gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ya kuzum benim yine zihnim şekille bozuk ara ara düzeliyorum orası da düzeliyor sonra yine kötü bu çok saçma değil mi harikasın kilo olayına sevindim kendini artık iyi hissediyorsundur bu çok iyi :)

Ya kuzum benim yine zihnim şekille bozuk ara ara düzeliyorum orası da düzeliyor sonra yine kötü bu çok saçma değil mi harikasın kilo olayına sevindim kendini artık iyi hissediyorsundur bu çok iyi :)
Kız takma manken degiliz yani dört dörtluk bi vucudumuz olamaz.. kusurlarimiz var tabiki olcak da insaniz bunu böyle kabul etmelisin bende begenmiyorum ama napim :) ona estetik yaptrcagima giderim psikologa veririm o parayi bari kafami duzeltsin

Allah seni ya değil mi :) aslında en çok ihtiyaç duyduğumuz o

Allah seni ya değil mi :) aslında en çok ihtiyaç duyduğumuz o
Tabi canm zaten biraz da ondan takiliyoruz o bolgemize biliyo musun.. su an az da olsa kafam rahatladigi icin takmamaya basladim sizde öyle olcaksinz bak gör..
Cunku bi erkek dmez ayy bu ne cirkin ben bunnla yasayamam seni sevmiyorum artik falan evlenince az cok kendine guvenin gelir.

İnşallah canım yaaa o güven önemli cidden

Şuan en son takman gereken şeyi takıp bir de bunu dert etme cnm kendine
Kuzum işte psikoloji öyle bir şey ki ufacık alakasız bir şeyi bile buna bağlıyor... dibe battıkça batıyorum sanki ruhen. Aslında önemli değil ama işte

kızlar birşey söyleyeceğim ben eski sevgilimin fotoğrafını gördüm gördüğüm andan beridir kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor içim inanaılmaz huzursuz sakinleştiremiyorum da ne yapsam bilmiyorum

Canim zaten kilo vermeye basladim.. burdaki diyet takimlarina katildim cok guzel sistmleri tavsiye ederim..
Hem dengeli yiyorum hem spor yuruyus+sıkılasma egzersizleri yani evet mekik falan da cekiyorum.

İnsallah dusundugun gibi olur hayatini yoluna sokarsin canim issizsilikte zor ya

Amannnnn bi is bile bulamadik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…