- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.141
Evet diyet spor yapanlar devam ediyor musunuzKızlar nasıl gidiyo diyetler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet diyet spor yapanlar devam ediyor musunuzKızlar nasıl gidiyo diyetler?
Sen napiyosun kuzum nasilsinEvet diyet spor yapanlar devam ediyor musunuz
Kafam çoook karışık kuzum anlatamam korku var çok fenaCanim hersey gecicek buna inan gercekten kafan seneye daha rahatmi olcak yoksa zaman daraliyo psikolojisine mi girceksin..
Olup bitse daha iyi sanki beklemek cok yipratiyo.. ama tabiki secim senin.
Bilmiyorum kuzum ne daha iyi ama korku sarıyor yaza yaklaştıkça zaten olsa bile bu yıl Ekim’de falan ancak olurduHayırlısı ne zamansa oyle oldun tabiki ama sanki belli süreliğine kaçış gibi geliyo boyle deyince sen cnm. Daha mı iyi sence ertelemen tam olarak bu iyice düşün derim cnm
Canim korkma inan ben hep diyorumya bosuna beklemisim die.. insan cok rahatliyo atlatincaKafam çoook karışık kuzum anlatamam korku var çok fena
Cok şükür cnm sen nasılsınSen napiyosun kuzum nasilsin
Ben de oyle işte cnm yaklaştıkça cok korkuyorum işte ama artık bir yandan da bian önce geçsin diyorum Allahın izniyle nereye kdr bunu düşünüp duracaksın bian önce bitsin gitsin diyorum hep ama korkuyo sarıyo hep bu deyişlerimi de. Bana biara demiştin ki kurtulduğun gün olacak korkma yaklaşmasından demiştin cnm ayni seyler senin için de geçerli bak bunu erteledikçe hayatı erteliyoruz cok çektirme kendineBilmiyorum kuzum ne daha iyi ama korku sarıyor yaza yaklaştıkça zaten olsa bile bu yıl Ekim’de falan ancak olurdu
Canim korkma inan ben hep diyorumya bosuna beklemisim die.. insan cok rahatliyo atlatinca
Çok doğru diyorsunuz canımlar. Haklısınız da ama düğün tarihi netleştirme çok zor geldi bana bilmiyorum. Net tarih olacak ya hani bileceğim falan bilmiyorum. Siz nasıl atlattınız o süreci? Tarih netleşse aslında ruhumun özgürleşeceği gün, biliyorum kurtuluş var, biliyorum her şey çok iyi olacak ama işte bilmiyorum tarih belirlemek zor geldi. Erteledikçe de psikolojimden oluyorum o da var ama ne bileyim öyle dedim o da kabul etti gibi görünüyor..Ben de oyle işte cnm yaklaştıkça cok korkuyorum işte ama artık bir yandan da bian önce geçsin diyorum Allahın izniyle nereye kdr bunu düşünüp duracaksın bian önce bitsin gitsin diyorum hep ama korkuyo sarıyo hep bu deyişlerimi de. Bana biara demiştin ki kurtulduğun gün olacak korkma yaklaşmasından demiştin cnm ayni seyler senin için de geçerli bak bunu erteledikçe hayatı erteliyoruz cok çektirme kendine
İnsallah canim yaİnşallah tüm her zorluk bitti kuzum
Bİilmiyorum canim bende sastim kaldimOf ne demek şimdi bu ya dikkat edin derken nasıl dikkat edilecek anlamıyorum ki ya kurtulamayacak miyiz biz
VAlla nasil dikkat edilcek anlamadim rahatca hareket ediyoruz artik bale yapmiyoruz sonucta hicbirimiz :))O ne demek ne yani benimki o yüzden mi esnedi simdi. Ne alaka doku bu esnickse ne yaparsan yap istedgn kadar dikkat et esner.
Ne gibi dikkat etcez yani bende hergun takla atmiyorum zaten..
İnsallah bi kac aydir canimşu demek birkaç ay dikkat edin vs. yoksa zaten tutmaz ki
Valla bende anlamadim tamam basinc yapmayalimda ben bagdas kurup oturuyorum bazen iylestikten sonradami herseye dikkat etcez tamam hadi motora bisiklete binmiyoruz zatenkızlar ben kendisiyle konuştuğumda oraya basınç yapabilecek her ne varsa bisiklet, motor, atv, spor aletleri, biryerden atlamak kendini şiddetlice sarsmak vs gibi şeyler bunları konuşmuştuk de benim anlamadığım hepimiz çocukluğumuzda bisiklete binmişizdir o zaman hiçbirşey olmadı mesela
Canim erimistir iplerin goremeyebilirsinde benim iki tanesi zor gozukuyodu oda eridi gittiyaa benim de bugün 30. günüm ve hiç ip görmedim kızlar ya normal olmayan birşeyler mi var acaba
Oturudgumuzda oraya baski oluyo sonucta ya of ofO zaman sadece bu aletler değil hiç bi yere oturamayız illaki basınç oluyo yani saçmalık
İnsallah islerini yoluna sokarsin bi an once canim ya kurtulursun bu sitrestenSen benden önce evleneceksin benc canım ben bu yıl düğün istemediğimi söyledim :/ işim olsun büro mu açacağım kamuya mı geçeceğim belli olsun kafamız rahat olsun dedim. İkna çabasına girip sonradan sıkıştırmazsa kabul etti gibi görünüyor zoraki de olsa :) Kafamı meşgul eden de iş değil ama olsun biraz daha zaman kazandım sayıyorum psikolojik. İyi mi yaptım onu da bilmiyorum ama
Bi an once yaptirip kurtul insallah yaBilmiyorum kuzum ne daha iyi ama korku sarıyor yaza yaklaştıkça zaten olsa bile bu yıl Ekim’de falan ancak olurdu
Vala kuzum şimdiye kadar iyi ama bugün biraz kaçamak yaptım galiba normalde nescafe abur cubur fln yemezdim bugun yedim bakalım ama ekmegi fln buraktm ya az yiyorum bide karnım bi düzleşti sanki artık ödemmiydi şişkinlik fln gitti galiba.Kızlar nasıl gidiyo diyetler?
Eminmisn canım zaman kazanmışsın ama psikolojikmrn uzadıkça daha çok stres oluyo olup bitse rahatlcaz gbi tabi yinede sen nasık rahatsan ama en azından bu düşüncelerden sıyrılırdın.Sen benden önce evleneceksin benc canım ben bu yıl düğün istemediğimi söyledim :/ işim olsun büro mu açacağım kamuya mı geçeceğim belli olsun kafamız rahat olsun dedim. İkna çabasına girip sonradan sıkıştırmazsa kabul etti gibi görünüyor zoraki de olsa :) Kafamı meşgul eden de iş değil ama olsun biraz daha zaman kazandım sayıyorum psikolojik. İyi mi yaptım onu da bilmiyorum ama
Valla bende bilemedim hiç bunu bi tek turgay hoca diyo bide şuna buna binmeyin diye başka doktordan ne okudum ne duydum diğer kızlar hiç bizim dr umuzda yasakladı demedi acaba dr mu çok evhamlı banada bakire kızlar bisiklete binmez demişti ama ben binmiştim yani önceden kaç defaOturudgumuzda oraya baski oluyo sonucta ya of of