gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim hersey gecicek buna inan gercekten kafan seneye daha rahatmi olcak yoksa zaman daraliyo psikolojisine mi girceksin..
Olup bitse daha iyi sanki beklemek cok yipratiyo.. ama tabiki secim senin.
Kafam çoook karışık kuzum anlatamam korku var çok fena

Hayırlısı ne zamansa oyle oldun tabiki ama sanki belli süreliğine kaçış gibi geliyo boyle deyince sen cnm. Daha mı iyi sence ertelemen tam olarak bu iyice düşün derim cnm
Bilmiyorum kuzum ne daha iyi ama korku sarıyor yaza yaklaştıkça zaten olsa bile bu yıl Ekim’de falan ancak olurdu

Bilmiyorum kuzum ne daha iyi ama korku sarıyor yaza yaklaştıkça zaten olsa bile bu yıl Ekim’de falan ancak olurdu
Ben de oyle işte cnm yaklaştıkça cok korkuyorum işte ama artık bir yandan da bian önce geçsin diyorum Allahın izniyle nereye kdr bunu düşünüp duracaksın bian önce bitsin gitsin diyorum hep ama korkuyo sarıyo hep bu deyişlerimi de. Bana biara demiştin ki kurtulduğun gün olacak korkma yaklaşmasından demiştin cnm ayni seyler senin için de geçerli bak bunu erteledikçe hayatı erteliyoruz cok çektirme kendine

Canim korkma inan ben hep diyorumya bosuna beklemisim die.. insan cok rahatliyo atlatinca
Çok doğru diyorsunuz canımlar. Haklısınız da ama düğün tarihi netleştirme çok zor geldi bana bilmiyorum. Net tarih olacak ya hani bileceğim falan bilmiyorum. Siz nasıl atlattınız o süreci? Tarih netleşse aslında ruhumun özgürleşeceği gün, biliyorum kurtuluş var, biliyorum her şey çok iyi olacak ama işte bilmiyorum tarih belirlemek zor geldi. Erteledikçe de psikolojimden oluyorum o da var ama ne bileyim öyle dedim o da kabul etti gibi görünüyor..

Valla bende anlamadim tamam basinc yapmayalimda ben bagdas kurup oturuyorum bazen iylestikten sonradami herseye dikkat etcez tamam hadi motora bisiklete binmiyoruz zaten

İnsallah islerini yoluna sokarsin bi an once canim ya kurtulursun bu sitresten

Kızlar nasıl gidiyo diyetler?
Vala kuzum şimdiye kadar iyi ama bugün biraz kaçamak yaptım galiba normalde nescafe abur cubur fln yemezdim bugun yedim bakalım ama ekmegi fln buraktm ya az yiyorum bide karnım bi düzleşti sanki artık ödemmiydi şişkinlik fln gitti galiba.

Eminmisn canım zaman kazanmışsın ama psikolojikmrn uzadıkça daha çok stres oluyo olup bitse rahatlcaz gbi tabi yinede sen nasık rahatsan ama en azından bu düşüncelerden sıyrılırdın.

Oturudgumuzda oraya baski oluyo sonucta ya of of
Valla bende bilemedim hiç bunu bi tek turgay hoca diyo bide şuna buna binmeyin diye başka doktordan ne okudum ne duydum diğer kızlar hiç bizim dr umuzda yasakladı demedi acaba dr mu çok evhamlı banada bakire kızlar bisiklete binmez demişti ama ben binmiştim yani önceden kaç defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…