-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.881
Bos bos hayatim geciyo ya berbat valla kuzum:))İyi diyelim iyi olalım işte canım :) sen napıyorsun:)
Onu bende merak ediyorum hic sesi cikmadi onun yaKizlar dün gece aklima hilal geldi durduk yere o kizla konusaniniz varmi ya napti acaba.. bi geldi bi gitti haber de vermedi
Keske bu haber verseydi iyi yada kotuValla flu o hala bende... insan haber verir. İyi sonuç aldı demek ki yoksa gelirdi er ya da geç
Demi insanin aklina bi ton sey geliyo keske haber verseydiBencede yani kizlar actrdim ya da actrmama gerek kalmadi bi ay sonra da olsa kanamam oldu demesi lazimdi. Buraya girip bi cümle yazcak sadece ne bilim kime güvenilcek anlamadim
Evet ya hep konusuyoduk hic bisey yazmadi hic haber bile vermedi en azindan bi haber verseydi yine girmeseydi sonraKatılıyorum kızlar benim de aklıma geçenlerde geldi baktım taaa ozmndan beri girmemiş bir daha haber vermeliydi neden boyle yaptı anlayamadık hiç birimiz garip cok er geç insan yazmalı yanı azcık hepimizle konuştu özelden de
Daha da gelmez galiba buralara :)Evet ya hep konusuyoduk hic bisey yazmadi hic haber bile vermedi en azindan bi haber verseydi yine girmeseydi sonra
Bence de daha da gireceğini sanmıyorumDaha da gelmez galiba buralara :)
:) ben de geçicilere odaklanıyorum, geçici olmayıp olumsuz yorumlayanları kulak ardı etmem gerekiyor yoksa gidip yaptıramamBen sakarya bana artik yazmaz dedim umudumu kesmistim o bile girdi yazdi
Amaaan bosverin kizlar siz olumluya odaklanin benim burda sahit oldugum en az 5 kisi var kanamasi olan yani daha hatirlamadiklarim da var bide kendim 6
Siz bunlara odaklanın.
Olur dimi yaaa kafayı yicem düşünmekten Kendimi hep kanama olacağına odakladım olmazsa naparım düşünmedim hiçBen sakarya bana artik yazmaz dedim umudumu kesmistim o bile girdi yazdi
Amaaan bosverin kizlar siz olumluya odaklanin benim burda sahit oldugum en az 5 kisi var kanamasi olan yani daha hatirlamadiklarim da var bide kendim 6
Siz bunlara odaklanın.
Keyfi bilir ne diyelim:))Daha da gelmez galiba buralara :)
Olcak olcak kotuyu dusunme cekme ustune olcak canim insallahOlur dimi yaaa kafayı yicem düşünmekten Kendimi hep kanama olacağına odakladım olmazsa naparım düşünmedim hiç
Kuzum hic kimseyi dinleme. Hep diyorum bu kadar basit bisey oldugunu bilseydim giderdim gecici yaptrrdim ben kafamda cok buyutmusum yani.:) ben de geçicilere odaklanıyorum, geçici olmayıp olumsuz yorumlayanları kulak ardı etmem gerekiyor yoksa gidip yaptıramam
Canim olur niye olmasin benim az oldu yalan yok bekledigim gibi baya avuc avuc degildi ama benim durumum farkli benim normalde de vücudum cok esnektir biliyo musun kollarimi bacaklarimi falan baya acabiliyorum sonradan dank etti bilmiyorum ilgisi varmi ama. Bence var. Ondan esnedi benimki galiba bi kısmı da etlesti ama bak bunlara ragmen ben bile kurtuldum bi sekilde. Sende bunlar olcagini sanmiyorum olsa da kimse doktora gidelim demez senin uzuldugunu gorup esnektir der gecer.Olur dimi yaaa kafayı yicem düşünmekten Kendimi hep kanama olacağına odakladım olmazsa naparım düşünmedim hiç
Olacak merak etme kuzum aksini düşünme zaten Rabbim yanındaOlur dimi yaaa kafayı yicem düşünmekten Kendimi hep kanama olacağına odakladım olmazsa naparım düşünmedim hiç
Geçiciyi yaptırabilirsem yaptırdığım andan itibaren işleme güveneceğim kuzum o kadar insanın oldu benim niye olmasın da eğer yaptıramazsam orası problem sadeceKuzum hic kimseyi dinleme. Hep diyorum bu kadar basit bisey oldugunu bilseydim giderdim gecici yaptrrdim ben kafamda cok buyutmusum yani.
Geciciyle de gayet kurtulabilirsin.
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün yaKeyfi bilir ne diyelim:))
Yaptirirsin yaptirirsin saglam bi bahane buluruz sanaGeçiciyi yaptırabilirsem yaptırdığım andan itibaren işleme güveneceğim kuzum o kadar insanın oldu benim niye olmasın da eğer yaptıramazsam orası problem sadece
Keyfi bilir ne diyelim:))
Dogru diyoSen beni güldürdün Allah da seni güldürsün ya
Ne diyim hepimizin aklina soru isareti soktu napalimSen beni güldürdün Allah da seni güldürsün ya