- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.701
Canım enfeksiyonu o akıntıdan anlamazsın koku olması normal şu dönemde. Normal akıntında eğer koku olursa renk biçim değişikliği olursa o Zaman enfeksiyondan bahsedilir canım. Regl kanı koku yapar son günler de olsaKızlar bugün operasyon geçireli 9 gün bitti. Aynı zamanda adetimin 5. günü. Yani operasyon geçirdikten 5 gün sonra adet oldumsimdi artık adetim bitmek üzere kahverengi akıntı geliyor hafif. Kokuda var sanki. Enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorum ağrı da devam ediyor yani.. o kadar dikkat ettimki dışarda tuvalete bile girmedim mecbur kalmadıkça. Sabah akşam yıkama ve pansumanda kesinlikle aksatmadım. İlk üç gün antibiyotiği de kullandım. Yarın turgay hocayı arayacağım ama çok kafaya taktım. Enfeksiyon kapmış olsa dikişler tutmaz mı offf kızlar yardımm
Regl döneminde zaten bi koku olur cnm korkma bence bak ne güzel dikkat etmişsin bence bir sorun yokturKızlar bugün operasyon geçireli 9 gün bitti. Aynı zamanda adetimin 5. günü. Yani operasyon geçirdikten 5 gün sonra adet oldumsimdi artık adetim bitmek üzere kahverengi akıntı geliyor hafif. Kokuda var sanki. Enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorum ağrı da devam ediyor yani.. o kadar dikkat ettimki dışarda tuvalete bile girmedim mecbur kalmadıkça. Sabah akşam yıkama ve pansumanda kesinlikle aksatmadım. İlk üç gün antibiyotiği de kullandım. Yarın turgay hocayı arayacağım ama çok kafaya taktım. Enfeksiyon kapmış olsa dikişler tutmaz mı offf kızlar yardımm
Ayy canım içime su serptin ya sağolCanım enfeksiyonu o akıntıdan anlamazsın koku olması normal şu dönemde. Normal akıntında eğer koku olursa renk biçim değişikliği olursa o Zaman enfeksiyondan bahsedilir canım. Regl kanı koku yapar son günler de olsa
Bitmek üzere ama olur dimi ya olurRegl döneminde zaten bi koku olur cnm korkma bence bak ne güzel dikkat etmişsin bence bir sorun yoktur
Merak etme canım içini ferah tut enfeksiyon kapmış olamaz bu kadar dikkat ettiysen ne kadar olumsuzu düşünürsen o kadar sonuçlarıda olumsuz oluyoKızlar bugün operasyon geçireli 9 gün bitti. Aynı zamanda adetimin 5. günü. Yani operasyon geçirdikten 5 gün sonra adet oldumsimdi artık adetim bitmek üzere kahverengi akıntı geliyor hafif. Kokuda var sanki. Enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorum ağrı da devam ediyor yani.. o kadar dikkat ettimki dışarda tuvalete bile girmedim mecbur kalmadıkça. Sabah akşam yıkama ve pansumanda kesinlikle aksatmadım. İlk üç gün antibiyotiği de kullandım. Yarın turgay hocayı arayacağım ama çok kafaya taktım. Enfeksiyon kapmış olsa dikişler tutmaz mı offf kızlar yardımm
Teşekkür ederim canım turgay hoca ile görüştüm oda dedi bu kadar dikkat ettiysen enfeksiyon kapmış olamazsın. Ağrılar devam edecektir 3 hafta boyunca dedi. Sizlerinde desteğiyle rahatladım biraz olsun. Yani coğu kişi cok kolay atlatmış her arıza beni buluyor o yüzden şüphe duydumMerak etme canım içini ferah tut enfeksiyon kapmış olamaz bu kadar dikkat ettiysen ne kadar olumsuzu düşünürsen o kadar sonuçlarıda olumsuz oluyo
Bende çok zor atlattım cnm halada şüpheliyim tuttu mu diye 2 ay olacak benimTeşekkür ederim canım turgay hoca ile görüştüm oda dedi bu kadar dikkat ettiysen enfeksiyon kapmış olamazsın. Ağrılar devam edecektir 3 hafta boyunca dedi. Sizlerinde desteğiyle rahatladım biraz olsun. Yani coğu kişi cok kolay atlatmış her arıza beni buluyor o yüzden şüphe duydum
Canim antibiyotigi neden uc gun kullandin bitene kada kullanmak lazim canim koku enfeksiyon kapinca akintida daha agir bi koku olurs sanmiyorum enfeksiyon kaptgini batikonda zaten enfeksiyon kapma diye sanmiyorum enfeksiyon kaptigini akinti normal amaKızlar bugün operasyon geçireli 9 gün bitti. Aynı zamanda adetimin 5. günü. Yani operasyon geçirdikten 5 gün sonra adet oldumsimdi artık adetim bitmek üzere kahverengi akıntı geliyor hafif. Kokuda var sanki. Enfeksiyon kapmış olmaktan korkuyorum ağrı da devam ediyor yani.. o kadar dikkat ettimki dışarda tuvalete bile girmedim mecbur kalmadıkça. Sabah akşam yıkama ve pansumanda kesinlikle aksatmadım. İlk üç gün antibiyotiği de kullandım. Yarın turgay hocayı arayacağım ama çok kafaya taktım. Enfeksiyon kapmış olsa dikişler tutmaz mı offf kızlar yardımm
Servis varmis canim taksime taksimden bakirkoyede dolmus otobuse varmisSabihadan metro yok galiba dimi ordada servisler mi var acaba
Ben bilmiyorum malesefKızlar istanbulda iyi falcı yada yıldızname bakan birini biliyormusunuz
Rahatlamana sevindim canım korkma hiç birşey olmaz inşallahTeşekkür ederim canım turgay hoca ile görüştüm oda dedi bu kadar dikkat ettiysen enfeksiyon kapmış olamazsın. Ağrılar devam edecektir 3 hafta boyunca dedi. Sizlerinde desteğiyle rahatladım biraz olsun. Yani coğu kişi cok kolay atlatmış her arıza beni buluyor o yüzden şüphe duydum
Canım 3 günlük antibiyotik zaten size farklı verildi sanırımCanim antibiyotigi neden uc gun kullandin bitene kada kullanmak lazim canim koku enfeksiyon kapinca akintida daha agir bi koku olurs sanmiyorum enfeksiyon kaptgini batikonda zaten enfeksiyon kapma diye sanmiyorum enfeksiyon kaptigini akinti normal ama
Anladım canım insan kontrole gidene kadar kan ağlıyor vallaBende çok zor atlattım cnm halada şüpheliyim tuttu mu diye 2 ay olacak benim
Himm anladim canim bizimki coktuda iyi olmana sevindim canimCanım 3 günlük antibiyotik zaten size farklı verildi sanırımteşekkür ederim yorumlarınız rahatlatıyor