- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.861
Herhalde genetik canım ne bilim herkezin farklı demekkiCiddimisin bende belli oluyor ıkınınca yırtık görüntü kendini gösteriyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhalde genetik canım ne bilim herkezin farklı demekkiCiddimisin bende belli oluyor ıkınınca yırtık görüntü kendini gösteriyordu
Merhaba canim nasilsin gecmis kandiliniz mubarek olsun insallah bu guzel aylarda hepimizin dualari kabul olsun insallah
Cok sukur iyiyim kuzum napim kosurmaca sen nasilsin :)Kiz burdayim Ay hastayim karnim cok agriyor malum hastaligimiz yatiyodum kizlar napiyosun nasilsin kuzum
Şerbet yap ic iyi gelir kuzumKiz burdayim Ay hastayim karnim cok agriyor malum hastaligimiz yatiyodum kizlar napiyosun nasilsin kuzum
Napiyim canim evdeyim ayni bildigin gibiyim gelinligi hallettinmiCok sukur iyiyim kuzum napim kosurmaca sen nasilsin :)
Tamam yapiyim iciyim kuzum kac kilo gitti soyle bakiyimŞerbet yap ic iyi gelir kuzum
Yok kuzum o fiyati uygun olani alcam ekleme yaptirip insallah güzel olur 5 milyar vermek mantksiz geldi cunku.Napiyim canim evdeyim ayni bildigin gibiyim gelinligi hallettinmi
Canim simdilik 2 gitti devam ediyoruz bakalimTamam yapiyim iciyim kuzum kac kilo gitti soyle bakiyim
Himm gonlune gore olsun insallah canim ya prenses gibi olcaksin ooo aferim kiz sana hadi kolay gelsinYok kuzum o fiyati uygun olani alcam ekleme yaptirip insallah güzel olur 5 milyar vermek mantksiz geldi cunku.
Canim simdilik 2 gitti devam ediyoruz bakalim
Sagol kuzummm siz daha premses olursunuz insallahHimm gonlune gore olsun insallah canim ya prenses gibi olcaksin ooo aferim kiz sana hadi kolay gelsin
İyi diyelim iyi olalım işte canım :) sen napıyorsun:)Merhaba canim nasilsin gecmis kandiliniz mubarek olsun insallah bu guzel aylarda hepimizin dualari kabul olsun insallah
Valla flu o hala bende... insan haber verir. İyi sonuç aldı demek ki yoksa gelirdi er ya da geçKizlar dün gece aklima hilal geldi durduk yere o kizla konusaniniz varmi ya napti acaba.. bi geldi bi gitti haber de vermedi
Bencede yani kizlar actrdim ya da actrmama gerek kalmadi bi ay sonra da olsa kanamam oldu demesi lazimdi. Buraya girip bi cümle yazcak sadece ne bilim kime güvenilcek anlamadimValla flu o hala bende... insan haber verir. İyi sonuç aldı demek ki yoksa gelirdi er ya da geç
Bencede yani kizlar actrdim ya da actrmama gerek kalmadi bi ay sonra da olsa kanamam oldu demesi lazimdi. Buraya girip bi cümle yazcak sadece ne bilim kime güvenilcek anlamadim
Katılıyorum kızlar benim de aklıma geçenlerde geldi baktım taaa ozmndan beri girmemiş bir daha haber vermeliydi neden boyle yaptı anlayamadık hiç birimiz garip cok er geç insan yazmalı yanı azcık hepimizle konuştu özelden deKatılıyorum.. Bu durumları yaşamış biri olarak 1 ay sonra da girebilsem girer yazarım şahsen ben ama bayağı oldu yani
Amin insallah allah bizede nasip eder o gunleri insalalhSagol kuzummm siz daha premses olursunuz insallah
Allahmi soyletti acaba kiz yok kuzum dugun hazirligim yok ya turgay beye gittim canim ben tuttu ama daha kontrle gidemedim benKızlar merhaba anladığım kadarıyla Neliz düğün hazırlığında cok fazla giremiyor bende onun vereceği haberi sabırsızlıkla bekliyorum ama hangi doktora gittigini bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?