gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ağrı kesici kullandım cnm bide bu ay stresli geçti malum ondan galiba. Keşke tuttuğunu anlayabileceğimiz bisey olsaydı ya senin hala ip var mı cnm resimde yok gibiydi ama
İlaclardan stresten skntidan oluyo canim ya benim ip yok artik canim ya arkadas turgay beye sormus diktirdik kurtulduk demeyin oraya dikkat edin bakin demis ya o ne demek yani ya

İlaclardan stresten skntidan oluyo canim ya benim ip yok artik canim ya arkadas turgay beye sormus diktirdik kurtulduk demeyin oraya dikkat edin bakin demis ya o ne demek yani ya
Dikkat edilecek listesine evlenene kadar uymak gerekiyor galiba canım

O ne demek ne yani benimki o yüzden mi esnedi simdi. Ne alaka doku bu esnickse ne yaparsan yap istedgn kadar dikkat et esner.
Ne gibi dikkat etcez yani bende hergun takla atmiyorum zaten..

kızlar ben kendisiyle konuştuğumda oraya basınç yapabilecek her ne varsa bisiklet, motor, atv, spor aletleri, biryerden atlamak kendini şiddetlice sarsmak vs gibi şeyler bunları konuşmuştuk de benim anlamadığım hepimiz çocukluğumuzda bisiklete binmişizdir o zaman hiçbirşey olmadı mesela

Canim artik iplerin eriyodur dusuyodur korkma canim adetin ilac fln kullandiysan ondanda degismistir zamani canim
Ağrı kesici kullandım cnm bide bu ay stresli geçti malum ondan galiba. Keşke tuttuğunu anlayabileceğimiz bisey olsaydı ya senin hala ip var mı cnm resimde yok gibiydi ama

yaa benim de bugün 30. günüm ve hiç ip görmedim kızlar ya normal olmayan birşeyler mi var acaba

Evet çocukken hepsini yaptık bu dikim olunca mi acaba

O zaman sadece bu aletler değil hiç bi yere oturamayız illaki basınç oluyo yani saçmalık

aynen valla bilmiyorum kuzu
inşallah hayırlısıyla hemen evleniriz sanki kırılmasın diye birşey taşıyomuş gibi geliyor insana
Sen benden önce evleneceksin benc canım ben bu yıl düğün istemediğimi söyledim :/ işim olsun büro mu açacağım kamuya mı geçeceğim belli olsun kafamız rahat olsun dedim. İkna çabasına girip sonradan sıkıştırmazsa kabul etti gibi görünüyor zoraki de olsa :) Kafamı meşgul eden de iş değil ama olsun biraz daha zaman kazandım sayıyorum psikolojik. İyi mi yaptım onu da bilmiyorum ama

Canim hersey gecicek buna inan gercekten kafan seneye daha rahatmi olcak yoksa zaman daraliyo psikolojisine mi girceksin..
Olup bitse daha iyi sanki beklemek cok yipratiyo.. ama tabiki secim senin.

Hayırlısı ne zamansa oyle oldun tabiki ama sanki belli süreliğine kaçış gibi geliyo boyle deyince sen cnm. Daha mı iyi sence ertelemen tam olarak bu iyice düşün derim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…