gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kzlar bile sorcam devlet hastanesi kızlık zarı muayenesi yapıyomudur acaba bilginiz varmı

O süreç kolay geçmiyo zaten cnm ama her ne kdr yapamasam da iyi düşünmeye çalıştım elimden geldiğince yoksa zindan oluyo her sey. Kesin tarih bilmek Bir yandan rahatlatıyor az kaldı olup bitecek yakında diyorsun ama bir yandan da okdr stres bence bu ikisinin arası yok zaten

Sen iyiymissin baya kuzum bende baya kacamak yaptim ya off nasil.gidecek bu kilolar bilmiyorum hic iradem yok. Yarin bastan baslicam..
Muayeneye gitmek istiyorum ama özele gdcek kadar durumum yok mecbur devlet hastanrsi dedim ama orasıda acaba muayene edermi ondan şüpheliyim çevre ile gidecen bunun için
Canim bildigim kadaryla devlette o muayeneyi olman icin bi rapor olmasi gerekiodu.. bide bekaret raporu da vermiolar sadece sama söylüyo doye biliyorum..
Ama devlette kayıt alirlar kuzum yani gecer kayitlara nasil olcakki..

ya kuzum normalde ne için gittiğin belli olmuyomuş kayıtlarda sskya fln yansımıyomuş diye biliyodum ya napim devlete gidiyim dedim ama. Hatta doktorun odasına geçerim orda yalnız kalmak istediğimi hemsire fln öıktıktan snrada açıı açık söylerim diyodum
Ben özelde yaptırdıgımda bilr adli bir vakka değilim kendi isteğimle muayene oluyorum diye bir kağıt imzalatmışlardı
hadi ya devlette hiç bakmazlar o zaman off

Öylemi kayit olmuyosa sıkıntı yok o zaman ya. Bi git dene sansini canim belki yalniz oldugunu gorunce bakar.. eslerin elinden tutup doktora goturmesini önlemek icin yapilan bisey galiba o..

Öylemi kayit olmuyosa sıkıntı yok o zaman ya. Bi git dene sansini canim belki yalniz oldugunu gorunce bakar.. eslerin elinden tutup doktora goturmesini önlemek icin yapilan bisey galiba o..
İnşallah öyledir canımm inşallahh artık kafamda netleşsin istiyorum. Onunla her görüştüğümde bi kez daha vicdan yapıyorum eve geldiğimde aklımdan çıkmıyo nasıl bu işin içinden çıkcam diye

Kızlar dugunumde lens ve takma kirpik takmak istiyorum ama cok mu dogalliktan cikmis olurum ya ikisini de cok istiyodum ama.
Ya da ikisinden birini secseniz ne secerdiniz siz? Sizde dusunuyo musunuz dugun icin bu tip seyler

Canim hic ama hic vicdan yapma erkekler canavar hepsi hakediyolar en temizinin icinden bile birsuru pislik cıkıo. Hatta bu dikimi yaptrmak bile kendimize hakaret de iste.

Kızlar dugunumde lens ve takma kirpik takmak istiyorum ama cok mu dogalliktan cikmis olurum ya ikisini de cok istiyodum ama.
Ya da ikisinden birini secseniz ne secerdiniz siz? Sizde dusunuyo musunuz dugun icin bu tip seyler
hiç lens düşünmedim ama takma kirpik tabiki şart bence :) ipek zatenn doğal duruyo
Canim hic ama hic vicdan yapma erkekler canavar hepsi hakediyolar en temizinin icinden bile birsuru pislik cıkıo. Hatta bu dikimi yaptrmak bile kendimize hakaret de iste.
Haklısın ama ne bilim işte bazen öyke iyi olabiliyolarki kanıyoruzda işte inaşşalh hepimiz atlatırız bu durumu ya. Kurtulamıcam yakalanacam herşey berbat olcak diye düşünüyorum

Ay oyle seymi olur bende cok bisiklete bindim bakire kizlar bisiklete binmezmis o ne oyle ya

Muayeneye gitmek istiyorum ama özele gdcek kadar durumum yok mecbur devlet hastanrsi dedim ama orasıda acaba muayene edermi ondan şüpheliyim çevre ile gidecen bunun için
Kuzum devlet hastanesi bakmiyo ben gitmistim kizlik muayenesi yapilmadigini soylemisti doktor

O vijdan azaplari beni de yedi bitirdi kuzum baska caremiz yok kurtulus var sonucta caresiz dert degil canim sende kurtulcaksin

Ben kirpik tercih ederdim heralde lens cok yapay dururmu bilmiyorum ama ille lens istiyorum diyosan cok iyilerden al kuzum sanki dogal gibi duranlar oluyo

Eminmisn canım zaman kazanmışsın ama psikolojikmrn uzadıkça daha çok stres oluyo olup bitse rahatlcaz gbi tabi yinede sen nasık rahatsan ama en azından bu düşüncelerden sıyrılırdın.
Emin değilim canım işte nasip bilmiyorum ama artık tarih belirleyelim deyince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…