gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

İnsallah canim tamam bunuda yapiyim her yolu deniyorum bunuda deniyim

Ya ben aramayinca benimki taktik yaptigimi anliyo inat ediyo aramiyo dayanamayip arayinca ben niye boyle seyler yapiyosunki diyo bana cok zeki adam ya
Sabredeceksin taktik yaptığın hissiyatı olmayacak o zaman. Sen dayanamadığın için öyle. Cem Yılmaz ın dediği gibi yalan söyleyemeyene yalancı denir. Yalan söyleyebilen zaten söylemiştir:) bunu çeviriyoruz taktik yapamayana taktik yaptın denir yapan zaten yapmıştır

Ay cok hosuma gitti ya bilmiyodum bunu ben evet sabir sabir sabrimin sonu selamet olcak taktik yaparken bile taktik yaptigimi belli etmemem gerekiyo dogal olmak sart

İnşallah kuzum ona gelince elim kolum bağlı oluyo
Aslinda bagli olcak bi durum degil bizler kafamizda okadar imkansiz hale getirmiszki bunu okadar buyutup yuk etmisizki adim atinca gercekten gerisi geliyomus artik hayatini erteleme mutlulugunu erteleme bak senin evlenme durumun var ne guzel bu mutlulugu yasamak varken kendine haksizlik etme biz hayal kuruyoruz belki olmuycak ama sen olabilcek guzel bi hayalini erteleme artik

Ay cok hosuma gitti ya bilmiyodum bunu ben evet sabir sabir sabrimin sonu selamet olcak taktik yaparken bile taktik yaptigimi belli etmemem gerekiyo dogal olmak sart
Evet cepte hissi vermemek lazım kesinlikle kaybetme korkusu hep olmalı erkeklerde ama bunu en baştan yapmak gerekiyor sonradan verebileceğin bir sey degil sonradan ne yaparsan yap nafile fayda etmiyor

Zihnen imkansızlaştırıyorum kuzum dediğin gibi bi adım atabilecek cesaretim bi de yetecek kadar param olsa ahhh

Evet cepte hissi vermemek lazım kesinlikle kaybetme korkusu hep olmalı erkeklerde ama bunu en baştan yapmak gerekiyor sonradan verebileceğin bir sey degil sonradan ne yaparsan yap nafile fayda etmiyor
Evet bencede onu basta yapmak lazim sonunda bise yaramiyo ilk zamanlar onda vardi halaa vardi aslinda Var halaa aslinda kaybetmek istemiyo onu cok sevdigimide biliyo ama

Ben artık tükendim bu taktiklerden ama baska careside yok

Demi anliyosuninsallah gelir o evlilik teklifi bi an once canim ya valla kedinin cigere baktigi durumdayiz

Anlıyorum valla çok iğrenc bir his en sonunda dayanamayıp aradım :) sonra aksam seni arıcaktım dedi
az daha sabır etseydım keske seninkide yarın arar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…