-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.621
Ay ne guzel ya kilo almak cok zor bisey ya catlayana kadar yemek lazim heraldeCanim sizin icin de oluyo program diyetisyenler veriyo aslinda bi kere benim arkadasima vermisti kahvaltida bal ceviz falan vardi anladigim kadaryla hem kalorisi yuksek hemde besin degeri yuksek besinlerle kilo aliyosun..
Ahh keske benim öyle olsa benimle takil bir haftada alirsin
Hadi ya kuzum ben cok zayiftim 49 kilo flndiim aldim zorla ama ama bi bes kilo daha almam lazin bebe biskuvisini ben denemistim bende ise yaramadi cocuk mamasimi alsak acabaBende aynı şekildeyim canım. Yatmadan önce bebe bisküvisi ve süte başladım iki gündürbakalım alabilecekmiyim..baya ayda 4-5 kilo alanlar olmuş
İyiyim allaha sukur bende canim evet canim etki ediyo insallah hepimiz icin iyi olsun hersey canim hakkettik hepimizCok sukur kuzum sen nasilsin?
İyi ilaclara da sevindim etki etmesine canim daha da iyi olcak insallah hersey
Biskuviyi sureklimi devam etmek lazim acaba ben devam etmemistim bi paket kullandim bisey olmuyo galiba diye biraktim bide bebek mamalari cok aldiriyomusEvet arkadasim da yapiyodu onu ama devam etmiyodu.. sizin hataniz ordami acaba sürekli yapmiyosunuz kız yiyin iste baklava börek anaa kilo almayi da ögretcez bunlara
Ozellikle gece yatmadan abanin
Canim bi surup var cok fazla istah aciyo ben kullanmistim bi ara bana o aldirmisti cok zayiftim ben surekli yiyodum ama adini soylemek dogru olurmu bilmiyorum bende bi yan etki olmamistiAh canım ah istah yokki bir anda 10 kilo verdim ben stresten dolayı. Yani hic bişeyi seve seve yemiyorum, yaşamak için yiyorum sadeceama yatmadan önce bebe mamasında istikrarlı olcam bakalım işe yarıcakmı
Ben de ben de ama almak istediğim yere gitmiyor farklı yere gidiyo gel biz de bişiler yapalımSiz zayiflamaya calisiyosunuz ben 5 kilo almaya calisiyorum olmuyo bi turlu olmuyo
Oyle yapıyorum cnmİnsallah daha iyi olursun bebegim kendini hazirliklara ver bak balayi oteli falan arastr kafan dagilsin
Aaa o işe yarıyor muymuşAh canım ah istah yokki bir anda 10 kilo verdim ben stresten dolayı. Yani hic bişeyi seve seve yemiyorum, yaşamak için yiyorum sadeceama yatmadan önce bebe mamasında istikrarlı olcam bakalım işe yarıcakmı
Cok şükür cnm sen nasılsınKıslarrrrrrrr napiyosunuz nasilsiniz
Ben 42 yim eridim bittimHadi ya kuzum ben cok zayiftim 49 kilo flndiim aldim zorla ama ama bi bes kilo daha almam lazin bebe biskuvisini ben denemistim bende ise yaramadi cocuk mamasimi alsak acaba
Canım şurubu biliyorum sanırım ama dışardan öyle bi destek almak istemiyorum yeterince ilaç kullanıyorum biraz doğal olsun istiyorumki sonra hemen geri vermiyimCanim bi surup var cok fazla istah aciyo ben kullanmistim bi ara bana o aldirmisti cok zayiftim ben surekli yiyodum ama adini soylemek dogru olurmu bilmiyorum bende bi yan etki olmamisti
Evet canım burda yazanlar olmuş ama yatmadan hemen önce ve her gece mutlaka..1 ayda 4-5 kilo aldırıyormuş.Aaa o işe yarıyor muymuş
Anladım cnm cok Sagol birseyler öğrenirseniz başka haber verin yine kızlarBen 42 yim eridim bittim
Canım şurubu biliyorum sanırım ama dışardan öyle bi destek almak istemiyorum yeterince ilaç kullanıyorum biraz doğal olsun istiyorumki sonra hemen geri vermiyim
Evet canım burda yazanlar olmuş ama yatmadan hemen önce ve her gece mutlaka..1 ayda 4-5 kilo aldırıyormuş.
Biskuviyi sureklimi devam etmek lazim acaba ben devam etmemistim bi paket kullandim bisey olmuyo galiba diye biraktim bide bebek mamalari cok aldiriyomus
Gel yer degiselim bak gör 2 gün icinde nasil aliyosun kiloAy ne guzel ya kilo almak cok zor bisey ya catlayana kadar yemek lazim heralde
Bir de bana abur cuburu kesme yöntemleri söyleyin kızlar direk şeker yağ yapıyo vücutta cok sağlıksız oluyor boyle oluncaGel yer degiselim bak gör 2 gün icinde nasil aliyosun kilokiz bi tuzlu bi tatli yiyin öyle olunca baymiyo eskiden bende öyle yapardim aaahh o cici bebe biskuvusune falan bayilirim bayilirim bana ver süte katip katip 3 ögün yerim valla tatliya duskunum. Ye onu sen devam et o kesin etki eder.
Ben cok sukur iradeliyim artik da yesem de az yiyorum nefsimi körlüyo
Ben gömüyorum da oyle de olmuyo işte cnm sağlıksız beslenme oluyo ve yağ olarak birikiyor vücutta bunu da sağlıklı beslenerek yapıp ondan sonra gommek lazım sağlıklı kilo almak adınacanım patatesler falan yesenize ya ahh bende yerinizde olsam neler gömerdim :)
troidler hızlı çalışıncada kilo alamıyorsun canım
Benimde hizli calisiyo cok zor kilo aliyorum canim o yuzden yacanım patatesler falan yesenize ya ahh bende yerinizde olsam neler gömerdim :)
troidler hızlı çalışıncada kilo alamıyorsun canım
Kiz bende tatliyi cok seviyorum ay bide cips tuzlu cekirdek of of insanin cani herseyi cekiyo ben yine alayim o biskuvidende devam edeyim ya ay ne guzel yer degistirelim seninleGel yer degiselim bak gör 2 gün icinde nasil aliyosun kilokiz bi tuzlu bi tatli yiyin öyle olunca baymiyo eskiden bende öyle yapardim aaahh o cici bebe biskuvusune falan bayilirim bayilirim bana ver süte katip katip 3 ögün yerim valla tatliya duskunum. Ye onu sen devam et o kesin etki eder.
Ben cok sukur iradeliyim artik da yesem de az yiyorum nefsimi körlüyo
Ac kalinca saldirirsin ara ogunlerde abur cubur yerine turk kahvesi elma yesil cay tarzi beslen canim daha az cekio benim artik bide eve almamak en guzel yontemBir de bana abur cuburu kesme yöntemleri söyleyin kızlar direk şeker yağ yapıyo vücutta cok sağlıksız oluyor boyle olunca