gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Şehir değiştireceğin için zor olabilir canım. Doktor da gelsin sorun olmaz demiş zaten. Kuzum o esneme işlem iyileşene kadar oluyordur bence daha sonra değildir diye düşünüyorum bence kontrole git rahat et

Şehir değiştireceğin için zor olabilir canım. Doktor da gelsin sorun olmaz demiş zaten. Kuzum o esneme işlem iyileşene kadar oluyordur bence daha sonra değildir diye düşünüyorum bence kontrole git rahat et
Evet gideyim diyorum bakalım inş dedigin gibidir Allah yardım etsin inş Buarada diğer tarafa biri yazmış gerçek mi acaba

[QUOTE="Bogazmanzarasi,

Ne oldu kizlar neden bahsediyosunuz
[/QUOTE]

canım diğer tarafa birisi yazmış kanamam oldu vs diye konu açmış hatta da onları okudum fikrimi yazdım bana çok inandırıcı gelmedi diye

[QUOTE="Bogazmanzarasi,

Ne oldu kizlar neden bahsediyosunuz

canım diğer tarafa birisi yazmış kanamam oldu vs diye konu açmış hatta da onları okudum fikrimi yazdım bana çok inandırıcı gelmedi diye
[/QUOTE]
Gordum simdi bende yazdim canim.. gonul isterki gercek olsun hele ben az kanamam oldu dedikten sonra cay bardagi fincan kan geldi diyenler türedi günah almak istemiyorum tabi insallah gercektir de size de bi umut olur.
Zaten reklami anlamis degilim zaten basarilisin be adam ne diye sacma sapan islere girp insanin icine süphe koyuyosun....

Cnm ben şeyi merak ediyorum flep yaptırdıktan sonra ilk ilişkinde acı çok oldu mu kısa mi sürdü yoksa uzun mu
Benimmi canim biraz aci oldu yani ama dayanilmicak degil. Bi hafta yavas yavas azaldi acisi. Kayganlastrci kesinlikle cok farkettirio acisini..
Ama acimasi iyi bisey yani baya bildigin aci cektigibi goruyo esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…