gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

kızlar birşey söyleyeceğim ben eski sevgilimin fotoğrafını gördüm gördüğüm andan beridir kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor içim inanaılmaz huzursuz sakinleştiremiyorum da ne yapsam bilmiyorum
Normal degil mi cnm oyle olması hemen hissizleşemiyor insan ama zamanla daha iyi olacaksın inş dua et hep

Yarin kilo bildirimi gunu bakalm gorcez :) iyi gidiyo kuzum sukur ac kalmadan zayifliyorum gerckten.
Asıl sen nasilsin sen anlat ilaclar iyi geliyomu

canım o sayfaları demişsin ama bende bulamadım bulsam katılacağımda
bende kendi yöntemimle başladım bakalım inşallah verebilirim

Kizlar katilmak isteyenler takim kaptanim arkadaslarin gelebilirler direkt bizim takima diyo. Gelin kız 6. Takimdayim bana yazin gelmek isteyenler bulamazsaniz yine etiketliyim :)

Nasıl gidiyo cnm adapte olmuşsun gibi geldi bana iyi sanırım
Cok iyi gidiyo sükür canim ya baya mutsuzdum nasil kurtulcam diye ama yiyerek veriyorum gercekten saglikli yeme aliskanligi kazandim gibi bisey..
2 kilo gitti ac kalmadan..

Bide kafam da dagildi iyi oldu.. bana da ugras oldu.. sen nasilsin

Cok iyi gidiyo sükür canim ya baya mutsuzdum nasil kurtulcam diye ama yiyerek veriyorum gercekten saglikli yeme aliskanligi kazandim gibi bisey..

Bazen cok iyi gibi hissediyorum bazen de dip oluyor işte sanırım bu süreç boyle geçecek

Nasil yiyerek veriyosun canim kalorisi az seylermi yiyosun

Siz zayiflamaya calisiyosunuz ben 5 kilo almaya calisiyorum olmuyo bi turlu olmuyo
Canim sizin icin de oluyo program diyetisyenler veriyo aslinda bi kere benim arkadasima vermisti kahvaltida bal ceviz falan vardi anladigim kadaryla hem kalorisi yuksek hemde besin degeri yuksek besinlerle kilo aliyosun..
Ahh keske benim öyle olsa benimle takil bir haftada alirsin

Bende aynı şekildeyim canım. Yatmadan önce bebe bisküvisi ve süte başladım iki gündür bakalım alabilecekmiyim..baya ayda 4-5 kilo alanlar olmuş
Evet arkadasim da yapiyodu onu ama devam etmiyodu.. sizin hataniz ordami acaba sürekli yapmiyosunuz kız yiyin iste baklava börek anaa kilo almayi da ögretcez bunlara
Ozellikle gece yatmadan abanin

Evet arkadasim da yapiyodu onu ama devam etmiyodu.. sizin hataniz ordami acaba sürekli yapmiyosunuz kız yiyin iste baklava börek anaa kilo almayi da ögretcez bunlara
Ozellikle gece yatmadan abanin
Ah canım ah istah yokki bir anda 10 kilo verdim ben stresten dolayı. Yani hic bişeyi seve seve yemiyorum, yaşamak için yiyorum sadece ama yatmadan önce bebe mamasında istikrarlı olcam bakalım işe yarıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…