- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.201
Şehir değiştireceğin için zor olabilir canım. Doktor da gelsin sorun olmaz demiş zaten. Kuzum o esneme işlem iyileşene kadar oluyordur bence daha sonra değildir diye düşünüyorum bence kontrole git rahat etkızlar Ben size sormuştum ya hani Turgay beye düğün öncesi ne zmn gitsem diye acaba havalimanı kapanmadan gitsem mi ozmn da erken olacak fln diye sormuştum hatırlarsanız. Asistanına sordum havalimanı kapanmadan gelsem yaza da daha var düğün için erken mi olacak diye. Doktor bey de gelebilir bir sorun olmaz erken veya geç diye demiş. Ne yapsam sizce yaa kapanmadan gitsem mi sonra zor mu olur daha
Evet gideyim diyorum bakalım inş dedigin gibidir Allah yardım etsin inş Buarada diğer tarafa biri yazmış gerçek mi acabaŞehir değiştireceğin için zor olabilir canım. Doktor da gelsin sorun olmaz demiş zaten. Kuzum o esneme işlem iyileşene kadar oluyordur bence daha sonra değildir diye düşünüyorum bence kontrole git rahat et
İnşallah kuzum bakmadım bakayım hemenEvet gideyim diyorum bakalım inş dedigin gibidir Allah yardım etsin inş Buarada diğer tarafa biri yazmış gerçek mi acaba
O kişinin mesajlarına gidemedim canım okudun mu sen ? İlk mesajıma bakabilirsin yazmış yaEvet gideyim diyorum bakalım inş dedigin gibidir Allah yardım etsin inş Buarada diğer tarafa biri yazmış gerçek mi acaba
Evet okudum özelden ekran görüntüsü atsam sana bir sorun olur mu acaba yada yeni bir konu açmış oraya bak cnmO kişinin mesajlarına gidemedim canım okudun mu sen ? İlk mesajıma bakabilirsin yazmış ya
Deneyim bakalımEvet okudum özelden ekran görüntüsü atsam sana bir sorun olur mu acaba yada yeni bir konu açmış oraya bak cnm
Ip değilde kaygansi bisey bende anlamadim ya işlem sonrası ilk reglim hiç bu sorun olan oldu mu
Oraya takılmış gibi sanki cnm ve dikilen yer aciyocanım silik sarımsı gibi böyle sanki sakızı andıran birşey mi gelen öyleyse bende de oldu
Evet okudum özelden ekran görüntüsü atsam sana bir sorun olur mu acaba yada yeni bir konu açmış oraya bak cnm
O goturur de bizimkiler durmaz orasi uzak diye o zaman siz gelmeyin desem kirilcaklar. Sinir oluyorumYanına bir akran al damat bey de götürüversin canım :)
Denicem kuzum..Aynen yanına birini alıp gidersin olmaz mı ki oyle
Canim pqrca geliyodu pihti gibi ama ckince nie acisinIp değilde kaygansi bisey bende anlamadim ya işlem sonrası ilk reglim hiç bu sorun olan oldu mu
Ne oldu kizlar neden bahsediyosunuzkızlar bende okudum hepsini bilmem çok inandırıcı değil bence
[QUOTE="Bogazmanzarasi,
Ne oldu kizlar neden bahsediyosunuz
Cnm ben şeyi merak ediyorum flep yaptırdıktan sonra ilk ilişkinde acı çok oldu mu kısa mi sürdü yoksa uzun muKizlar foto attimi size peki?
Takıldı galiba cnm dikilen yere yada iplere ama aciyodu çıkaramadım sonra kendiliğinden çıkmışDenicem kuzum..
Canim pqrca geliyodu pihti gibi ama ckince nie acisin
Ne oldu kizlar neden bahsediyosunuz
Hah iyi bari aman diyim canm hic dokunmaTakıldı galiba cnm dikilen yere yada iplere ama aciyodu çıkaramadım sonra kendiliğinden çıkmış
Benimmi canim biraz aci oldu yani ama dayanilmicak degil. Bi hafta yavas yavas azaldi acisi. Kayganlastrci kesinlikle cok farkettirio acisini..Cnm ben şeyi merak ediyorum flep yaptırdıktan sonra ilk ilişkinde acı çok oldu mu kısa mi sürdü yoksa uzun mu
Bendede normale göre pıhtı çok olmuştuTakıldı galiba cnm dikilen yere yada iplere ama aciyodu çıkaramadım sonra kendiliğinden çıkmış