- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.581
Ya kuzum benim yine zihnim şekille bozuk ara ara düzeliyorum orası da düzeliyor sonra yine kötü bu çok saçma değil mi
hamd olsun uğraşıyoruz işteBenden deBogazmanzarasi gibi :) sen nasılsın canım
Kız takma manken degiliz yani dört dörtluk bi vucudumuz olamaz.. kusurlarimiz var tabiki olcak da insaniz bunu böyle kabul etmelisin bende begenmiyorum ama napim :) ona estetik yaptrcagima giderim psikologa veririm o parayi bari kafami duzeltsinYa kuzum benim yine zihnim şekille bozuk ara ara düzeliyorum orası da düzeliyor sonra yine kötü bu çok saçma değil miharikasın kilo olayına sevindim kendini artık iyi hissediyorsundur bu çok iyi :)
Allah seni yaKız takma manken degiliz yani dört dörtluk bi vucudumuz olamaz.. kusurlarimiz var tabiki olcak da insaniz bunu böyle kabul etmelisin bende begenmiyorum ama napim :) ona estetik yaptrcagima giderim psikologa veririm o parayi bari kafami duzeltsin
Tabi canm zaten biraz da ondan takiliyoruz o bolgemize biliyo musun.. su an az da olsa kafam rahatladigi icin takmamaya basladim sizde öyle olcaksinz bak gör..Allah seni yadeğil mi :) aslında en çok ihtiyaç duyduğumuz o
İnşallah canım yaaa o güven önemli ciddenTabi canm zaten biraz da ondan takiliyoruz o bolgemize biliyo musun.. su an az da olsa kafam rahatladigi icin takmamaya basladim sizde öyle olcaksinz bak gör..
Cunku bi erkek dmez ayy bu ne cirkin ben bunnla yasayamam seni sevmiyorum artik falanevlenince az cok kendine guvenin gelir.
Şuan en son takman gereken şeyi takıp bir de bunu dert etme cnm kendineYa kuzum benim yine zihnim şekille bozuk ara ara düzeliyorum orası da düzeliyor sonra yine kötü bu çok saçma değil miharikasın kilo olayına sevindim kendini artık iyi hissediyorsundur bu çok iyi :)
Kuzum işte psikoloji öyle bir şey ki ufacık alakasız bir şeyi bile buna bağlıyor... dibe battıkça batıyorum sanki ruhen. Aslında önemli değil ama işteŞuan en son takman gereken şeyi takıp bir de bunu dert etme cnm kendine
Canim zaten kilo vermeye basladim.. burdaki diyet takimlarina katildim cok guzel sistmleri tavsiye ederim..canım evde mekik falan çekiyor musun ya bende evde çalışmaya başlayacağım da birşey olur diye cesaret edemiyorum şu günlerdeBogazmanzarasi daha evvel evdeki mekiklerin çok faydasını gördüm bu arada
İnsallah dusundugun gibi olur hayatini yoluna sokarsin canim issizsilikte zor yaUzun süredir erteleyelim diye konuşuyorum canlar ondan diyemiyorum şimdi de kendi dayanamayıp tekrar açar belki :/ biran önce ben de kurtulmak istiyorum ama işte param hazır olmadı ya ondan da biraz kaynaklı güvende hissetmiyorum kendimi işim de yok malum. Abimi özele ikna ettim gibi bakalım belki işi ayarlarım en azından düğüne kadar özelde olsam o da yeter
Selam canim iyiyiz ayni sen nasilsinkızlar selam nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Kuzum sen nerelerdesin gorunmuyosun bu araİnsallah dusundugun gibi olur hayatini yoluna sokarsin canim issizsilikte zor ya
Canim evet internetim azdi giremiyodum ya napiyonuz nasilsiniz soyle bakalim diyet nasil gidiyo kac kilo gittiKuzum sen nerelerdesin gorunmuyosun bu ara
Ah kuzum ya sevgi oyle bisey insan bi anda unutamiyokızlar birşey söyleyeceğim ben eski sevgilimin fotoğrafını gördüm gördüğüm andan beridir kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor içim inanaılmaz huzursuz sakinleştiremiyorum da ne yapsam bilmiyorum
Yarin kilo bildirimi gunu bakalm gorcez :) iyi gidiyo kuzum sukur ac kalmadan zayifliyorum gerckten.Canim evet internetim azdi giremiyodum ya napiyonuz nasilsiniz soyle bakalim diyet nasil gidiyo kac kilo gitti