- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.601
Normal degil mi cnm oyle olması hemen hissizleşemiyor insan ama zamanla daha iyi olacaksın inş dua et hepkızlar birşey söyleyeceğim ben eski sevgilimin fotoğrafını gördüm gördüğüm andan beridir kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor içim inanaılmaz huzursuz sakinleştiremiyorum da ne yapsam bilmiyorum
Yarin kilo bildirimi gunu bakalm gorcez :) iyi gidiyo kuzum sukur ac kalmadan zayifliyorum gerckten.
Asıl sen nasilsin sen anlat ilaclar iyi geliyomu
İnşallah düzelir her şey hepimizin hayatındaİnsallah dusundugun gibi olur hayatini yoluna sokarsin canim issizsilikte zor ya
Etiketliyorum canim oraya yaz bende katilmak istiyorum diye seni alirlar bi takimacanım o sayfaları demişsin ama bende bulamadım bulsam katılacağımda
bende kendi yöntemimle başladım bakalım inşallah verebilirim
Nasıl gidiyo cnm adapte olmuşsun gibi geldi bana iyi sanırımKizlar katilmak isteyenler takim kaptanim arkadaslarin gelebilirler direkt bizim takima diyo. Gelin kız 6. Takimdayim bana yazin gelmek isteyenler bulamazsaniz yine etiketliyim :)
Cok iyi gidiyo sükür canim ya baya mutsuzdum nasil kurtulcam diye ama yiyerek veriyorum gercekten saglikli yeme aliskanligi kazandim gibi bisey..Nasıl gidiyo cnm adapte olmuşsun gibi geldi bana iyi sanırım
Bazen cok iyi gibi hissediyorum bazen de dip oluyor işte sanırım bu süreç boyle geçecekCok iyi gidiyo sükür canim ya baya mutsuzdum nasil kurtulcam diye ama yiyerek veriyorum gercekten saglikli yeme aliskanligi kazandim gibi bisey..
2 kilo gitti ac kalmadan..
Bide kafam da dagildi iyi oldu.. bana da ugras oldu.. sen nasilsin
Aferim kiz sana dedin dedin basariyosunYarin kilo bildirimi gunu bakalm gorcez :) iyi gidiyo kuzum sukur ac kalmadan zayifliyorum gerckten.
Asıl sen nasilsin sen anlat ilaclar iyi geliyomu
Nasil yiyerek veriyosun canim kalorisi az seylermi yiyosunCok iyi gidiyo sükür canim ya baya mutsuzdum nasil kurtulcam diye ama yiyerek veriyorum gercekten saglikli yeme aliskanligi kazandim gibi bisey..
2 kilo gitti ac kalmadan..
Bide kafam da dagildi iyi oldu.. bana da ugras oldu.. sen nasilsin
Canim 3 ara ögün 3 ana ögün yiyorum bide mesela dün pasta yemistim o yüzden aksam yemekte ekmek yemedim bunun gibi dengeliyorumNasil yiyerek veriyosun canim kalorisi az seylermi yiyosun
Canim sizin icin de oluyo program diyetisyenler veriyo aslinda bi kere benim arkadasima vermisti kahvaltida bal ceviz falan vardi anladigim kadaryla hem kalorisi yuksek hemde besin degeri yuksek besinlerle kilo aliyosun..Siz zayiflamaya calisiyosunuz ben 5 kilo almaya calisiyorum olmuyo bi turlu olmuyo
İnsallah daha iyi olursun bebegim kendini hazirliklara ver bak balayi oteli falan arastr kafan dagilsinBazen cok iyi gibi hissediyorum bazen de dip oluyor işte sanırım bu süreç boyle geçecek
Bende aynı şekildeyim canım. Yatmadan önce bebe bisküvisi ve süte başladım iki gündürSiz zayiflamaya calisiyosunuz ben 5 kilo almaya calisiyorum olmuyo bi turlu olmuyo
Cok sukur kuzum sen nasilsin?Kıslarrrrrrrr napiyosunuz nasilsiniz
Evet arkadasim da yapiyodu onu ama devam etmiyodu.. sizin hataniz ordami acaba sürekli yapmiyosunuz kız yiyin iste baklava börek anaa kilo almayi da ögretcez bunlaraBende aynı şekildeyim canım. Yatmadan önce bebe bisküvisi ve süte başladım iki gündürbakalım alabilecekmiyim..baya ayda 4-5 kilo alanlar olmuş
Ah canım ah istah yokki bir anda 10 kilo verdim ben stresten dolayı. Yani hic bişeyi seve seve yemiyorum, yaşamak için yiyorum sadeceEvet arkadasim da yapiyodu onu ama devam etmiyodu.. sizin hataniz ordami acaba sürekli yapmiyosunuz kız yiyin iste baklava börek anaa kilo almayi da ögretcez bunlara
Ozellikle gece yatmadan abanin
Himm dengeliyosun anladim simdiCanim 3 ara ögün 3 ana ögün yiyorum bide mesela dün pasta yemistim o yüzden aksam yemekte ekmek yemedim bunun gibi dengeliyorum