gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canım öğrenirsen benide bilgilendirirmisin bende sormuştum cevap alamadım bende gitmeyi düşünüyorum

yenihavaalanından Havaist otobüsleriyle bir çok ilçeye direk ulaşım var
Bakırköy merkezi biryer olduğu için ya direk içine gidyordur yada çok yakınından geçiyordur bindiğinizde sorabilirsniz

şuan için en kolay ve ekonomik ulaşım Havaist’ler
Belediye otobüsleride koymuşlar akbilke çalışam ama daha yeni olduğundan kimse bilmiyor numaralarını yada son çare taksi ama ben havaist kullanmanızı tavsiye ederim

Kizlar ben artik kesin actrmiyorum parami harcamak zorundayim cok nasraf var is de bulamadim.. insallah doktora gidince falan bi problem olmaz dua edelim birbirimize.. eger cok stres olursam da ben normal dogum istemiyorum diye alttan muayene ettirmem ya da yalniz giderim doktora napim..
Allahim yardim etsin her an tetikteyim esim bisey anlicak diye böyle nasil omür geccek bilmiyorum insallah bi yerde patlak vermez telefonumu eline alsa panik oluyorum.

Kizlar ben artik kesin actrmiyorum parami harcamak zorundayim cok nasraf var is de bulamadim.. insallah doktora gidince falan bi problem olmaz dua edelim birbirimize.. eger cok stres olursam da ben normal dogum istemiyorum diye alttan muayene ettirmem ya da yalniz giderim doktora napim..
Allahim yardim etsin her an tetikteyim esim bisey anlicak diye böyle nasil omür geccek bilmiyorum insallah bi yerde patlak vermez telefonumu eline alsa panik oluyorum.
Kuzum aman dikkat et geçmişi temizle sürekli bu sayfadanda çıkış yap sürekli açık kalmasın onun dışında ne anlcak kuzum hiç olmadı ilk kontrole fln yalnız gidersin.canm. Birde bende o sayfaya katılmak istyrm da napcam

Cnm eşin nasıl birsey anlasın ki görüntüden dolayı mı diyorsun

Hızlı trende aklımdan geçiyor ama 4 buçuk saat ya bide belirli saatlerde galiba kaldık valla kontrole gidemiyoruz
Gidilir cnm merak etme bak cicek12345 cicek12345 anlattı bildiği kadarıyla bir de doktorların asistanlarını arayıp sorun nasıl gelcez diye onalr elbet anlatır bence şehir dışından bir sürü giden oluyordur

kızlar bunu şimdi çektim havaistlerde istanbulkart geçiyormuş
D808B085-14B1-4EE9-B36A-3881D63681C7.jpeg

Kuzum aman dikkat et geçmişi temizle sürekli bu sayfadanda çıkış yap sürekli açık kalmasın onun dışında ne anlcak kuzum hiç olmadı ilk kontrole fln yalnız gidersin.canm. Birde bende o sayfaya katılmak istyrm da napcam
Canim etiketliyim ben seni gel.
Cnm eşin nasıl birsey anlasın ki görüntüden dolayı mı diyorsun
Hayir canim goruntuden anlamaz da ne bilim telde falan bisey gorur die temiz su an tel ama iste paranoyak oldum.

Kuzum sen korkma niye korkuyosun benim bi cok arkadasim dogum yapti alttan muayenede kesinlikle esi iceri almiyo doktor

X