- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.661
Kuzum peki kac saat surer bakirkoye gitmesi ordan
Ben üyeyim canim nolduKizlar is kurun internet sitesine uye olan varmi
Canim ya internette bi yere uye olmayada korkuyorum artik tc fln yaziyoruz ya kayit olcamda kuzum o yuzden sordum kuzum orayada olayim dedimBen üyeyim canim noldu
Ben tam bilmiyorum ama galiba ayni yine avrupada degilmiAaa taksim 18 tl mis ordanda bakirkoye dolmus otobusle geciliyomus diyo burdaki arkadas ay ne diycem kizlar bu yeni hava alani hangi yakada
Ben bilmiyorum kuzum ya avrupadami asyadamiBen tam bilmiyorum ama galiba ayni yine avrupada degilmi
Benim bildigim yine avrupada kuzum ama bazi yerlere baya uzklasti die biliyorumBen bilmiyorum kuzum ya avrupadami asyadami
Anladim kuzum kaldik boyle gidemedim bi hayirlisiyla gitseydikBenim bildigim yine avrupada kuzum ama bazi yerlere baya uzklasti die biliyorum
Avrupa’da cnmAaa taksim 18 tl mis ordanda bakirkoye dolmus otobusle geciliyomus diyo burdaki arkadas ay ne diycem kizlar bu yeni hava alani hangi yakada
Anladim kuzum cok sagol bebisimtrafiğin durumuna bağlı ben şimdi kafadan söylüyorum yaklaşık bir saatte havaalanından taksime gelse, taksim den bakırköyde en fazla yarımsaat sürer sürmez hatta trafik akıcıysa
Tamam kuzum cok sagolAvrupa’da cnm
Demi ya heryere esit sekilde dagilsa keskeBen de ben de ama almak istediğim yere gitmiyor farklı yere gidiyo gel biz de bişiler yapalım
Evet kuzum bi arkadasim bebe mamasiyla kilo aldiAaa o işe yarıyor muymuş
Sunu bende duzenli yiyim bakalimBen 42 yim eridim bittim
Canım şurubu biliyorum sanırım ama dışardan öyle bi destek almak istemiyorum yeterince ilaç kullanıyorum biraz doğal olsun istiyorumki sonra hemen geri vermiyim
Evet canım burda yazanlar olmuş ama yatmadan hemen önce ve her gece mutlaka..1 ayda 4-5 kilo aldırıyormuş.
Ay varmiymis yeni hava alanindanCanlar Bakırköy’e de servis var direkt haberlerde servis noktalarını görünce direkt oraya var mı diye bakmıştım :)
Var canım var baktım özellikle zaten tek oraya var mı diye baktımAy varmiymis yeni hava alanindan