gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

:KK51:Şu dikim icin keske deneme paketi verseler ya simdi seytan durttu aklima geldi. Harbiden önceden iki hakkimiz olsa birini denesek oluyosa ikincisini gonul rahatligiyla yaptrsak gonul rahatligiyla evlensek

Allahmi soyletti acaba kiz :21:yok kuzum dugun hazirligim yok ya turgay beye gittim canim ben tuttu ama daha kontrle gidemedim ben

Bencede Allah söyletti 😊 hayırlısı olsun son yorumlarda son gunleri cok fazla giremiyor dediklerini okudum yanlis anladim herhalde canım ama tutmasına cok sevindim bende kendisine gidecegim bakalım 😊

KAhkaha attım gel dik manşet olalım :KK70:
Valla ben artik konuya hakimim gelin kizlar ucretsiz yaparim sisme bebekte deneme yaparim 5 6 kere sonra tamamdir :cool:
Önce sterilize et sonra igneyle uyustur sonra flep kaldir dik ve temizle iste bu kadar 💁‍♀️
Kontrole de ücretsiz kiz gelin cikin cikin gelin fazla tutmama ve bozulmama garantili :KK70:
Töbe töbe :KK70:

Sen napiyn bakem nasil gidiyo
Valla canım gitmiyor gibi :KK70: yani bir değişiklik yok hala standart şeyler.. bir yanım evlen gitsin diğer yanım böyle iyi :KK70: çok bi para da olmadı biriken hala bunaldım iyice... geçiciye iyice yoğunlaştım ama korkmaktan da alıkoyamıyorum kendimi .. sen napıyorsun canım evlilik nasıl yaaa düğün olmadı ama azıcık gazla beni :KK70: yoksa evlenemiycem

Valla canım gitmiyor gibi :KK70: yani bir değişiklik yok hala standart şeyler.. bir yanım evlen gitsin diğer yanım böyle iyi :KK70: çok bi para da olmadı biriken hala bunaldım iyice... geçiciye iyice yoğunlaştım ama korkmaktan da alıkoyamıyorum kendimi .. sen napıyorsun canım evlilik nasıl yaaa düğün olmadı ama azıcık gazla beni :KK70: yoksa evlenemiycem
Kuzum valla gazlamak icin degil daha evli gibi degilim bende hala nisanlim diyesim geliyo😁😁 ama su anlik iyi ne bilim bence kendi duzenin ya en basitinden dusunsene esinle aksamlari beraber dizi izliyosun misir patlatip sonra beraber uyuyosun. Su an dusunmesem de en guzel yani da bebegin oluyo yani :)

X