gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim sen öne cekmeye bak benim fkrim.. bende nisanlimin aklina girdim de önden nikah yaptk yani bunu dusundum biraz da iyiki yapmisim. Hala dusunuyo olcaktim inan öncesi sonrasi o kadar farkediyoki. Su an ha belki arada bi telimi falan kontrol ediyo benim salakligim yuzunden ama herseye ragmen cok sukur cok güzel bisey yeni bi hayat kurmak ortak hedefler koymak kendine..

O bebek fikri var ya üzülürken en çok bebeğim olmayacak diye kendimi yiyip bitirmiştim. Şimdi işlem ile kurtulacağıma inanıyorum çok şükür evden çıkabilirsem tabi :)

Kızlar tek tek alıntı yapıp yazamadım kusura bakmayın mesajlara da dönemedim hepinize desteğiniz için teşekkür ederim çok zor bir dönemden geçiyorum çok az zamanım var artık ciddi bir bunalımdayım sanırım yıkılsın ve toparlayamıyorum

Allah senin iyiligini versin koptum su an ben

Canim kendine bukadar yuklenme yine bi sansin var en azindan gecici yaptirirsin canim ya

Öncelikle sakin olmalısın çünkü bu sana hata yaptırır canım. Ankara’da değil miydin sen zaten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…