-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.841
Cok uzuldum canim ya gecici sknti iste insan icin allah yardimcin olsun insallah canimKızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Kime yaptirmistin canim senKızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Canım sende bunun olabilceğini söyle anlat doğuştan olabileceğini genetik olabilceğiniHatta ben bi keresnde bu konuyu açtım eski adetlerde çarşaf görmek isteyenler varmış benim oldugum yerde hala yapanlar var düşünün yani bende buna çıtlattım böyle adetleriniz yok dimi diye ben bunu kanul edemem hakaret sayarım diye dönüp bana canım bizde o olay olmaz zaten kanama gelmezse yer yernden oynar herkes duyar zaten dedi. Bi kez daha öldüm yani demek kanamazsa birilerni arayabilir ne bilim ya korkunç işte. Ben o gün nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası
Neden tutmamış ki bi sebebi olmalıKızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Olsun kuzum üzülme bunda da elbet vardir bi hayır emin ol.. belki tutsa bile kanamicakti bisey olacakti böylesi daha hayirli olcak demekki. Olsun gecici yaptirirsin son bi sabır..Kızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Ben de nerelerde diyorum N Nelizz de sessiz son dönemlerdeee. Hepimizin kandili mübarek olsun bu gece de birbirimizin dualarında olalım inşallah. Bir şekilde kurtulacağız Rabbim yardım etsin yeter kiKızlar bende kac gündür sesiniz cikmiyo saniyorum bildirim gelmiyomus bana yaa
Cümleten hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim derdinize deva olsun icimden gelerek söylüyorum hepinize bu zorluklari atlatip hayirlisiyla huzurlu hayirli bi hayat sürebilmeyi nasip etsin bu saptiginiz son yanlis yolunuz olsun inşallah.
Evet canim yenilendginden beri bi tuhaf oldu bildirim bi geliyo bi gelmiyo.. N Nelizz nerelerdesin kız
Cnm vardır her seyde bir hayır hemen kötü düşünme belki de boyle olması gerekiyordu dur bakalım geçici olması belki daha iyi olurKızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Anlatırım ama anlarmı neden durup dururken bunu söylerim bişey oldugunu anlar.Canım sende bunun olabilceğini söyle anlat doğuştan olabileceğini genetik olabilceğini
Bende bir durum olmadığı halde bu konuları konuştum canım.erkekler herkezden kan gelicek sanıyor ama durum öyle olmayabiliyor üstelik Bu oran çok fazla.Anlatırım ama anlarmı neden durup dururken bunu söylerim bişey oldugunu anlar.
Beklemesi zor ama belki beklediğine değecek cok güzel günler gelecektir cnm bilmezsin ki sen hep iyi güzel için dua et Allah görüyorbenim bir ilişkim bile yok
İyi şükur canim bi arti bi eksi fenalardayizDiyet nasıl gidiyo cnmBogazmanzarasi
Yavaş yavaş gidiyo bakalım cnm her sey Allah sonumuzu güzele çıkarsın inş onda bunda cok gözüm yok yaa yani onu yapayım bunu hazır edeyim fln gibi ağzımızın tadı yerinde olsun daİyi şükur canim bi arti bi eksi fenalardayizsen napiyosun nasil gidiyo dugun hazirliklari
Kızlar merhaba bir süredir uzak kalmak istedim ama güzel haberler veremeyeceğim size 2 ay oldu işlemi yaptıralı kontrole gittim bir kısmı tutmuş fakat bir kısmı tutmamış dedi çok az bir miktar kanama olur lekelenme gibi dedi mutlaka düğünden önce gel dedi ki en çok korktuğum şey buydu bu kadar eziyet çektim acı çektim binbir zorluklarla gittim ama son dikişe kaldı yine isim çok mutsuzum nasıl düğün arasında habersiz başka şehire gidebilirim ki hiç beklemiyordum böyle birseyi şok oldum kendi şehrinde geçici yaptrimadigim için çok pişmanım
Bende bir durum olmadığı halde bu konuları konuştum canım.erkekler herkezden kan gelicek sanıyor ama durum öyle olmayabiliyor üstelik Bu oran çok fazla.
Okadar belli oluyor mu ya:) 2.5 yıllık evliyim hiçbişi belli değil bendeEvet cnm öyle birsey varmış ama esnek olmayanlarda yırtık bir görüntü oluyo o bölgeye bakınca erkek anlayabilir
Okadar belli oluyor mu ya:) 2.5 yıllık evliyim hiçbişi belli değil bende