- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.681
Ay iyi bari ya cok sevindim bu guzelVar canım var baktım özellikle zaten tek oraya var mı diye baktım
Haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay iyi bari ya cok sevindim bu guzelVar canım var baktım özellikle zaten tek oraya var mı diye baktım
Evet canım bende öyle hatırlıyorumTam bilen yok sanırım kızlar bi arkadaş servisler var çoğu yere demişti onu hatırlıyorum
Tamam canım teşekkür ederimyenihavaalanından Havaist otobüsleriyle bir çok ilçeye direk ulaşım var
Bakırköy merkezi biryer olduğu için ya direk içine gidyordur yada çok yakınından geçiyordur bindiğinizde sorabilirsniz
Ayy çok iyi bakırköy havaistlerle ne kadar sürer canım bilgin var mı ?kızlar bunu şimdi çektim havaistlerde istanbulkart geçiyormuş Eki Görüntüle 2256343
Evet canım bende gördüm ama ne kadar sürer ne kadar kolaylıkla olur bilmiyorum zaten gitmek için bahane başlı başına bir sıkıntı son kez sıkıntısız gidebilsem şu istanbulaCanim televizyonda gosterdiler servis oldugunu soyluyolardi cok fazla servisi var diyolardi
Canım bu tarif söylediğin istanbul hava limanından mı yoksa sabihadan mı istanbul havalimanından bakırköye kaç dakikada gidebiliriz bilgin var mı ben internetten taksi fiyatlarına baktığımda 150 tl yazıyodu ist hv- bakırköy o zaman yaklaşık bir veya bir buçuk saat mi sürertrafiğin durumuna bağlı ben şimdi kafadan söylüyorum yaklaşık bir saatte havaalanından taksime gelse, taksim den bakırköyde en fazla yarımsaat sürer sürmez hatta trafik akıcıysa
İnsallah gidersin canim bizde gitmeye caliscaz isteEvet canım bende gördüm ama ne kadar sürer ne kadar kolaylıkla olur bilmiyorum zaten gitmek için bahane başlı başına bir sıkıntı son kez sıkıntısız gidebilsem şu istanbula
Canim bunu sabiba icin demisti bi bucuk saat fln suruyomus bakirkoye yeni hava alani avrupa yakasindaymis bakirkoye nekadar suruyo bilmiyorum ama servisler varmisCanım bu tarif söylediğin istanbul hava limanından mı yoksa sabihadan mı istanbul havalimanından bakırköye kaç dakikada gidebiliriz bilgin var mı ben internetten taksi fiyatlarına baktığımda 150 tl yazıyodu ist hv- bakırköy o zaman yaklaşık bir veya bir buçuk saat mi sürer
Nerde cnm pütürlükselam kızlar bızım nelızle 4 ay olacak amelıyat olalı ama hala alt tarafta putrluk var nedendır o zamanla geer dedıler ama hala gecmedı sızınde oylemı
Nerde cnm pütürlük
Bende de var o bisey degil bisey olmazselam kızlar bızım nelızle 4 ay olacak amelıyat olalı ama hala alt tarafta putrluk var nedendır o zamanla geer dedıler ama hala gecmedı sızınde oylemı
canım alt taraftaa ozelden ben sana gonderıyımmNerde cnm pütürlük
canım ben senın attıgın resımlerde oyle puturluk goremedım hıcBende de var o bisey degil bisey olmaz
Nasil bi püturluk ben dokununca var su an bile.. foto atar misin bi bakimcanım ben senın attıgın resımlerde oyle puturluk goremedım hıc
İnşallah hepimiz gidebiliriz canım hangimiz önce gidersek birbirimizi bilgilendirelimİnsallah gidersin canim bizde gitmeye caliscaz iste
At bakalım cnmcanım alt taraftaa ozelden ben sana gonderıyımm
Nasıl bir pütürlük canım banada bir resim atarmısınselam kızlar bızım nelızle 4 ay olacak amelıyat olalı ama hala alt tarafta putrluk var nedendır o zamanla geer dedıler ama hala gecmedı sızınde oylemı
Tmm canım tşk ederm inş gidebiliriz öğrenirizCanim bunu sabiba icin demisti bi bucuk saat fln suruyomus bakirkoye yeni hava alani avrupa yakasindaymis bakirkoye nekadar suruyo bilmiyorum ama servisler varmis
İnsallah canim ya evet birbirimize haber verelim canimİnşallah hepimiz gidebiliriz canım hangimiz önce gidersek birbirimizi bilgilendirelim