gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ben de nerelerde diyorum N Nelizz de sessiz son dönemlerdeee. Hepimizin kandili mübarek olsun bu gece de birbirimizin dualarında olalım inşallah. Bir şekilde kurtulacağız Rabbim yardım etsin yeter ki
Merhaba canim nasilsin gecmis kandiliniz mubarek olsun insallah bu guzel aylarda hepimizin dualari kabul olsun insallah

Valla flu o hala bende... insan haber verir. İyi sonuç aldı demek ki yoksa gelirdi er ya da geç
Bencede yani kizlar actrdim ya da actrmama gerek kalmadi bi ay sonra da olsa kanamam oldu demesi lazimdi. Buraya girip bi cümle yazcak sadece ne bilim kime güvenilcek anlamadim

Bencede yani kizlar actrdim ya da actrmama gerek kalmadi bi ay sonra da olsa kanamam oldu demesi lazimdi. Buraya girip bi cümle yazcak sadece ne bilim kime güvenilcek anlamadim

evet sonuçta bu sayfaları tekrar tekrar okuyoruz insanların tecrübeleri eski mesajları kimin ne sıkıntısı olmuş ne sormuş neler denmiş nasıl yapmalı falan herkese yardımcı oluyor bunlar en azından fırsat bulunca final yazısıyla gidilmeli

Katılıyorum.. Bu durumları yaşamış biri olarak 1 ay sonra da girebilsem girer yazarım şahsen ben ama bayağı oldu yani

Kızlar merhaba anladığım kadarıyla Neliz düğün hazırlığında cok fazla giremiyor bende onun vereceği haberi sabırsızlıkla bekliyorum ama hangi doktora gittigini bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?

Katılıyorum.. Bu durumları yaşamış biri olarak 1 ay sonra da girebilsem girer yazarım şahsen ben ama bayağı oldu yani
Katılıyorum kızlar benim de aklıma geçenlerde geldi baktım taaa ozmndan beri girmemiş bir daha haber vermeliydi neden boyle yaptı anlayamadık hiç birimiz garip cok er geç insan yazmalı yanı azcık hepimizle konuştu özelden de

Allahmi soyletti acaba kiz yok kuzum dugun hazirligim yok ya turgay beye gittim canim ben tuttu ama daha kontrle gidemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…