- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.641
Canım öğrenirsen benide bilgilendirirmisin bende sormuştum cevap alamadım bende gitmeyi düşünüyorumKızlar yeni havaalanından ulaşım nasıl oluyo bilginiz var mı dahada uzaklaşmış galiba haritadan baktımda
Tam bilen yok sanırım kızlar bi arkadaş servisler var çoğu yere demişti onu hatırlıyorumCanım öğrenirsen benide bilgilendirirmisin bende sormuştum cevap alamadım bende gitmeyi düşünüyorum
Evet istanbulda yasayanlar da bilmiyomus da oğreneyim dönerim demisti galibaTam bilen yok sanırım kızlar bi arkadaş servisler var çoğu yere demişti onu hatırlıyorum
Canım öğrenirsen benide bilgilendirirmisin bende sormuştum cevap alamadım bende gitmeyi düşünüyorum
Kuzum aman dikkat et geçmişi temizle sürekli bu sayfadanda çıkış yap sürekli açık kalmasın onun dışında ne anlcak kuzum hiç olmadı ilk kontrole fln yalnız gidersin.canm. Birde bende o sayfaya katılmak istyrm da napcamKizlar ben artik kesin actrmiyorum parami harcamak zorundayim cok nasraf var is de bulamadim.. insallah doktora gidince falan bi problem olmaz dua edelim birbirimize.. eger cok stres olursam da ben normal dogum istemiyorum diye alttan muayene ettirmem ya da yalniz giderim doktora napim..
Allahim yardim etsin her an tetikteyim esim bisey anlicak diye böyle nasil omür geccek bilmiyorum insallah bi yerde patlak vermez telefonumu eline alsa panik oluyorum.
Cnm eşin nasıl birsey anlasın ki görüntüden dolayı mı diyorsunKizlar ben artik kesin actrmiyorum parami harcamak zorundayim cok nasraf var is de bulamadim.. insallah doktora gidince falan bi problem olmaz dua edelim birbirimize.. eger cok stres olursam da ben normal dogum istemiyorum diye alttan muayene ettirmem ya da yalniz giderim doktora napim..
Allahim yardim etsin her an tetikteyim esim bisey anlicak diye böyle nasil omür geccek bilmiyorum insallah bi yerde patlak vermez telefonumu eline alsa panik oluyorum.
Gidilir cnm merak etme bakHızlı trende aklımdan geçiyor ama 4 buçuk saat ya bide belirli saatlerde galiba kaldık valla kontrole gidemiyoruz
Canim etiketliyim ben seni gel.Kuzum aman dikkat et geçmişi temizle sürekli bu sayfadanda çıkış yap sürekli açık kalmasın onun dışında ne anlcak kuzum hiç olmadı ilk kontrole fln yalnız gidersin.canm. Birde bende o sayfaya katılmak istyrm da napcam
Hayir canim goruntuden anlamaz da ne bilim telde falan bisey gorur die temiz su an tel ama iste paranoyak oldum.Cnm eşin nasıl birsey anlasın ki görüntüden dolayı mı diyorsun
Canim televizyonda gosterdiler servis oldugunu soyluyolardi cok fazla servisi var diyolardiCanım öğrenirsen benide bilgilendirirmisin bende sormuştum cevap alamadım bende gitmeyi düşünüyorum
Kuzum sen korkma niye korkuyosun benim bi cok arkadasim dogum yapti alttan muayenede kesinlikle esi iceri almiyo doktorKizlar ben artik kesin actrmiyorum parami harcamak zorundayim cok nasraf var is de bulamadim.. insallah doktora gidince falan bi problem olmaz dua edelim birbirimize.. eger cok stres olursam da ben normal dogum istemiyorum diye alttan muayene ettirmem ya da yalniz giderim doktora napim..
Canim televizyonda gosterdiler servis oldugunu soyluyolardi cok fazla servisi var diyolardi
Himm anladim canim ya en mantiklisi diger hava alani benim icin yaservis dedikleri havaistler canım
Evet canim sukur zaman gectikce icim rahatliyoKuzum sen korkma niye korkuyosun benim bi cok arkadasim dogum yapti alttan muayenede kesinlikle esi iceri almiyo doktor
Himm anladim canim ya en mantiklisi diger hava alani benim icin ya
Dahada iyi olcaksin insallah canimEvet canim sukur zaman gectikce icim rahatliyo