gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

trafiğin durumuna bağlı ben şimdi kafadan söylüyorum yaklaşık bir saatte havaalanından taksime gelse, taksim den bakırköyde en fazla yarımsaat sürer sürmez hatta trafik akıcıysa
Canım bu tarif söylediğin istanbul hava limanından mı yoksa sabihadan mı istanbul havalimanından bakırköye kaç dakikada gidebiliriz bilgin var mı ben internetten taksi fiyatlarına baktığımda 150 tl yazıyodu ist hv- bakırköy o zaman yaklaşık bir veya bir buçuk saat mi sürer

Canım bu tarif söylediğin istanbul hava limanından mı yoksa sabihadan mı istanbul havalimanından bakırköye kaç dakikada gidebiliriz bilgin var mı ben internetten taksi fiyatlarına baktığımda 150 tl yazıyodu ist hv- bakırköy o zaman yaklaşık bir veya bir buçuk saat mi sürer
Canim bunu sabiba icin demisti bi bucuk saat fln suruyomus bakirkoye yeni hava alani avrupa yakasindaymis bakirkoye nekadar suruyo bilmiyorum ama servisler varmis

Kızlar bugün operasyon geçireli 9 gün bitti. Aynı zamanda adetimin 5. günü. Yani operasyon geçirdikten 5 gün sonra adet oldum :KK43: simdi artık adetim bitmek üzere kahverengi akıntı geliyor hafif. Kokuda var sanki. Enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorum :KK43: ağrı da devam ediyor yani.. o kadar dikkat ettimki dışarda tuvalete bile girmedim mecbur kalmadıkça. Sabah akşam yıkama ve pansumanda kesinlikle aksatmadım. İlk üç gün antibiyotiği de kullandım. Yarın turgay hocayı arayacağım ama çok kafaya taktım. Enfeksiyon kapmış olsa dikişler tutmaz mı offf kızlar yardımm

X