- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 28
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Haha dogru dedin anlasilir170 üstü net vermeyim anlaşılırım belki
Cunku bunlar cok kabarik ya boy lazimNiye okadr yuksek giyiyosun kiz oynuyamazssin
Ay yerim seni yaCanim ben diyim 160 sen de 162 anca o kadarim
Keske canim iste belli olmaz bide maddi olarak da sikintidayim birazBogazmanzarasi nelizlerle ayni tarihte gelsen ne guzel olur:):) hepbirlikte buluşuruz hocayada bir tatli alir muayenede gün yapariz:)
Cunku bunlar cok kabarik ya boy lazim
Yaa bayildim neliz ne guzel secmissinnnn Allahimm makyaj peki bakır tonlari cok hosuma gidio sizce?
Bide lens takmak mantiklimi dugun gunu ya?
Kiz sana bi halay cektircez biz kiz cok istiyo cektirelimKına gecesine gelebiliyormuyuz biz kadinlar klubi canlari olaraj:):)
Bari orda halay cekelim tey tey tey
Ye beni ben minnosumAy yerim seni ya
Keske canim iste belli olmaz bide maddi olarak da sikintidayim biraz
Benim favorim turgay hocanin muayenehanesine girerken halayla grmekKiz sana bi halay cektircez biz kiz cok istiyo cektirelim
Kizlar
Kiz prenses giy iste tasli tasli sen suslusun madem tam senlikPremses gelinlik cok hojdur ama benana
Tasli olcak kesin de kabarikligi ayarlicazKiz prenses giy iste tasli tasli sen suslusun madem tam senlik
Benim favorim turgay hocanin muayenehanesine girerken halayla grmek
Olur olur cok guzel olud hemde neden olmasin baskalarina oluyo sizemi olmayacakYa bunalr da cok hoş sanki aklım kalıyo gibi ama bana da olmaz işte bunalr prenses gibiler
Kuzum altina topuklu giyceksin zaten platformlu secersin rahat olur hem yurumek sknti olmaz bence gosterisli secin kizlar bi kere giyceksiniz sonucta ya bence boyum kisa bana olmaz diye dusunmeyin deneyin olucagini gorceksiniz benim arkdasim evlendi sen boyuna kisa deme benim arkadasim kisaydi yani prenses gelinlik yaptirdi sasirdik cok yakisti o yuzden sakin on yargili olmayin mutlaka deneyin kizlar prenses modelCunku bunlar cok kabarik ya boy lazim
Yaa bayildim neliz ne guzel secmissinnnn Allahimm makyaj peki bakır tonlari cok hosuma gidio sizce?
Bakir ya guzel olur aslinda bakir tonlari bence cok guzel olurCunku bunlar cok kabarik ya boy lazim
Tamam kuzum denicem insallahKuzum altina topuklu giyceksin zaten platformlu secersin rahat olur hem yurumek sknti olmaz bence gosterisli secin kizlar bi kere giyceksiniz sonucta ya bence boyum kisa bana olmaz diye dusunmeyin deneyin olucagini gorceksiniz benim arkdasim evlendi sen boyuna kisa deme benim arkadasim kisaydi yani prenses gelinlik yaptirdi sasirdik cok yakisti o yuzden sakin on yargili olmayin mutlaka deneyin kizlar prenses model