gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum kuzum valla tarih belirleme işini halledebilsem daha iyi olacak sanırım ama cesaret edemedim o an konuşurken

Nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum kuzum valla tarih belirleme işini halledebilsem daha iyi olacak sanırım ama cesaret edemedim o an konuşurken
Cnm gerçekten uzattıkça psikolojik çok kötü oluyo ben bile tuttuğunu öğrenince evlilik hemen olsun istiyorum hayatımda kimse olmadığı halde

Emin değilim canım işte nasip bilmiyorum ama artık tarih belirleyelim deyince korktum

canımm benim bencede hem hâyır işlerinde acele etmek gerekir :) emin ol üç sene sonrası içinde karar verseniz aynı panik ve evham olacak psikolojik olarak
tabi karar senin ama konuştuysanız iki tarafta bu yola girmeye hazırsa Bismillah de ve kalk derim naçizane :)

Kızlar dugunumde lens ve takma kirpik takmak istiyorum ama cok mu dogalliktan cikmis olurum ya ikisini de cok istiyodum ama.
Ya da ikisinden birini secseniz ne secerdiniz siz? Sizde dusunuyo musunuz dugun icin bu tip seyler

çok güzel kirpikler var ayrıca gelinlikte hiç sırıtmaz zaten şatafatlı oluyor insan
kesinlikle kirpik çok güzel olur

Değil mi biran önce cesaret etmeliyim yani bekletikçe sorun da artar aslında haklısınız hepiniz ama, konuşurken çok panik oldum öyle deyiverdim:/

Takma kirpik cnm Buarada araştırdın mı hiç
Evet canim bi kuaföre sordum da mac ve insatgrmada kirpikevim die bi sayfadan aliyoruz genelde biz dedi bi alıp denicem
N Nelizz cnm bende bindim dr galiba evhamlı ya M Maryy987 yok cnm devlette bakmıyorlar Bogazmanzarasi kirpik zaten takılıyo cnm makyajda gelin makyajinda
Canim bana takmadi kuaför nisan ve nikahimda uyuz oldum yokmus zaten.. pek buyuk bi kuaför degildi ondan.. simdk dugune 40 dk lik bi kuafor var evime cok begendim onu istiyorum ama bziimkiler karisiyo orasi uzak die ben tek basima damatla gitsem o zaman olmazmi ya cok istiyorum orayi. Önceki kuaforden memnun kalmadim.
Bogazmanzarasi kirpik takmalısın kesinlikle canım ama ben olsam lens takmazdım. Fotoğraf çekiminde özellikle de. Kirpik güzellik katar ama lens çok yapay gösterir bence.
Demi fotolarda tuhaf durabiliyo.. neyse artik dursun bakalim lens..kirpik bende istiyorum kesin

Yanına bir akran al damat bey de götürüversin canım :)

Kızlar yine bi aksilik var bende ya dün gece adet oldum bugün o bölge çok aciyo wc de baktım ordan bisey sarkmış adet kalıntısı mi takildi yoksa flep mi çıktı anlamadim asılıyorum aciyo gelmiyo resmen ordan bisey duruyo yani gelmiyo ve aciyo

kızlar Ben size sormuştum ya hani Turgay beye düğün öncesi ne zmn gitsem diye acaba havalimanı kapanmadan gitsem mi ozmn da erken olacak fln diye sormuştum hatırlarsanız. Asistanına sordum havalimanı kapanmadan gelsem yaza da daha var düğün için erken mi olacak diye. Doktor bey de gelebilir bir sorun olmaz erken veya geç diye demiş. Ne yapsam sizce yaa kapanmadan gitsem mi sonra zor mu olur daha

Allah allah nasıl bir şey ki o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…