulugunu erteleme bak senin evlenme durumun var ne guzel bu mutlulugu yasamak varken kendine haksizlik etme biz hayal kuruyoruz belki olmuycak ama sen olabilcek guzel bi hayalini erteleme artik
Evet bencede onu basta yapmak lazim sonunda bise yaramiyo ilk zamanlar onda vardi halaa vardi aslinda Var halaa aslinda kaybetmek istemiyo onu cok sevdigimide biliyo amaEvet cepte hissi vermemek lazım kesinlikle kaybetme korkusu hep olmalı erkeklerde ama bunu en baştan yapmak gerekiyor sonradan verebileceğin bir sey degil sonradan ne yaparsan yap nafile fayda etmiyor
Sen parani tamamla olmadi seni zorla goturcez kolundan tutup yapcak bisey yokZihnen imkansızlaştırıyorum kuzum dediğin gibi bi adım atabilecek cesaretim bi de yetecek kadar param olsa ahhh
Sabredeceksin taktik yaptığın hissiyatı olmayacak o zaman. Sen dayanamadığın için öyle. Cem Yılmaz ın dediği gibi yalan söyleyemeyene yalancı denir. Yalan söyleyebilen zaten söylemiştir:) bunu çeviriyoruz taktik yapamayana taktik yaptın denir yapan zaten yapmıştır
Daha yolun basindasin simdiden tukenmeBen artık tükendim bu taktiklerden ama baska careside yok
Daha yolun basindasin simdiden tukenme
Hahha götürür müsün gerçekteeenSen parani tamamla olmadi seni zorla goturcez kolundan tutup yapcak bisey yok
Demi anliyosunBen bu yaz evlilik teklifi bekliyorum acıkcası :) suan seni cok ıyı anlıyorum bılıyormusun :) 2 gün öncesıne kadar senınle aynı duygulardaydım:)
Canosumla ben götürürüz seni gerekirse zorlaHahha götürür müsün gerçekteeen
Demi anliyosuninsallah gelir o evlilik teklifi bi an once canim ya valla kedinin cigere baktigi durumdayiz