gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evet ya hep konusuyoduk hic bisey yazmadi hic haber bile vermedi en azindan bi haber verseydi yine girmeseydi sonra

Ben sakarya bana artik yazmaz dedim umudumu kesmistim o bile girdi yazdi
Amaaan bosverin kizlar siz olumluya odaklanin benim burda sahit oldugum en az 5 kisi var kanamasi olan yani daha hatirlamadiklarim da var bide kendim 6
Siz bunlara odaklanın.

:) ben de geçicilere odaklanıyorum, geçici olmayıp olumsuz yorumlayanları kulak ardı etmem gerekiyor yoksa gidip yaptıramam

Olur dimi yaaa kafayı yicem düşünmekten Kendimi hep kanama olacağına odakladım olmazsa naparım düşünmedim hiç

:) ben de geçicilere odaklanıyorum, geçici olmayıp olumsuz yorumlayanları kulak ardı etmem gerekiyor yoksa gidip yaptıramam
Kuzum hic kimseyi dinleme. Hep diyorum bu kadar basit bisey oldugunu bilseydim giderdim gecici yaptrrdim ben kafamda cok buyutmusum yani.
Geciciyle de gayet kurtulabilirsin.

Olur dimi yaaa kafayı yicem düşünmekten Kendimi hep kanama olacağına odakladım olmazsa naparım düşünmedim hiç
Canim olur niye olmasin benim az oldu yalan yok bekledigim gibi baya avuc avuc degildi ama benim durumum farkli benim normalde de vücudum cok esnektir biliyo musun kollarimi bacaklarimi falan baya acabiliyorum sonradan dank etti bilmiyorum ilgisi varmi ama. Bence var. Ondan esnedi benimki galiba bi kısmı da etlesti ama bak bunlara ragmen ben bile kurtuldum bi sekilde. Sende bunlar olcagini sanmiyorum olsa da kimse doktora gidelim demez senin uzuldugunu gorup esnektir der gecer.

Kuzum hic kimseyi dinleme. Hep diyorum bu kadar basit bisey oldugunu bilseydim giderdim gecici yaptrrdim ben kafamda cok buyutmusum yani.
Geciciyle de gayet kurtulabilirsin.
Geçiciyi yaptırabilirsem yaptırdığım andan itibaren işleme güveneceğim kuzum o kadar insanın oldu benim niye olmasın da eğer yaptıramazsam orası problem sadece

Geçiciyi yaptırabilirsem yaptırdığım andan itibaren işleme güveneceğim kuzum o kadar insanın oldu benim niye olmasın da eğer yaptıramazsam orası problem sadece
Yaptirirsin yaptirirsin saglam bi bahane buluruz sana ne zaman dugun ertelemeye devammi ac konuyu kiz yapin bu yaz kurtul inan yani erteledikce daha bunalima giriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…