gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ay ne guzel ya kilo almak cok zor bisey ya catlayana kadar yemek lazim heralde

Bende aynı şekildeyim canım. Yatmadan önce bebe bisküvisi ve süte başladım iki gündür bakalım alabilecekmiyim..baya ayda 4-5 kilo alanlar olmuş
Hadi ya kuzum ben cok zayiftim 49 kilo flndiim aldim zorla ama ama bi bes kilo daha almam lazin bebe biskuvisini ben denemistim bende ise yaramadi cocuk mamasimi alsak acaba

Evet arkadasim da yapiyodu onu ama devam etmiyodu.. sizin hataniz ordami acaba sürekli yapmiyosunuz kız yiyin iste baklava börek anaa kilo almayi da ögretcez bunlara
Ozellikle gece yatmadan abanin
Biskuviyi sureklimi devam etmek lazim acaba ben devam etmemistim bi paket kullandim bisey olmuyo galiba diye biraktim bide bebek mamalari cok aldiriyomus

Ah canım ah istah yokki bir anda 10 kilo verdim ben stresten dolayı. Yani hic bişeyi seve seve yemiyorum, yaşamak için yiyorum sadece ama yatmadan önce bebe mamasında istikrarlı olcam bakalım işe yarıcakmı
Canim bi surup var cok fazla istah aciyo ben kullanmistim bi ara bana o aldirmisti cok zayiftim ben surekli yiyodum ama adini soylemek dogru olurmu bilmiyorum bende bi yan etki olmamisti

Hadi ya kuzum ben cok zayiftim 49 kilo flndiim aldim zorla ama ama bi bes kilo daha almam lazin bebe biskuvisini ben denemistim bende ise yaramadi cocuk mamasimi alsak acaba
Ben 42 yim eridim bittim
Canim bi surup var cok fazla istah aciyo ben kullanmistim bi ara bana o aldirmisti cok zayiftim ben surekli yiyodum ama adini soylemek dogru olurmu bilmiyorum bende bi yan etki olmamisti
Canım şurubu biliyorum sanırım ama dışardan öyle bi destek almak istemiyorum yeterince ilaç kullanıyorum biraz doğal olsun istiyorumki sonra hemen geri vermiyim
Aaa o işe yarıyor muymuş
Evet canım burda yazanlar olmuş ama yatmadan hemen önce ve her gece mutlaka..1 ayda 4-5 kilo aldırıyormuş.

Anladım cnm cok Sagol birseyler öğrenirseniz başka haber verin yine kızlar

Biskuviyi sureklimi devam etmek lazim acaba ben devam etmemistim bi paket kullandim bisey olmuyo galiba diye biraktim bide bebek mamalari cok aldiriyomus

canım patatesler falan yesenize ya ahh bende yerinizde olsam neler gömerdim :)
troidler hızlı çalışıncada kilo alamıyorsun canım

Ay ne guzel ya kilo almak cok zor bisey ya catlayana kadar yemek lazim heralde
Gel yer degiselim bak gör 2 gün icinde nasil aliyosun kilo kiz bi tuzlu bi tatli yiyin öyle olunca baymiyo eskiden bende öyle yapardim aaahh o cici bebe biskuvusune falan bayilirim bayilirim bana ver süte katip katip 3 ögün yerim valla tatliya duskunum. Ye onu sen devam et o kesin etki eder.
Ben cok sukur iradeliyim artik da yesem de az yiyorum nefsimi körlüyo

Bir de bana abur cuburu kesme yöntemleri söyleyin kızlar direk şeker yağ yapıyo vücutta cok sağlıksız oluyor boyle olunca

canım patatesler falan yesenize ya ahh bende yerinizde olsam neler gömerdim :)
troidler hızlı çalışıncada kilo alamıyorsun canım
Ben gömüyorum da oyle de olmuyo işte cnm sağlıksız beslenme oluyo ve yağ olarak birikiyor vücutta bunu da sağlıklı beslenerek yapıp ondan sonra gommek lazım sağlıklı kilo almak adına

Kiz bende tatliyi cok seviyorum ay bide cips tuzlu cekirdek of of insanin cani herseyi cekiyo ben yine alayim o biskuvidende devam edeyim ya ay ne guzel yer degistirelim seninle

Bir de bana abur cuburu kesme yöntemleri söyleyin kızlar direk şeker yağ yapıyo vücutta cok sağlıksız oluyor boyle olunca
Ac kalinca saldirirsin ara ogunlerde abur cubur yerine turk kahvesi elma yesil cay tarzi beslen canim daha az cekio benim artik bide eve almamak en guzel yontem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…