- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Yok kiz beni gelin valla ezer ben hic öyle dusundgn gbi degilim safim ben bana kesin cadi gelin denk gelir oglumu kiskirtir bana karsi tabi oglusumda hakli sonucta gece olunca gelinle ayni yataga gircek dayanamio cocugum napsinBi çocuk yap sonra kaynanalığa geç kızçocuğumla çocuğun karşılaşıp aşk yaşamasınlar korkulur senden
Haha amaaan napsak cekcekler be kuzum bak bize ben biriyle iliskiye gircem bide dikime gitcem bundan bikac yil once deseler bunlari yasicaksin die sacmalama derdim..Haha bizim Çekeceklerimizi çocuklarımız çekmesin mi diyorsun :)
Vaaaaaayyyyy dedi ve gitti genc osmanBen de öyle düşünüyorum valla Rabbim şu günlerden kurtarsın da normal Doğumla 4 çocuğa razıyım
Yok kiz beni gelin valla ezer ben hic öyle dusundgn gbi degilim safim ben bana kesin cadi gelin denk gelir oglumu kiskirtir bana karsi tabi oglusumda hakli sonucta gece olunca gelinle ayni yataga gircek dayanamio cocugum napsin
Ayy bi an hayal ettim de Allah korusun zaten oyle kadinlarin cocuklari yuzunden biz bu haldeyiz..
Haha amaaan napsak cekcekler be kuzum bak bize ben biriyle iliskiye gircem bide dikime gitcem bundan bikac yil once deseler bunlari yasicaksin die sacmalama derdim..
Vaaaaaayyyyy dedi ve gitti genc osmanhadi bakalim xxo hanim futbol takimi kuralim seninle bari
Valla oglum olursa ilk ögretcegim sey bi kzin duygularyla oynamamasi gerektgi olvak.. kizim olursa onu firlama erkeklerden nasil korucam bilmiyorum benim yasadiklarimi bizim yasadiklarimizi yasamaz insallahbiz daha dikkatli oluruz canım bence de çocuk yetiştirirken
Ben sezeryan ve epiduralle yetiscem sana bebgim normal senin olsunkarşı takımı yetiştir sen razısın yani
Tobe yarabbim neler duycaz daha biz ya boyle bende artik yatmak istemiyorum cok igrenc bi duygu bununlaCikolata bol yemen lazimmis valla ooeevt ya benim de cesaretim dikimden somta gitti niyeyse o masaya yatmaktan nefret ettm galiba..
Haa tamam gorudm ben onu arastrrken gormustum daha once anladim
İnşallah canım hiç kimsenin çocuğu yaşamasınValla oglum olursa ilk ögretcegim sey bi kzin duygularyla oynamamasi gerektgi olvak.. kizim olursa onu firlama erkeklerden nasil korucam bilmiyorum benim yasadiklarimi bizim yasadiklarimizi yasamaz insallah
Hahah zor değildir bence o kadar canım herkes abartılıyor diyorBen sezeryan ve epiduralle yetiscem sana bebgim normal senin olsun
Burdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Hayırlısı olsun cnm kurtuldum diyebiliyorsan bu güzel birsey benceBurdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Burdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Kuzum iliski yasadigini anlattin miBurdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra hep mutlu olBurdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Bundan sonra tertemiz bi sayfa acarsin karsina cikan kisiye hicbisey söylemezsin insallah seni mutlu edecek biri olur..Burdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Aslında bazen söylediğinde kabul eden insanlada olmuyor kuzum biliyor musun ben söyledim 3.5 yıl devam ettik ilişkimize ve su konuda onu taktir ederim ki birliktede kalmamıza rağmen bama bir kere olsun elini sürmedi teklif dahi etmedi fakat sonradan saygı görmeyince insan devam edemiyor malesefKızlar bugun de benim ruh halim bi tuhaf hem mutlu gbiyim hem agliym herseye gozlerim doluo regl olcam ondan heralde. Sizde mi oylesiniz bu ara herkesin cani sikkin nie böyle olduk buraya girip guluoduk simdi o da gitti hepimizden
Regl olcaksin diyedir canim benimde canim cok skkn hic tadim yok yazdiklarinizi hep okudum ama cevap yazmadim bilmiyorum bi mutsuzluk yapisti sanki gitmiyoKızlar bugun de benim ruh halim bi tuhaf hem mutlu gbiyim hem agliym herseye gozlerim doluo regl olcam ondan heralde. Sizde mi oylesiniz bu ara herkesin cani sikkin nie böyle olduk buraya girip guluoduk simdi o da gitti hepimizden
Helal olsun o zaman kabul edip bu beklenti icjne girmeyip yuzune hic vurmadiysaAslında bazen söylediğinde kabul eden insanlada olmuyor kuzum biliyor musun ben söyledim 3.5 yıl devam ettik ilişkimize ve su konuda onu taktir ederim ki birliktede kalmamıza rağmen bama bir kere olsun elini sürmedi teklif dahi etmedi fakat sonradan saygı görmeyince insan devam edemiyor malesef
Hiç vurmadı hatta beni bu piskolojiden o kurtarmıştı yani bakire olup yemediği halt kalmayan bir sürü insan var sen bunu yaptın diye namussuz olmuyosun takma bunu kafana diiyp çok teselli etti beniHelal olsun o zaman kabul edip bu beklenti icjne girmeyip yuzune hic vurmadiysa