gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bi çocuk yap sonra kaynanalığa geç kız çocuğumla çocuğun karşılaşıp aşk yaşamasınlar korkulur senden
Yok kiz beni gelin valla ezer ben hic öyle dusundgn gbi degilim safim ben bana kesin cadi gelin denk gelir oglumu kiskirtir bana karsi tabi oglusumda hakli sonucta gece olunca gelinle ayni yataga gircek dayanamio cocugum napsin
Ayy bi an hayal ettim de Allah korusun zaten oyle kadinlarin cocuklari yuzunden biz bu haldeyiz..

Haha bizim Çekeceklerimizi çocuklarımız çekmesin mi diyorsun :)
Haha amaaan napsak cekcekler be kuzum bak bize ben biriyle iliskiye gircem bide dikime gitcem bundan bikac yil once deseler bunlari yasicaksin die sacmalama derdim..
Ben de öyle düşünüyorum valla Rabbim şu günlerden kurtarsın da normal Doğumla 4 çocuğa razıyım
Vaaaaaayyyyy dedi ve gitti genc osman hadi bakalim xxo hanim futbol takimi kuralim seninle bari

biz daha dikkatli oluruz canım bence de çocuk yetiştirirken

karşı takımı yetiştir sen razısın yani

biz daha dikkatli oluruz canım bence de çocuk yetiştirirken
Valla oglum olursa ilk ögretcegim sey bi kzin duygularyla oynamamasi gerektgi olvak.. kizim olursa onu firlama erkeklerden nasil korucam bilmiyorum benim yasadiklarimi bizim yasadiklarimizi yasamaz insallah

Cikolata bol yemen lazimmis valla oo eevt ya benim de cesaretim dikimden somta gitti niyeyse o masaya yatmaktan nefret ettm galiba..

Haa tamam gorudm ben onu arastrrken gormustum daha once anladim
Tobe yarabbim neler duycaz daha biz ya boyle bende artik yatmak istemiyorum cok igrenc bi duygu bununla
İlgili en ufak aciya tahammulum yok

Valla oglum olursa ilk ögretcegim sey bi kzin duygularyla oynamamasi gerektgi olvak.. kizim olursa onu firlama erkeklerden nasil korucam bilmiyorum benim yasadiklarimi bizim yasadiklarimizi yasamaz insallah
İnşallah canım hiç kimsenin çocuğu yaşamasın

Burdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Kuzum iliski yasadigini anlattin mi hayirlisi olsun zaten öyle bi insanla omur gecmez hic uzulme Allah karsina kiymet bilcek birini cikarsin insallah

Burdayım canım sevgılımee ıstanbula gıttımı soyleyerek herseyo anlattım onla uğraşıyorum saat 3 den beri sonunda ayrıldık oda kurtuldu bende
Bundan sonra tertemiz bi sayfa acarsin karsina cikan kisiye hicbisey söylemezsin insallah seni mutlu edecek biri olur..
Bu sahneyi ben yasadim daha once itiraf ettim ne hissettigini cok iyi anliyorum inan degmez ama.. kurtuldum demissinya gercekten kurtuldun canim..

Kızlar bugun de benim ruh halim bi tuhaf hem mutlu gbiyim hem agliym herseye gozlerim doluo regl olcam ondan heralde. Sizde mi oylesiniz bu ara herkesin cani sikkin nie böyle olduk buraya girip guluoduk simdi o da gitti hepimizden

Kızlar bugun de benim ruh halim bi tuhaf hem mutlu gbiyim hem agliym herseye gozlerim doluo regl olcam ondan heralde. Sizde mi oylesiniz bu ara herkesin cani sikkin nie böyle olduk buraya girip guluoduk simdi o da gitti hepimizden
Aslında bazen söylediğinde kabul eden insanlada olmuyor kuzum biliyor musun ben söyledim 3.5 yıl devam ettik ilişkimize ve su konuda onu taktir ederim ki birliktede kalmamıza rağmen bama bir kere olsun elini sürmedi teklif dahi etmedi fakat sonradan saygı görmeyince insan devam edemiyor malesef

Regl olcaksin diyedir canim benimde canim cok skkn hic tadim yok yazdiklarinizi hep okudum ama cevap yazmadim bilmiyorum bi mutsuzluk yapisti sanki gitmiyo

Helal olsun o zaman kabul edip bu beklenti icjne girmeyip yuzune hic vurmadiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…