gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Aslında bazen söylediğinde kabul eden insanlada olmuyor kuzum biliyor musun ben söyledim 3.5 yıl devam ettik ilişkimize ve su konuda onu taktir ederim ki birliktede kalmamıza rağmen bama bir kere olsun elini sürmedi teklif dahi etmedi fakat sonradan saygı görmeyince insan devam edemiyor malesef :KK43:
bende ondan bahsediorum canım olmuo bi şekilde yani.. hayırlısı herşeyin ama şu an iyiki o eşim olmamış şimdi çok daha mutluyum şükürler olsun

Kuzum iliski yasadigini anlattin mi :KK43: hayirlisi olsun zaten öyle bi insanla omur gecmez hic uzulme Allah karsina kiymet bilcek birini cikarsin insallah
Yok canım baskasıyla ılıskı yasadugumı soylemedım nelızle ısımız vardı onun için gittik dedim hergun yalan yalan bunalmıştım kurtuldum

Bundan sonra tertemiz bi sayfa acarsin karsina cikan kisiye hicbisey söylemezsin insallah seni mutlu edecek biri olur..
Bu sahneyi ben yasadim daha once itiraf ettim ne hissettigini cok iyi anliyorum inan degmez ama.. kurtuldum demissinya gercekten kurtuldun canim..
Kıskanclıgından benı mogmasından herseyden bunalmıştım bırdew çok takıntılı valalhı eskı erkek arkadaslarımı arastırmaya baslamıstı onlarla gorusup ne yapacaksa

sen saygı görmeyince demişsin bu konuda mı saygsızlık etti yoksa genel olarak mı dedin kuzum
Bu konusa etmedi hiç yüzüme vurmadı ben takmıyorum sen ne takıyosun bu kadar ben senin kalbini biliyorum dedi ama karakter olarak uyuşamadık aile yapılarımız çok farklıydı benim ailem geleneksel bi aile onun annesi başkasıyla yaşıyor falan değişik ilişkilerdi :)

Çok takıntılı hergun aynı yalanı soylıyorum ınanmıyor dedım oylede olmuyor boylede dogruyu anlatacam dedın nelızle ıstanbula gıttık ısım vardı dedım oyle tamamen bıttı
amaan hayırlısı olsun canım şimdi böyle yapan evlenince kafese kapatır seni.. eski sevgililerini arastrmak nedir ya ne kadar ayıp yani. tam tersi açmaması lazım o konuları geçmişi bi kenara bırakmadan olurmu hiç bi ilişki..

amaan hayırlısı olsun canım şimdi böyle yapan evlenince kafese kapatır seni.. eski sevgililerini arastrmak nedir ya ne kadar ayıp yani. tam tersi açmaması lazım o konuları geçmişi bi kenara bırakmadan olurmu hiç bi ilişki..
Herkes öyle dedi evlenınce eve kapatır dayak yersın onsuz evden cıkamazsın dıye bız kızlar işte hemen kanıyoruz yok oyle yapmaz böyle yapmaz nelız benı çok ıyı tanıdı 2 gunde cambazlık çok yapamam ama bugun bana o kadar hakaret ettıkı kendıme ınanamadım lafları saydı saydı gıttı ama hıcbır lafını haketmedım yalancıymısım benden hersey beklermıs şuana kadar gordugu en pıslık ınsanmısım bır yalan bu kadar mı buyur yaa

siz zaten ayrılmamış mıydınız her şeyi derken
Canım ayrılmıstık ama hergun oda arıyordu bende tam kopamamıstık bırbırımızden sımdı tamamen bıtırdıkk hergun ogun naptın deyıp duruyordu bende aynı yalanı soyleyop duruyordum. Bugun dedım zaten bıttı Inanmıyor hıcbırsekılde en guzeli tamamen bıtırmek ve dogruları soylemek uzadıkca afedersin hergun fatklı yerlere gıdıyor sımdı rahatladım KESK’e ogunde İstanbul a gıdıyorum deseydım ve kavga etseydımdde yalan söylemeseydım sımdı o haklo çıktı ve rahatım dıyerek hayatımdan cıktı ıste ama bunda da var bır hayır ıste

Herkes öyle dedi evlenınce eve kapatır dayak yersın onsuz evden cıkamazsın dıye bız kızlar işte hemen kanıyoruz yok oyle yapmaz böyle yapmaz nelız benı çok ıyı tanıdı 2 gunde cambazlık çok yapamam ama bugun bana o kadar hakaret ettıkı kendıme ınanamadım lafları saydı saydı gıttı ama hıcbır lafını haketmedım yalancıymısım benden hersey beklermıs şuana kadar gordugu en pıslık ınsanmısım bır yalan bu kadar mı buyur yaa
yaa off kişi kendinden bilir işi... kusura bakmasın da bilirim ben o tipleri hiç üzülme kendi ne yalanlar söylüodur sna kimbilir.. sensin pislik deseydin gerizekalı hep mi aynı düz mantık olurlar ya. kızlar bu kadar farklı karmasık olurken erkekler nasıl bu kadar basit embesil ve tek taban oluolar acaba

X